Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 2. Фолья и Леандро Лино – семь голов на двоихЛига чемпионов УЕФАУдачный старт украинцев в Лиге чемпионовТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. LIVE!ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. «Алга Бішкек» – «Ураган» 5:7ПольшаFUTSAL MASTERS-2018: У Польщі стартує міжнародний турнірЛига чемпионов УЕФА28.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!Германия«Хохенштайн» – победитель международного турнира «Svarog Open Cup»Экстра-лигаПавло Пічкуров: «Хто буде стабільнішим – той і має перемогти у чемпіонаті!»Экстра-лига29 серпня стартує міжнародний турнір “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лигаРониньо возвращается в «Продэксим»БеларусьМаксим Литвинов: «В Экстра-лиге болею за ХИТ»ОдессаОдесса. Летний чемпионат Лиги Содружества. ИтогиФутзал в миреМежконтинентальный кубок. День 1. «Барселона» громит «Юту»ТурнирыAcana Futsal Masters-2018. День 1. LIVE!Юношеский футзалИтоги жеребьевки Юношеских олимпийских игр-2018Футзал в миреДеян Джедович: «Думаю, что очень скоро количество перейдет в качество, и Азия догонит Европу»Женский футзалМарія Буйко: «В Україні дуже професійний підхід до футзалу»Чемпионат мираЧМ-2018 среди студентов. ИтогиНуну Диаш и Фернандиньо – лучшие в ПортугалииФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 2. Снова португальские 4:2

Житомир. Вища ліга. "Атлет-Житомир" достроково стає чемпіоном!

За два тури до фінішу чемпіонату "атлети" забезпечили собі перше місце

ФК “Атлет-Житомир” – Чемпіон м. Житомира сезону 2017/2018 рр.! Достроковому поверненню чемпіонського титулу “атлетам” посприяла “Енергія”, яка у центральному матчі 16-го туру каменя на камені не залишила від “ІнБева” – 8:3, тоді як ФК “Атлет-Житомир” свою задачу на звітний тур виконав, здолавши опір “Коростеня”. Поразкою коростенців одразу ж скористався “Грантех”, який завдяки перемозі над “ГазМясом” повернувся на четверту сходинку.

У нижній частині турнірної таблиці свої перипетії: юнаки СК “Візаж-Полісся”, розписавши мирову з “Медиком” 4:4, втратили всі шанси на збереження прописки у вищій лізі, тоді як у “Медика” першочергова задача втримати восьму сходинку від посягань амбітного “Персея”, який відстає від Безпрозванного і компанії на один заліковий пункт.

 

ФК «ІнБев» – «Енергія» 3:8 (1:3)

Голи: Івановський 3, 28; Горло 18; – Петренко 8, ++13, ++26, ++28; Яцковець 10; Єлісєєв 21, 26; Слюсар 26;

Попередження: Ковальчук, Горло – немає

ФОТО з матчу

Гравці «Енергії» зі стартових хвилин матчу увімкнули максимальні оберти й взялися штурмувати ворота суперника, та попри це першими пропустили, гол в активі Івановського. Підопічні Подранного не відійшли від обраної тактики, «енергетики» раз по раз ловили «пивоварів» на помилках в обороні, але жодну зі своїх нагод не використали: воротар «ІнБева» Євтушок щоразу був на місці або ж за господарів грала фортуна. Тиск на ворота «ІнБева» дав свій результат на восьмій хвилині, коли Петренку вдалося виграти верхову боротьбу. На хвилі успіху гравцям «Енергії» вдалося швидко оформити і друге взяття воріт, гол в активі Яцковця. Гравці «ІнБева» не завжди встигали за прудконогими «енергетиками» й невдовзі назбирали п’ять фолів, чим наприкінці тайму скористався Петренко – 3:1.

У перерві головний тренер «ІнБева» Михайло Соколовський зумів підібрати правильні слова і на початку другого тайму Горло скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Однак, розвинути свій успіх господарям не вдалося, а гості поступово посунули гру від власних воріт і забили зусиллями Єлісєєва. Олександр повинен був завершувати голом і наступну атаку своєї команди, але воротар «пивоварів» Ковальчук врятував свою команду після удару впритул. Час грав не на користь «ІнБева», та від великого бажання відігратися «пивовари» повторили помилку першого тайму, назбиравши п’ять фолів. Як і у першому таймі Петренко «з точки» був невблаганним – 4:2. Господарі спробували перевернути гру за допомогою чисельної більшості, але дві їхніх обрізки завершились черговими пропущеними голами, а у підсумку їх назбиралось вісім: покер оформив майстер дабл-пенальті Петренко, дубль в активі Єлісєєва.

«Коростень» – ФК «Атлет-Житомир» 0:3 (0:1)

Голи: Борисюк 3, 23; Коваль 28;

Попередження: немає

Гравці «Атлет-Житомир» зробили ставку на швидкий гол й після декількох нереалізованих спроб вивели на ударну позицію Борисюка, а Володимир елегантно підправив круглого у ворота «Коростеня». Після пропущеного голу ініціативою заволоділи коростенці, тоді як «атлети» зосередились на грі у захисті.  Як тільки гості не підбиралися до воріт житомирян, а пройти оборону їм ніяк не вдавалося, а тому всі свої спроби господарі відклали на другий тайм.

Не встиг початися другий тайм, а воротар «Коростеня» Олексій Грабовець був змушений рятувати свою команду після контр-випаду «атлетів», на вістрі якого опинився Гусак. На цьому моменти житомирян закінчились, а ініціативу знову захопили коростенці. Проте подібно до першого тайму «атлети» у захисті грали практично безпомилково й вичікавили свого шансу. Як потрібно реалізовувати свої нагоди «атлети» продемонстрували на 23-й хвилині, коли Гусак все зробив для Борисюка, а Володимир у найвідповідальніший момент не схибив – 2:0. Часу у футзалістів «Коростеня» залишалось небагато, а тому господарі все частіше підключали до власних атак голкіпера Грабовця, за що і поплатилися наприкінці матчу, у порожні ворота із сиреною забив Коваль.

«ГазМяс» – «Грантех» 1:5 (1:1)

Голи: Прус 11; – Алєксєєв 15, 23, 28; Трибель 19; Орлик 19;

Попередження: немає

Поки Романюк за відсутності воротаря зайняв місце у воротах «ГазМясу», його одноклубники грали із 100%-ою самовіддачею у захисті. Тим часом гравці «Грантеху» не форсували події на майданчику, розуміючи, що свої моменти вони матимуть. За таку вальяжність «Грантех» покарав Прус, який відкрив рахунок у матчі на 11-й хвилині.

У другому таймі гравці «Грантеха» серйозніше взялися за справу і впродовж п’яти хвилин Алєксєєв, Трибель й Орлик розписалися у воротах «ГазМясу». У подальшому сценарій матчу не змінився: Романюк з перемінним успіхом діяв у рамці воріт господарів, а молодь «Грантеха» штурмувала ці самі ворота. Наостанок гравці «Грантеху» спробували свої сили за гри у п’ять польових, внаслідок чого Алєксєєв оформив підсумкове п’яте взяття воріт, а до свого активу записав хет-трик – 5:1 перемога «Грантеха».

СК «Візаж-Полісся» – «Медик» 4:4 (2:0)

Голи: Чорновіл 9; Невмержицький 18, 19; Лозовик аг 23, аг 24; – Безпрозванний 19, 22; Костюков аг 8;

Попередження: немає

Юнаки СК «Візаж-Полісся» із самого початку матчу з «Медиком» почали насідати на ворота суперника. Найактивнішим у складі господарів був Невмержицький, який обстріляв каркас воріт «Медика» й постійно докучав воротарю Костюкову. І якщо Віталій свої моменти не реалізував, то на дев’ятій хвилині господарі змусили помилитися того-таки Костюкова – 1:0. А поки гості збиралися з думками Чорновіл подвоїв перевагу своєї команди.

На виправлення ситуації у «медиків» був увесь другий тайм, та замість цього для початку вони втретє пропустили від Невмержицького. «Медики» самі собі створили проблеми щоб потім їх героїчно вирішити. Все почалося з голу Безпрозванного, на що у складі СК «Візаж-Полісся» голом відповів Невмержицький. Перевага у три м’ячі зіграла злий жарт з підопічними Шиманського, які вже вирішили, що виграли матч і розслабились. З такого настрою суперника «медики» скористалися сповна і зуміли зрівняти рахунок впродовж трьох хвилин. Як виявилося, на цьому команди вичерпали ліміт голів, а тому й фінальна сирена зафіксувала нічию результативну нічию 4:4, яка перекреслила будь-які шанси підопічних Шиманського на збереження прописки у вищій лізі.

ФзК «Форца» – «Персей» 3:0 (1:0)

Голи: Шимановський 5, 22; Дзюба 28;

Попередження: немає

На п’ятій хвилині гравці «Форци» продемонстрували що таке 100%-а реалізація, коли Шимановський перетворив у гол перший же момент біля воріт гостей. Після пропущеного голу ініціативу перехопили гравці «Персея», а тому і роботи у воротаря «Форци» Ковальчука було вдосталь. Традиційно найактивнішим у складі гостей був Дорош, однак із його ударами справлявся голкіпер господарів, або ж воротаря «Форци» страхував каркас воріт, а постріли Пивовара і Самчика пройшли повз ворота.

У другій половині матчу тренер «Персея» Малий все ніяк не міг налаштувати свій атакуючий оркестр, тоді як у складі «Форци» першу скрипку грав Шимановський – Едуард на 22-й хвилині подвоїв перевагу своєї команди й поставив гостей у вкрай складне становище. Заключних дві хвилини гості провели за гри у п’ять польових й награли бодай на один гол, однак сейви воротаря Ковальчука, разом із тотальним невезінням і проблемами у реалізації стали ключовими у звітному протистоянні – 3:0, Дзюба влучним ударом по порожніх воротах встановив остаточний результат матчу.

Перша ліга

 

 

ДЮСШ «Полісся» – «Галант» 1:5 (0:1)

Голи: Бенедицький 12, 25; Грищенко 16, аг 22; Безверхий 16; Красновський 23;

Попередження: немає – Грищенко

Першу половину тайму команди витратили на розкачку, зате по її завершенні значно додали в активності й час від часу радували вболівальників на трибунах ФОКу грою на зустрічних курсах. За такого розвитку подій небезпечнішими в атаці були гравці «Галанту», які постійно змушували воротаря ДЮСШ «Полісся» вступати у гру. А поки страж воріт господарів справно рятував свою команду, його одноклубники в атаці Гаврилюк і Слободенюк перевіряли реакцію голкіпера «Галанту» Косянчука.

Після голу «в роздягальню», автором якого став Бенедицький, у другій 13-хвилинці забиті м’ячі гравцям «Галанту» давалися легше. Так протягом 16-ї хвилини Грищенко та Безверхий довели рахунок до 3:0. Попри пропущені м’ячі, юнаки ДЮСШ «Полісся» не опускали руки і невдовзі змусили помилитися у власному штрафному майданчику того-таки Грищенка – 3:1. Однак, забитий гол належного ефекту господарям не дав, адже замість продовжити забивати, підопічні Романова пропустили вчетверте, а коли згодом пішли грати з п’ятим польовим, пропустили п’ятий гол – перемогу «Галанту» підсумував Красновський.

«Авіатор» – «Актив-Агро» 3:4 (2:1)

Голи: Горкавчук 8; Хіміч Р. 12; Майструк 20; – Захарченко 7, 23; Коваль 15; Ільчук 16;

Попередження: Майструк – немає

«ЖВІ ім. Корольова» – «Інтертелеком» 2:3 (1:1)

Голи: Томашевський 11; Васільєв 17; – Бобла 8; Мирний 18, 22;

Попередження: Олаг – Мирний

Якщо протягом першої половини тайму гравці «Інтертелекому» поступалися супернику у кількості створених моментів, то у їх якості аж ніяк. А поки господарі думали як перетворити свої моменти у голи, гравці «Інтертелекому» розігнали флангову атаку, яку результативно завершив Бобла. На хвилі успіху гості створили ще декілька гольових моментів і якби не реакція воротаря «ЖВІ ім. Корольова» Гордійчука, гості могли одразу ж збільшити власну перевагу. Та як це часто буває, змарнувавши свої нагоди, гравці «Інтеретелекому» пропустили, влучний постріл з-за меж штрафного майданчика вдався Томашевському. Однак гості все ж могли виграти перший тайм, але голкіпер «ЖВІ ім. Корольова» парирував удар Бобла впритул.

На початку другої половини матчу підопічні Гусака зробили ставку на флангові атаки й після серії невдалих спроб Васільєв відправив у ворота гостей другий м’яч. Пропущений гол на гравців «Інтертелекому» подіяв, немов червона ганчірка на бика: гості не лише зрівняли рахунок, а й організували третій гол після того, як Мирний зіграв у відборі й завдав невідпорного удару по воротах «ЖВІ ім. Корольова». Підопічні Гусака спробували врятувати матч, граючи в п’ять польових, але безуспішно – 3:2 вольова й сенсаційна перемога «Інтертелекому».

ФзК «Штурм» – «ІнБев-2» 3:1 (1:0)

Голи: Тимощук 12, 15, 23; – Горносталь 21;

Попередження: немає

Протягом стартових хвилин матчу опоненти хоча й придивлялися один до одного, проте роботи у обох воротарів було вдосталь. Поступово ініціативу перехопили «пивовари», однак пробити голкіпера «Штурму» Говорадла їм не вдалося. У господарів вся гра в атаці йшла через Сохацького, однак зусиль одного Артема було замало. Ключовою у першому таймі стала 11 хвилина, на якій «пивовари» взяли тайм-аут, по завершенні якого пропустили від Тимощука. Свій момент гості все ж мали, зрівнювати рахунок повинен був Цапун, та удар Сергія розминувся з дальнім кутом воріт «Штурму».

Задачу відігратися для гостей ускладнив той-таки Тимощук, який на початку другого тайму вдруге розписався у воротах «ІнБев-2». «Пивовари» взялися за справу ближче до завершення тайму, однак перед голом Горносталя традиційно не реалізували декілька своїх нагод. Після голу Сергія гості одразу ж кинулися забивати вдруге, але проґавили контр-випад Тимощука з Сохацьким – 3:1.

Джерело - futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.