Экстра-лигаКубок лиги-2018/19. День 1. LIVE!Футзал в мире Участники футзального ЕВРО U19УкраинаКубок ліги. Анонс першого туру у групах А та В. Молодь і експериментиРоссияЕвгений Осинцев: «Всё идёт по плану»РоссияПервые туры российской Суперлиги в цифрах от InStatИспанияКубок Испании-2019 примет ВаленсияЭкстра-лигаДенис Соцкий: «На тренировках больше времени начали уделять игре в обороне»АзербайджанЖозе Алесио: «Эта игра станет отличным испытанием для нас»ЛатвияОфіційно: Василь Кефа – гравець ризького «Петрова»Экстра-лигаГолкипер сборной Украины Евгений Иваняк переходит в «ХИТ» Экстра-лигаЗ Юнацької Екстра-ліги – до дорослоїСумскаяАндрей Бурдюг: "Нам с Колей Белоцерковцем было на кого равняться и к чему стремиться"Экстра-лигаОрест Боргун: «Хочу как можно быстрее вписаться в игру команды»Первая лига Олександр Хурсов: «Добре, що чемпіонат Першої ліги розділений на два етапи»БразилияБразилия. Лучшие сейвы. ГиттаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Лучшие голы, комбинации и сейвыБеларусьУкраинские голы в Беларуси-2. Девять голов от девяти бомбардировСборная УкраиныОлександр Косенко оголосив список гравців, які візьмуть участь у турнірі в ІраніЭкстра-лигаРоль стандартів у розрізі команд Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-футзал-2018/19. Випуск 1

Микола Подраний: «Давно відчувалося, що «Енергія» має виграти або чемпіонат міста, або області»

Перемога “Енергії” у чемпіонаті Житомирщини для багатьох стала маленькою несподіванкою

 

Але підопічні Миколи Подраного вже багато років є призерами міста і сильним, стабільним колективом із серйозним потенціалом. Тому такий результат є цілком закономірним. Тим паче, що в цьому сезоні атлетівці так і не змогли обіграти енергетиків ні в міських, ні в обласних перегонах.

 В першу чергу хочу порадіти за наших гравців. Вони достойні цієї перемоги. Справді, вже другий рік відчувалося, що в наших силах взяти або чемпіонат міста, або область. Але завжди виникали якісь моменти, що не дозволяли цього зробити. Відчувалося, що команда до цього готова. Хлопці, як витримане вино  досягли свого максимуму і вистрелили. Так сталося, що навіть фортуна при битті пенальті показала, що ми достойні чемпіонства,  прокоментував результати фіналу тренер "Енергії" Микола Подраний.

 За рахунок чого вдалося обіграти "Атлет"?
 В ході чемпіонату нам було легше грати з "Атлетом", чим у фіналі. Тоді у першому колі ми виграли, в другому  зіграли внічию. Тут так само  нічия і перемога. Тепер було набагато важче. Але фінал  це така штука, що налаштовувати нікого не потрібно. Мотивація у хлопців була максимальна, як і самовіддача. 

 Як будете готуватися до фіналу?
– В звичному режимі. Дякуючи нашому керівництву у нас створені всі умови для гарної підготовки. Побудований зал, який надається нам в будь-яку пору доби, де ми можемо тренуватися і займатися улюбленою справою. Регулярні тренування, спокійно будемо готуватися.

 Які ще найближчі плани у команди?
 Основне наше завдання підготовка до внутрішніх змагань  чемпіонату серед енергопостачальних компаній. Ми  триразові чемпіони України. І в травні-чернві в Чернівцях буде новий чемпіонат. Це для нас новий виклик, до якого ми будемо готуватися.

Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.