Сборная УкраиныВ першому товариському матчі Румунія здобуває вольову перемогу над УкраїноюСборная УкраиныТовариські матчі. Румунія – Україна. LIVE!Чемпионат мираРобиньо: «Мы сделаем все, чтобы выиграть трофей»ФранцияДжамель Арун – тренер сборной ФранцииЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 12: Іран, Португалія та Іспанія завершують список чвертьфіналістівСборная УкраиныЯрослав Лебідь: «Хотів розуміти своє майбутнє до завершення сезону, а «Ураган» пропонував почати переговори тільки після»Чемпионат мираХо Ван И: «Я пообещал себе, что выйду на новый, более высокий уровень»Чемпионат мираМатиас Люкуйкс: «У нас есть мечта – снова сыграть все семь матчей»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 2. LIVE!Чемпионат мираНуржан Доскеев: «Сборная показала как раз тот уровень, которого и ждали от Казахстана»ПольшаСава Лутай продовжив кар’єру в польському «Гурніку»ФранцияКарека покидает «Коринтианс» и перебирается во ФранциюЧемпионат мира​Кубок світу-2021. День 11: Аргентина, Бразилія та Казахстан виходять у чвертьфіналЧемпионат мираКака: «Знали, что у нас есть эта сила»Женский футзал«Леонас-Университет Драгоманова» вернулся к названию «Будстар-НПУ»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. Статистичні показники туруПольша«Ред Дрэгонз» (Пневы) – обладатель Суперкубка Польши-2021Чемпионат мираКубок світу-2021. День 10: Марокко вперше в історії виходить в 1/4 фіналу, а В’єтнам радіє результатуЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»

Favbet Екстра-ліга 2020/21. 2 тур. «ХІТ» – «Енергія». Анонс

У суботу, 29 серпня, львівські енергетики зіграють на виїзді з київським “ХІТом” у поєдинку 2 туру Favbet Екстра-ліги.


Матч розпочнеться о 12:00 год.

“Енергія” та “ХІТ” зустрічались між собою ще в 2019 році і тоді двічі перемогу святкували кияни — 1:2 і 0:3. Огляд поєдинку в Києві дивіться тут:
 

Загалом у регулярному чемпіонаті, за результатами якого визначили підсумки сезону 2019/2020, “ХІТ” фінішував на другому місці.

У міжсезоння в київській команді відбулись суттєві кадрові зміни: Андрій Цілик, Дмитро Шамлі та воротар Євген Іваняк перейшли в інші клуби, а Сергій Чепорнюк і  Олександр Корнійчук завершили кар'єру.

Натомість підсилили “ХІТ” Ігор Салтанов та Володимир Поночовний з "Кардиналу-Рівне", Ігор Чернявський (“GRIFON” (Київ), Олександр Ліфер ("ХІТ-2") та воротар Олександр Сіріцький (“Food Centre-Sumy”).

В рамках підготовки до нового сезону “ХІТ” взяв участь у Кубку імені Водяна в Одесі, де посів друге місце, поступившись у фіналі херсонському “Продексіму” з рахунком 1:3. Окрім цього, кияни провели вдома дві товариські зустрічі з “Food Centre-Sumy” — перемоги 9:0 та 4:0.

В серпні цього року київська команда вже встигла зіграти три офіційні поєдинки. У 1 турі чемпіонату вдома “ХІТ” влаштував “перестрілку” з житомирським “ІнБев” — 5:5.

Перед цим, 19-20 серпня, “ХІТ” зіграв у Кубку України: у півфіналі команда Олега Лук'яненка перемогла херсонський “Продексім” у серії пенальті — 2:2 (4:3 пен.), а у фіналі поступилась івано-франківському “Урагану”, також у післяматчевій “лотереї”— 2:2 (4:5 пен.).

Нагадаємо, що “Енергія” вдало стартувала у новому сезоні. Минулого тижня команда Валерія Легчанова перемогла вдома “Food Centre-Sumy” з рахунком 5:3 у стартовому поєдинку чемпіонату.

Всі матчі 2 туру  Favbet Екстра-ліги:

29 серпня, субота:
12:00. "ХІТ" (Київ) - "Енергія" (Львів)     
12:00. "ІнБев" (Житомир) - "Моноліт-Viva Cup" (Харків)     
30 серпня, неділя:
12:00. "Ураган" (Івано-Франківськ) - "Кардинал-Рівне" (Рівне)     
13:00. "Food Centre-Sumy" (Суми) - "ДЕ ТРЕЙДИНГ" (Миколаївка)     
13:00. "Продексім" (Херсон) - "Сокіл" (Хмельницький)

Джерело - Пресслужба ФК “Енергія”

В субботу 29 августа «ХИТ» в рамках 2 тура нового чемпионата Favbet Экстра-лиги сезона 2020/2021 примет в Киеве львовскую «Энергию». Эта встреча стартует в 12:00 в столичном спорткомплексе ЦСК ВСУ, но к сожалению для болельщиков, игра вновь пройдёт без зрителей.

Обе команды уже стартовали в Экстра-лиге, правда в разные дни. Энергетики ещё неделю назад открыли чемпионат, обыграв в стартовом матче «Food Centre-Sumy» со счетом 5:3. У львовян тогда отличились Олег Легендзевич (дубль), Тарас Кузь, Юрий Когут и Марьян Пелех.

А вот столичные свой стартовый матч в чемпионате провели в прошедший вторник, сыграв в Киеве вничью с житомирский клубом «ИнБев» 5:5. У наших дважды отличился Евгений Серый, по голу забили Александр Педяш, Сергей Журба и Игорь Чернявский. Ещё масса моментов была не реализована, к тому же были ошибки у нашей защиты и голкиперов.

Тем не менее, времени на отдых практически не оставалось — уже завтра второй тур Экстра-лиги. Наша команда в пятницу повела предматчевую утреннюю тренировку, в которой тренерский штаб отработал тактические элементы с прицелом на «Энергию». Больных и травмированных на данный момент нет, что не может не радовать.

Результат тренировок и степень готовности нашей команды на данный момент увидим уже завтра!

Встреча 2 тура Экстра-лиги «ХИТ» (Киев) — «Энергия» (Львов) стартует в 12:00 в субботу 29 августа. 

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.