ЯпонияОливейра Артур: «Я не похож лицом, но в душе я – японец на 100 процентов!»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 5: тріо важковаговиків кваліфікувалося у плей-оф, а Марокко не вистачило 12 секундЯпонияРюта Хоши: «Я был счастлив, что смог забить после передачи моего старшего брата»Экстра-лигаСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 4Первая лига ФК «Славута» представив трьох новачківСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася змінаЧемпионат мираАлан Бранди: «Мы сделали то, над чем работали в течение недели»Первая лига Юрій Іванишин: «Якщо все заплановане втілиться в життя, то чемпіонат у першій лізі вийде дуже цікавим»Экстра-лигаОлег Легендзевич: «Всі знають рівень принциповості «енергетичного» дербі»АзербайджанАзербайджан стартует 1 октябряЧемпионат мираАртем Ниязов: «Всегда есть что разобрать и улучшить»Юношеский футзалВизначено перелік гравців збірної України (U-19) на НТЗ у БроварахЧемпионат мираФеррао: «В настольном теннисе Фалкао был для меня мальчиком для битья»ИспанияПрезидент LNFS Хавьер Лосано переизбран на новый срокКиевВладимир Негель: «Не перешел в «ХИТ», чтобы год не сидеть за спиной Иваняка»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 4: Казахстан йде без втрат, хет-трик капітана підносить ЄгипетЧемпионат мираЄвген Ривкін: «В Україні є фахівці, які здатні розібратися, в чому причина того, що збірна не потрапила на чемпіонат світу»Экстра-лига АФФК «Суми»: відкритий урок для школярів і перемога над «Сумихімпром-СДПУ»Сборная Украины«Боско-Арена» прийме матчі групи 3 основного раунду кваліфікації жіночого Євро-2022Чемпионат мираКубок світу-2021. День 3: Аргентина та Іспанія демонструють трофейні амбіції

«Університет Драгоманова» розгромив «Багіру-ДЮСШ» і здобув бронзові нагороди

У понеділок, 10 квітня, прихильники жіночого футзалу змогли побачити улюблені команди на майданчику. «Університет Драгоманова» гостював на паркеті «Багіри-ДЮСШ».

 
Команда Олександра Ратича приїхала на виїзний матч у підсиленому складі. До команди після вояжу у Кувейт повернулись капітанка Юлія Форсюк та одна із найкращих бомбардирок збірної України Ксенія Гриценко. Таке підсилення складу не могло не тішити вболівальників команди, але додало ще більше проблем суперницям.

Ще до 10-ї хвилини матч гості з Києва вже зробили комфортну перевагу у рахунку 0:4, яка дозволяла дівчатам дещо послабити свій атакувальний настрій. Однак футзалістки «Університету Драгоманова» навіть не думали зупинятись. Вже на 14-й хвилині свій перший гол після повернення в Україну забила Гриценко. Протягом усього поєдинку вона штурмувала ворота «Багіри», що принесло свій результат – 4 голи в активі Ксенії. Чудове повернення у команду.

Слід відзначити, що Форсюк теж не пішла з майданчика без голів – 2 м’ячі. Не менш яскраво виступили й інші дівчата. Олександра Скибіна відзначилась покером – 4 голи, а Віра Дятел ще до 7-ї хвилини оформила хет-трик. Ще по одному результативному удару у доробку Марії Васковець та Анастасії Чиженок.

Господарі майданчика лише на останній хвилині матчу змогли забити гол-престижу. Своє прізвище у протокол зустрічі записала Валерія Літус. У підсумку – 1:15 нищівна перемога «Університету Драгоманова».

Вже 15 травня у Харкові «Університету Драгоманова» зустрінеться з достроковим чемпіоном сезону «ЗХО-Тесла». Цей поєдинок стане красивою крапкою складного сезону жіночого футболу в Україні.

Слід відзначити, що київський клуб не гаяв часу на карантині, а почав співпрацювати з партнером PariMatch, який є титульним брендом таких великих футбольних клубів, як туринський «Ювентус» та донецький «Шахтар».
10 квітня

«Багіра-ДЮСШ» (Лиман) – «Університет Драгоманова» (Київ) 1:15 (0:6)
Голи:
Літус, 40 – Дятел, 1, 2, 7, Васковець, 6, Гриценко, 14, 22, 37, 40, Скибіна, 19, 23, 24, 35, Форсюк, 22, 28, Чиженок, 24
Попередження: Дюбкова, 20, Тюхтій, 28 (обидві – «Багіра-ДЮСШ»)

Софія Кулай

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.