ИспанияМигелин переходит в «Кордобу»БразилияНето: «От игры в Италии я получил удовольствие и полезный опыт»ИталияФернандиньо присоединился к итальянскому «Наполи»Юношеский футзалАндрій Ткачук: «Збірна України показала хороший футзал, всі намагались виконувати настанову тренера»ИспанияАмиржан Муканов: «Думаю, что в ответной игре все-таки «Барса» возьмет свое»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!МолдоваСвиридов, Маржановський, Дубовик і Делятинський стали чемпіонами МолдовиЭкстра-лигаІлля Бакінський уклав контракт із «Кардиналом Рівнестандартом»Юношеский футзалВіталій Одегов: «На турнірі в Хорватії ми виконали завдання, які поставили напередодні збору» БеларусьВсе украинские игроки попрощались со «Столицей»ИталияКонстантино Вапораки – игрок «Катании»ИспанияМигель Андрес: «Я всегда стараюсь понять душевное состояние Андреу»Португалия«Бенфика»: Пульпис вместо РошиЭкстра-лигаМихайло Волянюк повертається в «Кардинал-Рівнестандарт»КазахстанИгита: «Если бы выбрал сборную Бразилии, не уверен, что был бы первым номером в команде»Первая лига Назар Бугайчук: «Матчі проти «INTER'а» – це ще один шанс побачити, чи наші хлопці прогресують»Экстра-лигаНиколай Микитюк – игрок МФК «Продэксим»ИспанияИспания-2020/21. Плей-офф. Финал. LIVE!Первая лига Перша ліга 2020/21. 1/2 фіналу. INTER (Донецьк) – Любарт (Луцьк). АнонсИталияБруну Коэлью – игрок итальянского «Наполи»

Свиридов, Маржановський, Дубовик і Делятинський стали чемпіонами Молдови

Четверо українців допомогли «Динамо Плюс» виграти чемпіонство

Після паузи в 11 місяців через пандемію коронавірусу Міністерство освіти культури та досліджень Молдови дало добро на проведення фут зального чемпіонату сезону 2021 року. Він стартував аж 14 лютого. Участь у Національній дивізії взяли 10 команд, а чемпіонат планувалося провести у два кола.

Проте другий поспіль футзальний сезон не минув без серйозних проблем через коронавірус. Попередній просто не був дограний, а в цьому 19 березня через рішення Національної надзвичайної комісії громадського здоров'я матчі знову були відкладені на невизначений час. На щастя, сезон таки вдалося дограти й 23 травня чемпіонат відновився. Згідно з оновленим регламентом команди зіграли ще 5 турів, після чого почався плей-оф для 8 команд. Правда через фінансові та кадрові проблем «Олімпія» знялася з чемпіонату і за потрапляння у плей-оф боролися 9 команд.

На вирішальну частину чемпіонату, себто плей-оф, молдавські команди почали активно залучати українських легіонерів.


В'ячеслав Кожем'яка

«Балкан Фармас’ютікалс» запросив В’ячеслава Кожем’яку (3 матчі в плей-оф) на додачу до 42-річного Євгена Фролова. Фролов відомий в Україні за виступами за низку запорізьких команд, але вже понад 15 років виступає в сусідній країні. Він цей сезон починав в «Ністру» (3/0), але згодом перейшов у стан «фармацевтів», за яких зіграв 9 матчів і забив 1 м’яч (регулярний – 6/0, плей-оф – 3/1). У підсумку «Балкан Фармас’ютікалс» здобув бронзові нагороди.


Дмитро Делятинський


Євген Свиридов

У складі чемпіона «Динамо Плюс» зіграло аж четверо українців. Олександр Маржановський встиг навіть провести 1 матч в регулярному чемпіонаті (2/1 в плей-оф), а тріо інших легіонерів додалися тільки в плей-оф – Євген Свиридов (3/2), Дмитро Делятинський (2/0), Сергій Дубовик (1/0). Всі вони отримали золоті медалі переможців чемпіонату.

У фіналі «Динамо Плюс» зустрівся зі «Стяуа Дентал». Основний час завершився з рахунком 2:2, хоча за 14 секунд до кінця «денталівець» Марін Стан міг вирішити долю поєдинку, але його удар з 6-метрової позначки відбив воротар. У серії післяматчевих пенальті з рахунком 5:4 сильнішими виявилися «динамівці».

Плей-офф чемпионата Молдовы. Плей-офф. Финал.
 
«Динамо Плюс»  «Стяуа Дентал» 2:2 (1:1) 5:4 по пенальти
Голы: А. Негара, 1 (1:0), Стан, 3 (1:1), Онофрей, 26 (2:1), Маржановский, 32 (2:2, автогол).
Предупреждения: Попович, 18 (С), Свиридов, 20 (Д), Онофрей, 26 (Д).
На 40-й минуте Стан (С), не реализовал 6-й удар (вратарь).
«Динамо Плюс»: Р. Истрати, А. Негара, В. Негарэ, Плониш, Свиридов; Капсамун, Д. Голбан, Онофрей, Тирон, Чеботарь, Дубовик, Маржановский, Делятинский.
«Стяуа Дентал»: Попович, Попушой, Стан, Граур, Ерхан; Романюк, Болун, Дьякону, Мустя, Чертан, Мындру, Скутельник, Мотрикала, Белоус, Грибенко.
Арбитры: Виктор Бугенко, Руслан Мунтян, Октавиан Чепой.
Инспектор: Ольга Танская.
 
Чореску, «Футзал-Арена ФМФ», около 500 зрителей.
 
Источник – 
futsal.md

Підсумкова таблиця регулярного чемпіонату



Плей-оф



1/2 фіналу

Стяуа Дентал - Клік-Медіа 4:3





Балкан Фармасьютікалс - Динамо Плюс 4:6





Матч за 3 місце

Балкан Фармасьютікалс - Клік-Медіа 9:5





Фінал

Динамо Плюс - Стяуа Дентал 2:2 (5:4 по пен.)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.