Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів другого ігрового дня

Пропонуємо вашій увазі огляд всіх найцікавіших подій поєдинків другого ігрового дня «Odessa Open Cup-2021». Weekend.

Група А

Другий ігровий день турніру розпочався з поєдинків у групі А. Вінницький «Яско» у непростому матчі здолав київську «Десну». Вже на перших секундах найкращий голеадор турніру Васалатій підтвердив своє реноме завдяки ще одному голу за вінничан. Столична команда шукала своє щастя попереду з п’ятим польовим, але підопічні Івана Дученка продемонстрували зразкові дії у захисті, а Владислав довів свій бомбардирський лік до семи забитих м’ячів.

Інший лідер групи – донецький «INTER» спрямував всі свої зусилля для того, щоб покращити свою різницю забитих та пропущених. Тож, підопічні Олександра Колесникова одразу почали грати попереду з п’ятим польовим. Втім, сумчани виявилися міцним горішком. Неабиякого досвіду команді додало й поповнення цілим десантом з роменського «Рятувальника». Сумчани добре захищалися й використовували відсутність кіпера у воротах суперника. До того ж, чудовий матч провів і воротар «Lex-VSK» Абдулаєв. Тож, саме сумчани здобули доволі впевнену звитягу й наблизилися до «інтеристів» на відстань двох очок.

У протистоянні двох команд з нижніх щабелів турнірної таблиці «Пальміра» впевнено здолала «Десну». Кияни станом на 23-тю хвилину поступалися з рахунком 0:6, але зуміли трохи підтягнутися у рахунку й скоротили різницю до чотирьох голів.

Головною родзинкою стало протистояння між «Яско» та «INTER». У разі звитяги саме донеччани стали б переможцями групи й кваліфікувалися до головного матчу турніру. Основні події почали розвиватися після перерви. На старті другого тайму Міранда майстерно прокинув м’яч повз Удовиченка й подарував вінничанам мінімальний гандикап. Команді Олександра Колесникова потрібно було забивати двічі, але оборона «Яско» знову знайшла протидію грі суперника з п’ятим. До слова, не пішов з паркету без голу і Васалатій, який поставив яскраву крапку у тріумфальному проходженні вінничанами групового етапу.

За підсумками останньої зустрічі «Lex-VSK» мав шанс опинитися як на другій, так і на четвертій сходинці. Натомість, «Пальміра» боролася за третє місце. Саме одесити й відкрили рахунок у зустрічі, але сумчани, окрилені успіхом у протистоянні з «INTER», дотиснули суперника у вольову стилі й обійшли донеччан у турнірній таблиці.

«Десна» (Київ) – «Яско» (Вінниця) – 0:2 (0:0)
Голи: Владислав Васалатій (1, 28)
Попередження: Сергій Мельник (12), Валерій Брожко (19 – обидва «Десна»)

 

«INTER» (Донецьк) – «Lex-VSK» (Суми) – 2:5 (1:3)
Голи:
Артем Охременко (13), Денис Сандецький (17) – Станіслав Носок (10), Денис Завгородній (12), Андрій Бурдюг (14), Володимир Чухненко (21), Антон Кончаков (25)
Попередження: Денис Сандецький (26) – Данило Параконний (7), Денис Завгородній (11), Олександр Яценко (18), Андрій Дрога (28)

 

«Пальміра» (Одеса) – Десна» (Київ) – 7:3 (3:0)
Голи:
Євген Романчук (8, 15), Олександр Севрук (10, 17), Данило Буковський (13, 20, 28) – Сергій Макаренко (23), Артем Барібан (27), Валерій Брожко (28)
Попередження: Данило Буковський (14), Михайло Новиченко (14) – Євген Редько (14)

 

«Яско» (Вінниця) – «INTER» (Донецьк) – 2:0 (0:0)
Голи:
Фелікс Міранда (16), Владислав Васалатій (24)
Попередження: Олександр Колесников (19), Денис Сандецький (27) – Юрій Онищук (7), Олександр Коваль (10)

 

«Пальміра» (Одеса) – «Lex-VSK» (Суми) – 1:2 (1:1)
Голи:
Олександр Гречко (4) – Олександр Яценко (11), Антон Кончаков (22)
Попередження: Володимир Опарівський (21), Євген Чумак (28) – Антон Кончаков (25)

 

Турнірна таблиця

1) «Яско» 12 очок
2) «
Lex-VSK» 7 очок
3) «
INTER» 6 очок
4) «Пальміра» 3 очки
5) «Десна» 1 очко

Група В

У групі В рівень інтриги виявився ще вищим. Першим свої матчі провів «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». Запоріжці спочатку вибили з боротьби «Linevich Group», а потім розписали мирову з «Manzana-2». Тож, з вісьмома очками їм залишалося лише очікувати результатів наступних матчів.

Столична «SKIDKA» повернулася у гру після невдалих вчорашніх результатів та здолала «Черкасиобленерго». Втім, «зачохлити» ракетку команду Олега Шуста змусила поразка від ірпінської «Linevich Group».

Перелік місць з першого по четверте вирішував підсумок зустрічі між «Manzana-2» та «Черкасиобленерго». Кияни могли опинитися на сходинках з першої по третю, а черкащани мали шанси посісти другу, третю або четверту позиції.

В одному з найцікавіших поєдинків чемпіонату все вирішили останні секунди таймів. На 13-ій хвилині Раковський вивів підопічних Сергія Гупаленка вперед. Натомість, за кілька секунд до перерви Степаненко вирівняв показники на табло.

Кінцівку поєдинку команда Віталія Мельника завершувала з п’ятьма польовими. Зрештою, їй вдалося досягти свого завдяки голу Бровка. Однак, черкащани за 40 секунд зуміли втілити гру у штучній більшості в гол Дєдова, Як підсумок, представником групи В у фіналі Суперліги став «ЗАПОРІЖПРОМГРУП», який протистоятиме вінницьккому «Яско».

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Linevich Group» (Ірпінь) – 2:1 (2:0)
Голи:
Кирило Корешков (5), Володимир Тесля (10) – Дмитро Кушнерик (19)
Попередження: Кирило Корешков (23)

«SKIDKA» (Київ) – «Черкасиобленерго» (Черкаси) – 3:1 (2:0)
Голи:
Віктор Цой (9, 24), Олександр Клименко (13) – Олексій Сорокін (22)
Попередження: Олексій Сорокін (20)

«Manzana-2» (Київ) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 1:1 (0:0)
Голи:
Дмитро Бровко (28) – Кирило Корешков (26)

«Linevich Group» (Ірпінь) – «SKIDKA» (Київ) – 2:1 (1:1)
Голи:
Максим Шушков (7), Дмитро Кушнерик (25) – Юрій Щериця (13)
Попередження: Артем Прінь (13) – Дмитро Якубець (15)

«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «Manzana-2» (Київ) – 2:2 (1:1)
Голи:
Олександр Раковський (13), Сергій Дєдов (28) – Сергій Степаненко (14), Дмитро Бровко (28)
Попередження: Дмитро Бровко (28)

Турнірна таблиця

1) «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» 8 очок
2) «
Manzana-2» 6 очок
3) «Черкасиобленерго» 5 очок
4) «
SKIDKA» 4 очки
5) «
Linevich Group» 3 очки

Група F

«АБтП» продовжив свою традицію камбеків. Команда Віталія Шишова двічі пропускала першою, але зводила матчі на свою користь. Тим не менш, кияни записали на свій рахунок чотири перемоги у чотирьох матчах.

Запеклим виявилося протистояння за друге місце. «Антарес» на перших секундах вийшов вперед, але «Юрінновація» наприкінці першого тайму зробила рахунок рівним. Команду Віталія Мамчура влаштовувала нічия і після голу Демченка на 20-ій хвилині «юристи» заробили невеличкий гандикап.

Втім, впродовж хвилини голи від Мельника, який у підсумку оформив дубль у цій зустрічі, та Сушка подарували «Антаресу» мінімальну перемогу.

«АБтП» (Київ) – «Юрінновація» (Київ) – 2:1 (0:0)
Голи:
Ростислав Сачок (18), Олексій Сорокін (27) – Іван Савинок (15)
Попередження: Олексій Сорокін (27) – Євген Мельников (6)

«АБтП» (Київ) – «Антарес» (Київ) – 3:1 (0:1)
Голи:
Олександр Поліщук (21), Володимир Білецький (26) – Олександр Сушко (7), Євген Гноянко (17 – АГ)
Попередження: Олексій Сорокін (10 – «АБтП»)
Вилучення: Олексій Сорокін (11 – «АБтП»)

«Антарес» (Київ) – «Юрінновація» (Київ) – 3:2 (1:1)
Голи:
Іван Мельник (1, 21), Олександр Сушко (22) – Олександр Грищенко (12), Артем Демченко (20)
Попередження: Володимир Пластун (12) – Володимир Коровяковський (15)

Турнірна таблиця

1) «АБтП» – 6 очок
2) «Антарес» 3 очки
3) «Юрінновація» 0 очок

Група G

До групи G потрапили дві команди, які посіли другі сходинки у групах C і D, а також тріумфатор групи Е. Втім, саме представники Києва виявилися сильнішими за команду з Херсона.

Свою дистанцію у групі «Ковальська» пройшла без особливих проблем. Дві перемоги з різницею у три голи дозволили підопічним Петра Дулі застовбити за собою першу сходинку.

Доля другої позиції вирішувалася у поєдинку між «Армією» та «Дніпромедом». Сильнішою у цьому протистоянні виявилася команда з Києва. «Армійці» були попереду з різницею у чотири голи, наприкінці зустрічі херсонці відіграли три з них, але для камбеку цього виявилося замало.

«Армія» (Київ) – ПБГ «Ковальська» (Київ) – 2:5 (1:4)
Голи:
Олександр Лукашук (9, 18 – з пен.) – Юрій Ващенок (3, 14), Ігор Середній (10), Олексій Дрозд (12), Богдан Швець (28)
Попередження: Андрій Устименко (12), Ярослав Шимко (23) – Владислав Пасічник (12)

«Дніпромед» (Херсон) – ПБГ «Ковальська» (Київ) – 1:4 (1:1)
Голи:
Віктор Федосюк (5 – АГ, 13) – Олексій Дрозд (18, 23 – з пен.), Владислав Пасічник (27)
Попередження: Дмитро Лук’янчук (18) – Олексій Дрозд (24)

«Армія» (Київ) – «Дніпромед» (Херсон) – 4:3 (2:0)
Голи:
Михайло Ясінський (9), Олександр Лукашук (10, 22), Андрій Устименко (20) – Андрій Поплевічев (23, 28), Віктор Федосюк (28)
Попередження: Михайло Ясінський (23)

Турнірна таблиця

1) ПБГ «Ковальська» – 6 очок
2) «Армія» 3 очки
3) «Дніпромед» 0 очок

Група H

Боротьбу у групі Н вели команди, які у перший день посіли треті місця. До дуету «банкірів» також долучилися й «автомобілісти».

У першому поєдинку «KIA Sport», фактично, відсіяв своїх опонентів з «Райффайзен Банк» завдяки перемозі з рахунком 5:0. Втім, в очному протистоянні з «Глобус Банк» «автомобілісти» на останній хвилині втратили переможний результат.

Тож, аби перемогти у групі «Глобус Банк» мав набрати бодай одне очко у протистоянні зі своїми колегами. Команда Ярослава Сербіна до 25-ої хвилини вела у рахунку, що дозволяло «KIA Sport» розраховувати на першу сходинку у групі. Втім, гол Супруна дозволив «Глобус Банк» здобути нічиний результат, який виявився рівнозначним переможному.

«KIA Sport» (Київ) – «Райффайзен Банк» (Київ) – 5:0 (1:0)
Голи:
Ярослав Дерещук (13), Євгеній Миронов (25), Микола Осіюк (26), Владислав Шибецький (27), Владислав Зам’ятний (28)
Попередження: Андрій Кадиров (20) – Денис Зінченко (17)

«Глобус Банк» (Київ) – «KIA Sport» (Київ) – 2:1 (1:1)
Голи:
Ігор Голуб (10), Сергій Супрун (28) – Владислав Зам’ятний (12)
Попередження: Ігор Голуб (17)

«Райффайзен Банк» (Київ) – «Глобус Банк» (Київ) – 3:3 (1:1)
Голи:
Денис Зінченко (14, 22), Юрій Котляр (19) – Георгій Ткачов (8), Микола Демченко (15), Сергій Супрун (25)
Попередження: Денис Зінченко (25) – Ігор Голуб (17), Сергій Супрун (27)

Турнірна таблиця

1) «Глобус Банк» – 4 очки
2) «
KIA Sport» – 3 очки
3) «Райффайзен Банк» – 1 очко

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України

Фото: Неллі Калініна

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.