Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 18 тур. Бій у РівномуЭкстра-лигаДенис Зеленкевич і Василь Кефа залишили ААФК «Суми»Футзал в миреПродюсер-ютубер купил футзальный клубСборная УкраиныМатчі між збірними України та Казахстану не відбудутьсяБеларусьБЧ – обладатель Кубка Беларуси-2021/22КазахстанЕрсултан Сагындыков перешел в «Атырау»БельгияЮніорська збірна Бельгії стала останньою на турнірі у ПоречіФутзал в миреОлег Шайтанов серед номінантів на звання найкращого тренера жіночої збірної 2021 рокуЛитва Костянтин Бондаренко – перший легіонер в історії литовського «Вікінгай»Футзал в миреЗбірна України претендує на звання найкращої жіночої збірної світу 2021 рокуЖенский футзалЮрій Криштоп очолив МСК «Дніпро» (Черкаси)Футзал в миреВасиль Сухомлінов серед номінантів на звання найкращого тренера жіночої клубної команди світу 2021 рокуСборная УкраиныЩо чекає в 2022 році на жіночу збірну УкраїниЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 18: анонсПервая лига Євген Смоловик – перший новачок «SkyUp» у зимове міжсезонняФутзал в миреХарківський «ЗХО-Тесла» претендує на звання найкращого жіночого клубу світу 2021 рокуИталияМарвін Перкович переходить в італійську «Кус Анкону»БразилияТьягу возвращается в «Жарагуа»Футзал в миреКвалификация Кубка Азии-2022: жребий брошенФутзал в миреВікторія Сагайдачна серед номінанток на звання найкращої воротарки світу 2021 року

Марвін Перкович переходить в італійську «Кус Анкону»

Українець з німецьким паспортом і хорватським корінням вдруге за сезон змінює клуб


Порятунок ще можливий. Це імператив на батьківщині «КУС Анкони», команди, яка грає в чемпіонаті італійської Серії А2. Після повернення Луїджі Бартолуччі, «Анкона» досягла угоди з Марвіном Перковичем, 1997 року народження. Після першого досвіду в Україні у футболі у віці 11 років, він вирішує зайнятися фут залом у «Кардиналі», а потім переходить до «Атлетіко Тожал» у Португалії.

2016 року він повернувся до Німеччини у склад «Боруссії», але через серйозну травму він майже рік не виходив на поля. 2017 року, реабілітувавшись від травми, він опинився у «VFL05», німецькій команді, з якою він зіграв у Лізі чемпіонів, а потім перейшов до берлінської «Герти». В Італії він набув досвіду з «Альма Салерно» та «Торремаджоре», де продемонстрував свої якості. З огляду на суботній матч проти «Лукреції», Марвін Перкович каже, що задоволений зробленим вибором: «Клуб серйозний і дуже організований. Наразі я провів лише два тренуванні з командою, тому поки що мало що можу сказати, але таке відчуття, що у складі є хороші гравці. Атмосфера спокійна, а технічний персонал кваліфікований, заняття цікаві. Зараз я дуже задоволений зробленим вибором. Щодо турнірної ситуації, то не думаю, що відставання від рятівного місця є надто великим. Я впевнений, що якщо ми викладемося на майданчику і на тренуваннях, то зможемо врятуватися. Я не люблю програвати ігри, а прийшов, щоб виграти й для того, щоб збереження прописки у дивізіоні було здобуто якомога швидше.
 
Нагадаємо, що першу частину сезону Перкович провів у польському «Ред Девеліс», за який зіграв 6 матчів у Екстракласі.

За матеріалами cusancona.it

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.