Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 18: анонс

Завтра відбудуться 3 матчі 18 туру Parimatch Екстра-ліга, а також перенесений матч 14 туру


Фото: МФК "Продексім"

9 січня 

14 тур


«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: Руслан Лутій (Київ), Олександр Макаренко (Радомишль), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Юлія Змієвська (Луганська обл.)
Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)
Делегат: Юрій Кравченко (Київ)

У неділю, 9-го січня, франківський "Ураган" в гостях зіграє матч 14-го туру Parimatch Екстра-ліги проти "ДЕ Трейдингу" з Миколаївки. Матч відбудеться на майданчику Льодового Палацу спорту в Сєвєродонецьку і розпочнеться о 12:00.

Період свят успішно добіг до свого завершення, тож вже найближчої неділі до гри повертаються і чинні чемпіони України. Суперником "драконів" у першому матчі Нового Року буде "ДЕ Трейдинг" з Миколаївки. Якщо для гостей ця гра буде першою, то "трейдери" футзальний рік вже розпочали - 5-го січня команда Олександра Хурсова на домашньому паркеті поділила очки з львівською "Енергією" (1:1). Мирова у матчі проти львів'ян дозволила клубу з Миколаївки закріпитись на сьомій сходинці таблиці і зробити ще один впевнений крок до плей-офф чемпіонату. 

Ігровий стиль "ДЕ Трейдинга" визначають відомі в українському футзалі виконавці - Дмитро Калуков, Олександр Іванов та ексураганівець Микита Шпигар. Наприкінці жовтня донбасівці здивували футзальну спільноту двома бразильськими трансферами. Угоди з клубом підписали 26-річний бразилець Лінекер, за плечима якого виступи в чемпіонаті Іспанії, а останнім клубом гравця був угорський "Уйпешт", а також 25-річний Жуніньо Бернардес, для якого "ДЕ Трейдинг" став першим клубом поза межею батьківщини.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 12:00.

Джерело - НФК "Ураган"

У неділю граємо із чинним чемпіоном України командою «Ураган» з Івано-Франківська. У минулому сезоні миколаївці двічі поступилися «драконам» 2:5 вдома та 1:2 на виїзді. Цього року у матчі п’ятого туру в Івано-Франківську була зафіксована мінімальна перемога господарів 3:2.Причому переможний гол Микола Грицина забив за три хвилини до завершення поєдинку.

Джерело - "ДЕ Трейдинг"


18 тур

«ХІТ» (Київ) – АФФК «Суми» (Суми)
12:00. м. Київ, СК ЦСК ЗСУ
Арбітри: Ярослав Вовчок, Тарас Дем'янчук (обидва – Івано-Франківськ), Леонід Жиронкін (Київ)
Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​
Спостерігач арбітражу: Олег Іванов (Дніпро)
Делегат: Володимир Гримайло (Київ)​

Делегація АФФК “Суми” прибула до Києва, до у неділю проведе матч чемпіонату України серед команд Екстра-ліги проти столичного “ХІТа”.

Гра розпочнеться о 12 годині в спорткомплексі СКА.

Воротарі: Нікіта Сітнер, Костянтин Пєтухов.

Універсали: Арсеній Гурєєв, Ол. Сметаненко, Едуард Волков, Едуард Нагорний, Ясін Ессаргіні, Юрій Пимоненко, Антон Власенко, Андрій Расторгуєв, Богдан Бакляк, Денис Зеленкевич.

Наразі “Суми” посідають восьме місце з 9 очками, а кияни – другі (35 балів).

Джерело - foodcentresumy.com.ua

Глядачі цього поєдинку повинні мати з собою роздрукований сертифікат про КОВІД-Вакцинацію або продемонструвати стюардам сертифікат у додатку «ДІЯ» в мобільному телефоні. Інший варіант – показати стюардам негативний ПЛР-тест на КОВІД, зроблений не більше ніж за 72 години до початку поєдинку.

«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Сокіл» (Хмельницький)
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Денис Чумак (Харків), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Василь Кузьменко (Київ) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)​

“Кардинал Рівнестандарт” запрошує на різдвяне свято футзалу! Захід відбудеться найближчої неділі, 9-го січня на майданчику ДЮСШ №4.

Початок о 15:00, одразу після завершення матчу PariMatch Екстра-ліги “Кардинал Рівнестандарт” – “Сокіл”.

У програмі заходу:
– футзальні конкурси для дітей та батьків;
– знайомство із гравцями команди “Кардинал Рівнестандарт”;
– багато веселощів та подарунків!

Участь – безкоштовна! Приєднуйтеся!

Джерело - “Кардинал Рівнестандарт”

Анонс від "Сокола"

«Продексім» (Херсон) – «Viva Cup» (Харків)
14:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри: Артем Духан (Луганська обл.), Дмитро Дудка (Обухів), Святослав Ключник (Миколаїв)​
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми) 
Делегат: Микола Комаренко (Херсон)​

Первым матчем 2022 года для херсонского «Продэксима» стала домашняя встреча с харьковским «Монолит/Viva-Cup».

Херсонцы начинают новый год, лидируя в турнирной таблице (37 очков), а наши соперники по 18-му туру занимают четвёртую позицию в чемпионате (20 очков). В матче первого круга «мельники» обошли харьковчан со счетом 2:1.

Дмитрий Бербенцев рассказал немного о текущих делах в команде и подготовке к игре: «Предыдущий матч наша команда провалила и заслуженно проиграла, этот матч сделал нас сильнее, поэтому готовимся с повышенной ответственностью к игре с «Viva-Cup»! В первую очередь матч должен показать наш характер и порадовать тех, кто в нас верит искренне, у нас есть общая цель, к которой мы вместе с ними идем! Мы лидеры и должны держать удар, игра всё покажет.»

Евгений Ланко, «экс-Продэксимовец», поделился с клубной пресс-службой «мельников» своими ожиданиями от поединка: «От игры жду, конечно, же яркого и напряжённого матча, который принесет массу удовольствия болельщикам! Естественно, мы едем в Херсон не просто отбыть номер...

Матч против «Продэксима» для меня, конечно же, будет особенным, да ещё и на прощадке, которая для меня стала родной! Играть в Херсоне, но при этом болельщики будут поддерживать не меня и мой клуб — это будет, наверное, самое странное ощущение! Буду с нетерпением ждать встречи с «Продэксимовцами» и болельщиками!!!»

Игра пройдёт с соблюдением всех санитарно-эпидемиологических норм. Вход зрителей возможен только при наличии негативного ПЦР-теста или сертификата о прохождении полного курса вакцинации. 

Источник - МФК Продэксим

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.