Збірна України претендує на звання найкращої жіночої збірної світу 2021 рокуЖенский футзалЮрій Криштоп очолив МСК «Дніпро» (Черкаси)Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 18 тур. LIVE!БеларусьКубок Беларуси-2021/22. Финал. LIVE!Футзал в миреВасиль Сухомлінов серед номінантів на звання найкращого тренера жіночої клубної команди світу 2021 рокуСборная УкраиныЩо чекає в 2022 році на жіночу збірну УкраїниЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 18: анонсПервая лига Євген Смоловик – перший новачок «SkyUp» у зимове міжсезонняФутзал в миреХарківський «ЗХО-Тесла» претендує на звання найкращого жіночого клубу світу 2021 рокуИталияМарвін Перкович переходить в італійську «Кус Анкону»БразилияТьягу возвращается в «Жарагуа»Футзал в миреКвалификация Кубка Азии-2022: жребий брошенФутзал в миреВікторія Сагайдачна серед номінанток на звання найкращої воротарки світу 2021 рокуБеларусьКубок Беларуси-2021/22: в финале сыграют БЧ и ВРЗЭкстра-лига«ХІТ» — АФФК «Суми»: історія протистояньЖенский футзалСимволічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір зробленоЧемпионат ЕвропыНидерландцы ждут от Казахстана сенсации на ЕВРО-2022ПортугалияРоша возвращается в Португалию?ИспанияРауль Кампос перешел в «Мансанарес»Юношеский футзалВіталій Одегов: «Перед відбором до юнацького Євро зіграємо з Білоруссю та Іспанією»

Збірна України претендує на звання найкращої жіночої збірної світу 2021 року

Портал Futsalplanet.com оприлюднив список номінантів на звання найкращої жіночої збірної світу 2021 року 

 
Серед них є і жіноча збірна України, що минулого року пробилася у фінальну частину чемпіонату Європи-2022.

Нагадаємо, що за звання найкращих за підсумками року також поборються Василь Сухомлінов у номінації «Найкращий тренер жіночого футзального клубу», Вікторія Сагайдачна у номінації «Найкраща воротарка світу» і харківська «Збірна Харківської області-Тесла» у «Номінації найкращий жіночий клуб світу».

Номінанти

Аргентина

Фінляндія

Угорщина

Італія

Польща

Португалія

Росія

Іспанія

Швеція

Україна


Джерело - futsalplanet.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.