БеларусьМихаил Грицына: «Хотелось бы доиграть сезон»ИталияМарвін Перковіч: космополіт з «Торремаджоре»ИспанияАдри: «Мы провели хороший сезон, и эта ситуация его не перечеркивает»КазахстанЧингиз Есенаманов: «Нам пока не могут выдать зарплату, поскольку банки не работают»Первая лига Індивідуальна статистика гравців "Урагану-2-КФВ" в Першій лізі 2019/20ПольшаПетр Шимура: «Польский футзал – отражение польского футбола и позиций футзала в мире»КазахстанКака: «Скоро все это закончится – нужно потерпеть»РоссияЕвгений Мишарин: «Стараюсь каждый раз находить новые цели, чтобы не терять мотивацию»Юношеский футзалОлександр Кривенда: «Плануємо стартувати у Юнацькій Екстра-лізі»ПортугалияПортугалия завершает сезонЛьвовБогдан Мельник: «Можливо, варто провести всеукраїнський фінал АФЛУ у вересні»ПольшаМарта Брудницка: «Судейство в футзале сложнее, чем в футболе»РоссияБесик Зоидзе: «Решили дать ребятам возможность отдохнуть и восстановиться»Детский футзалОлег Ольшанецький: «Дітям було складно за два тижні перелаштуватись з футболу на футзал»Первая лига Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»БеларусьАлексей Попов: «Хочется верить, что после этого кризиса у нас останется полноценный чемпионат. Надо как-то пережить»БеларусьПричина, которую нельзя называть. Почему в Беларуси поставили на паузу мини-футболИспанияКарлос Ортис покидает «Мовистар Интер»БеларусьАлександр Савинцев: «Все, кто занял не первое место, не согласятся на завершение чемпионата без плей-офф»Юношеский футзалОлександр Дем'янчук: «Багато футзальних функціонерів були проти того, щоб викликати дуже талановитого, але футболіста у футзальну збірну»

Кубок України 2019/20. Матчі-відповіді 1/4 фіналу. Результати, огляди, відео

Усе про матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка України в одному матеріалі


Фото: ФК "Food Centre-СумДУ"

7 березня

“Енергія” (Львів) - "Ураган" (Івано-Франківськ) — 3:4 (1:1)
Перший матч — 1:3 на користь "Урагану"
Голи: Пелех (12), Кузь (36 пен.) — Лебідь (2 пен.), Когут (26 авт.), Шеремета (27), Кардаш (29), Лебідь (38).
На 8 хвилині Олег Легендзевич не реалізував пенальті (воротар), на 17 хвилині Мар'ян Пелех не реалізував даблпенальті (повз ворота).
"Енергія": Пітуля (Войтович, 2) — Струк, Пелех, Кузь, Буньо, Легендзевич, Танський, Гасюк, Ковальчук, Ременець, Марциняк, Квасній, Мельник.
"Ураган": Кардаш — Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут, Лебідь, Шеремета, Абакшин, Коваль — Колток, Радевич.
Попередження: Легендзевич (13) — Абакшин (3), Коваль (8), Шеремета (12), Кардаш (12), Федюк (17), Кордоба (28).
Вилучення: Пітуля (2).
Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Плахов (Чернівці), В. Болізюк (Львів)
Хронометрист: А. Кузьмін (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Вилучення, три пенальті, два дабл-пенальті та сім попереджень на двох - "енергетичне" дербі виправдало всі найсміливіші очікування шанувальників футзалу. Суперники розпочали без розвідки і вже на 2-ій (!) хвилині поєдинку господарі напрацювали на вилучення. Це голкіпер Андрій Пітуля забороненим прийомом зупинив Даниіла Абакшина за що справедливо побачив перед собою "червоне світло". Вирок з шести метрів впевнено виконав Ярослав Лебідь - 0:1. За шість хвилин глядачі в Палаці Спорту "Галичина" побачили ще одне пенальті - цього разу у ворота "Урагану". Втім, Володимир Кардаш переміг у своїй дуелі з Олегом Легендзевичем, парирувавши удар з "позначки". 

Ще до середини тайму "дракони" "назбирали" п'ять командних фолів і цей факт ледь не став визначальним у першій половині матчу. На 12-ій хвилині арбітри вгледіли доволі неоднозначний фол Руслана Шеремети на Легендзевичу, тож "енергетики" отримали право на десятиметровий удар. І знову Володимир Кардаш зіграв бездоганно, але на добиванні львів'янам з "енної" спроби вдалось таки зрівняти рахунок у матчі - влучний удар в активі Мар'яна Пелеха. Минає ще кілька миттєвостей і арбітри знову вступають у гру, призначивши ще один дабл-пенальті у ворота "Урагану". Постріл у Мар'яна Пелеха видався занадто незграбним, тож перший тайм завершився мировою - 1:1.

Після відпочинку підопічним Максима Павленка вдалось перехопити ініціативу і диктувати свої умови на майданчику, та на допомогу "енергетикам" прийшла... пані Фортуна. Здавалось би нічим непримітний постріл від Тарас Кузя знайшов п'ятку Юрія Когута і, як наслідок, "круглий" по-зрадницьки залетів у нижній кут воріт франківців - 2:1. Втім, вже в наступній атаці "драконам" вдалось відновити статус-кво. Даниіл Абакшин на класі обіграв голкіпера і віддав Руслану Шереметі, який вразив вже порожні ворота - 2:2.

Майже одразу наставник господарів Валерій Легчанов перейшов на розіграш "зайвого", за що дуже швидко поплатився. Один з героїв поєдинку Володимир Кардаш ударом від своїх володінь забив свій перший гол у нинішньому сезоні - 2:3. На 36-ій хвилині арбітри матчу призначили пенальті за гру рукою Юрія Когута у власній карній площі. Вирок впевнено реалізував Тарас Кузь і втретє (!) зрівняв цифри на табло Палацу Спорту "Галичина" - 3:3. Та останнє слово цього дня було за гостями - Ярослав Лебідь ударом зі своєї половини майданчика приніс перемогу своїй команді (3:4), а разом з тим змусив шаленіти чисельну групу підтримки з Івано-Франківська, яка всю гру надихала своїх улюбленців на позитивний результат.

В підсумку, 3:4 - "Ураган" перемагає і виходить до Фіналу чотирьох національного кубка, де складе компанію столичному "ХІТу" та херсонському "Продексіму". Останній учасник четвірки найсильніших визначиться у вівторок в матчі лідера Першої ліги "ДЕ Трейдинга" та вінницького "Яско". Свій наступний матч "дракони" зіграють наступної суботи, 14-го березня, коли вирушать в гості до київського "ХІТа".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Львівські енергетики мінімально поступились 3:4 у цікавому та драматичному поєдинку проти івано-франківського “Урагану” в 1/4 фіналу Кубка України. "Зелено-білі" отримали вилучення і пропустили першими, але зуміли відігратись і вийти вперед. Проте футзальна фортуна була не на стороні нашої команди.

Після першого матчу в Івано-Франківську перевагу у рахунку мав “Ураган” — 1:3. Тож львів'янам потрібно було забивати як мінімум два голи, натомість відкрили рахунок гості.

Суперники розпочали матч активно і без розвідки, одразу ж створюючи небезпечні моменти. Один із них біля воріт “Енергії” завершився порушенням правил у штрафному майданчику і червоною карткою для голкіпера львів'ян Андрія Пітулі. Як результат на 2 хвилині Ярослав Лебідь реалізував пенальті і вивів “Ураган” вперед.

Команди не зменшували обертів і голкіпери команд, Назарій Войтович та Володимир Кардаш, неодноразово вступали у гру.

На 8 хвилині Володимир Буньо увірвався у штрафний майданчик “Урагану” і його з порушенням правил зупинив Сергій Коваль. Шестиметровий удар пробивав Олег Легендзевич, однак переграти голкіпера івано-франківців йому не вдалося.

Зрівняти рахунок “Енергія” зуміла на 12 хвилині. “Зелено-білі” отримали право на  даблпенальті, яке пробив Мар'ян Пелех. Перший його удар парирував Володимир Кардаш, але з другої спроби Мар'ян Пелех таки відправив м'яч у ворота.

Львів'яни продовжили атакувати і на 17 хвилині знову здобули можливість реалізувати десятиметровий удар. Однак цього разу Мар'ян Пелех пробив повз ворота. Тож перший тайм завершився з рівним рахунком — 1:1.

У другій половині зустрічі, а саме на 26 хвилині, “Енергія” вийшла вперед і скоротила відставання до мінімуму за підсумками двох матчів. Після дального удару Тараса Кузя м'яч влучив у Юрія Когута і влетів у сітку воріт.

Проте вже за хвилину “Ураган” зрівняв рахунок. Після передачі Даниїла Абакшина відзначився Руслан Шеремета.

Відтак, “Енергії” потрібно було забивати три голи, тому Валерій Легчанов почав випускати п'ятого польового гравця — цю функцію почергово виконували Андрій Ременець та Ігор Марциняк.

Львів'яни створювали свої моменти, однак голкіпер гостей рятував свою команду. Натомість івано-франківці намагались скоритатись відсутністю воротаря “зелено-білих”.

На 29 хвилині Володимир Кардаш парирував удар Тараса Кузя та добивання від Степана Струка і одразу ж поцілив у порожні ворота львів'ян.

“Енергія” продовжила небезпечно атакувати вп'ятьох. В одному з епізодів після удару Мар'яна Пелеха і сейву голкіпера “Ураган” врятувала стійка воріт.

А на 36 хвилині львівські енергетики повернули інтригу в матчі. За гру рукою Юрія Когута у власному штрафному майданчику арбітр призначив пенальті. Шестиметровий удар вдало виконав Тарас Кузь і зрівняв рахунок.
 
Однак на 38 хвилині гості знову влучили у порожні ворота “Енергії”. Відзначився Ярослав Лебідь і встановив остаточний рахунок у матчі. Тож путівку у  “Фінал чотирьох” Кубка України за підсумками двох поєдинків здобули івано-франківці.

Відзначимо, що наступного тижня на “Енергію” чекає вирішальний поєдинок за “шістку” у чемпіонаті — на виїзді у Сумах проти “Food Centre-СумДУ”.

Джерело - Пресслужба ФК “Енергія”





“Food Centre-СумДУ” – “ХІТ” – 1:8
Голи: Ю. Горбатий, 5 – Педяш, 1, Жук, 15, 28, Іваняк, 25, Шамлі, 28, Сухов, 30, Сірий, 34, 39
Попередження: Зеленкевич, 22, Зеленський, 37 – Шамлі, 10
“Food Centre-СумДУ”: Сіріцький (Пєтухов) – Бурдюг, Ігумнов, Катеринін, Гурєєв, Мороз, Зеленкевич, Овсянніков, Зеленський, Радченко, Прощенко, Ю. Горбатий.
“ХІТ”: Іваняк (Сухов) – І. Борсук, Журба, Боргун, Педяш, Школьний, Корнійчук, Колесніков, Шамлі, А. Борсук, Сірий, Жук, Цілик.

В ответной четвертьфинальной встрече Кубка Украины 2019/2020 «ХИТ» разгромил в Сумах «Food Centre/СумДУ» со счетом 8:1 и вышел в «Финал четырёх»!

Уже на первой минуте наши разыграли угловой и Александр Педяш вколотил мяч под перекладину после паса Журбы.

Хозяева быстро отыгрались — после штрафного удачно сыграл на добивание Юлиан Горбатый — 1:1.

На кураже у сумской команды прошло ещё пару опасных атак (в одном из эпизодов мяч попал в штангу), а на 15-й минуте столичные организовали быструю контратаку и Евгений Жук после прострела Андрея Цилыка вновь вывел «ХИТ» вперёд.

На 27-й минуте Жук оформил дубль, и затем началась голевая феерия!

Хозяева перешли на игру в пять полевых, а киевляне умело воспользовались своими моментами.

Сначала Дмитрий Шамли со своей половины поля отправил мяч в пустые ворота — 1:4. Затем такой же трюк исполнил наш голкипер Евгений Иваняк (для Жени это был первый гол в нынешнем сезоне, надеемся не последний).

Игра «Food Centre-СумДУ» уже рассыпалась и после выхода один на один Евгений Серый забил свой юбилейный десятый мяч в дебютном сезоне за «ХИТ».

Чуть ранее Иваняка в воротах заменил Александр Сухов, который также очень желал поучаствовать в голевой феерии, и он в ней таки поучаствовал — 1:7!

Ну а завершил разгром Евгений Серый, который установил окончательный счёт в Сумах — 8:1, а по сумме двух встреч итоговое преимущество столичных составило +10 голов (13-3).

«ХИТ» пробился в «Финал четырёх» Кубка Украины 2019/2020, куда также вышли «Продэксим» и «Ураган». Четвёртый участник определится в воскресенье в ответной игре «Яско» (Винница) — «Де Трейдинг» (Донецкая обл.).

Источник - Лев Галушко, пресс-служба ФК «ХИТ»





«Продексім» (Херсон) – «SKIDKA» (Київ) 3:3 (2:0)
14:00. м. Херсон, ХВУФК
Арбітри: Д. Дудка, Р. Гейло (обидва – Київська обл.), С. Черноусов (Херсон) 
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон) 
Спостерігач арбітражу: М. Подраний (Житомир) 
Голи: Скорий, 6, Роніньо, 15, Шотурма 23 — Медвідь, 28, Назаров, 39, 40
Попередження: Е. Ткаченко, 30 (SKIDKA)
«Продексім»: 19. Савенко, 5. Скорий (к), 10. Роніньо, 11. Волянюк,  18. Бессалов — 8. Д. Сорокін, 9. Зварич, 12. Шотурма, 15. Білоцерківець, 20. Корсун, 77. С. Моспан.
В.о. головного тренера: Дмитро Бербенцев
«SKIDKA»: 31. Балашев, 9. Е. Ткаченко, 21. Гавриленко, 27. Медвідь, 44. Цой — 1. Міхеєв, 23. Назаров, 7. Миронов, 10. Мар'євич (к), 15. Білик, 20. Галицький.
Головний тренер: Олег Шуст

7 марта в Херсоне прошел ответный матч 1/4 финала Кубка Украины между «Продэксимом» и «SKIDKA». В заявку хозяев площадки не вошел  Евгений Ланко, который сейчас проходит реабилитацию после операции, и Кирилл Ципун по состоянию здоровья. Уже на 5-ой минуте матча капитан «мельников» Скорый открывает счет в игре. На 15-ой  минуте Рониньо увеличивает преимущество для херсонцев: 10-й номер «бело-синих» вводит мяч с углового, передача на Волянюка, обратная передача – и мяч достигает цели.

После перерыва на 23-ей минуте подопечные Дмитрия Бербенцева начинают контратаку: Зварыч отдает на Шотурму, и он оформляет третий гол. Далее матч развивался неожиданным  образом: на 28-ой минуте хозяева пропускают первый гол от соперников. Медведь сыграл на добивание и прорвал защиту хозяев площадки. Счет – 3:1. За 11 минут до конца поединка гости пошли ва-банк, выпустив пятого полевого. 30-ая минута: Ткаченко получает предупреждение, помешав Савенко  сделать ввод от  ворот. За минуту до завершения матча игра с пятым полевым приносит желаемый результат подопечным Олега Шуста, и они сокращают отставание в счете: Назаров забивает гол в ворота Савенко. На последних секундах  Назаров офорляет дубль и сравнивает счет. Игра окончена – 3:3. счет. Игра окончена – 3:3.

Источник - mfc-prodexim.com.ua






10 березня

«Яско» (Вінниця) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) 2:4 (0:1)
11:30. м. Вінниця, СК «Нокаут»
Голи: Васалатій, 34, Ямілов, 37 (а/г) – Можейко, 5, Виставной, 21, Цапов, 33, Почебут, 36
Попередження: Чернега, 12, Слівінський, 16, О. Коваль, 40 – Грицовець, 12, Можейко, 40
Арбітри: Л. Жиронкін, Ю. Кондратьєв (обидва – Київ), О. Сидорук (Вінниця)
Хронометрист: М. Слободянюк (Вінниця)
Спостерігач арбітражу: Г. Гора (Київ)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.