БеларусьМихаил Грицына: «Хотелось бы доиграть сезон»ИталияМарвін Перковіч: космополіт з «Торремаджоре»ИспанияАдри: «Мы провели хороший сезон, и эта ситуация его не перечеркивает»КазахстанЧингиз Есенаманов: «Нам пока не могут выдать зарплату, поскольку банки не работают»Первая лига Індивідуальна статистика гравців "Урагану-2-КФВ" в Першій лізі 2019/20ПольшаПетр Шимура: «Польский футзал – отражение польского футбола и позиций футзала в мире»КазахстанКака: «Скоро все это закончится – нужно потерпеть»РоссияЕвгений Мишарин: «Стараюсь каждый раз находить новые цели, чтобы не терять мотивацию»Юношеский футзалОлександр Кривенда: «Плануємо стартувати у Юнацькій Екстра-лізі»ПортугалияПортугалия завершает сезонЛьвовБогдан Мельник: «Можливо, варто провести всеукраїнський фінал АФЛУ у вересні»ПольшаМарта Брудницка: «Судейство в футзале сложнее, чем в футболе»РоссияБесик Зоидзе: «Решили дать ребятам возможность отдохнуть и восстановиться»Детский футзалОлег Ольшанецький: «Дітям було складно за два тижні перелаштуватись з футболу на футзал»Первая лига Юрій Онищук: «Перед початком сезону керівництво поставило максимальні задачі, але не так вийшло, як ми цього хотіли»БеларусьАлексей Попов: «Хочется верить, что после этого кризиса у нас останется полноценный чемпионат. Надо как-то пережить»БеларусьПричина, которую нельзя называть. Почему в Беларуси поставили на паузу мини-футболИспанияКарлос Ортис покидает «Мовистар Интер»БеларусьАлександр Савинцев: «Все, кто занял не первое место, не согласятся на завершение чемпионата без плей-офф»Юношеский футзалОлександр Дем'янчук: «Багато футзальних функціонерів були проти того, щоб викликати дуже талановитого, але футболіста у футзальну збірну»

Кубок України 2019/20. Анонс перших матчів 1/4 фіналу

Пропонуємо вашій увазі анонс перших поєдинків 1/4 фіналу Кубка України з футзалу


22 лютого

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів)
 
12:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри: С. Подворний, Д. Божко (обидва – Хмельницький), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачево)

У суботу, 22 лютого, львівська “Енергія” зіграє на виїзді з івано-франківським “Ураганом” у першому чвертьфінальному матчі Кубка України. Енергетичне дербі у спорткомплексі КФВ стартує о 12:00.

На шляху до 1/4  фіналу івано-франківці здолали житомирський “ІнБев” — 7:0 вдома та 5:2 на виїзді. Львівські енергетики двічі перемогли хмельницький “Сокіл” — 2:0 в гостях і 3:2 у Львові.

Відзначимо, що волею календаря з цими ж командами “Ураган” та “Енергія” зустрічались у чемпіонаті на минулих вихідних. Львів'яни вдома у справжньому футзальному трилері вирвали перемогу у матчі з “Соколом” з рахунком 5:3. Натомість “дракони” поступились в Житомирі “ІнБеву” — 3:5.

Місяць тому енергетичне дербі відбулось у Львові в межах Favbet Екстра-ліги. Цей напружений матч звершився внічию 1:1. На гол Даниїла Абакшина львівські енергетики відповіли влучним ударом Олега Легендзевича. Огляд поєдинку дивіться тут:
 

Нагадаємо, що після цього матчу у складі обох команд відбулись кадрові зміни — Тарас Кузь з “Урагану” повернувся до “Енергії”. Окрім цього, з Івано-Франківська до Миколаївки ("ДЕ Трейдинг") перебрався Максим Мануйленко.

Про надважливість кубкового протистояння для львів'ян та івано-франківців можна і не говорити — і “Ураган”, і “Енергія” прагнуть здобути путівку до "Фіналу чотирьох". Тож головним завданням команд буде якомога кращий результат перед матчем-відповіддю у Львові.

Джерело - Пресслужба ФК “Енергія”

Протистояння "Урагану" та "Енергії" вважається одним з найбільш принципових в українському футзалі. Ще б пак, адже "енергетичне" дербі завжди наповнене інтригою та тримає вболівальників у напрузі до останніх секунд. Не стане винятком і завтрашній поєдинок, в якому команди зійдуться в боротьбі за вихід до Фіналу чотирьох Кубка України.

Кубкові "побачення" суперників мають особливий шарм, адже саме львівські "енергетики" протягом довгого часу приміряли роль злих геніїв для "драконів". У чотирьох поспіль сезонах (з 2011-го по 2014-ий роки) львів'яни незмінно ставали володарями трофею, вибивавши на ранніх стадіях саме "Ураган", а апогеєм кубкових протистоянь команд можна назвати фінал 2018-го року. Тоді "Енергія" у головному матчі здолала франківців (5:3) і встановила рекорд турніру, вп'яте виборовши почесний трофей.

Втім, часи змінюються і вже "дракони" диктують моду в українському футзалі. У 2019-му підопічні Максима Павленка на очах рідних вболівальників (Фінал чотирьох приймав саме Івано-Франківськ) вперше у своїй історії здобули національний кубок, почергово обігравши сумський "Food Centre-СумДУ" (7:0) та одвічних суперників з херсонського "Продексіму" - 4:1. Тож, де-факто, завтра на майданчику манежу Коледжу фізичного виховання зійдуться чинний володар трофею та найбільш титулований клуб турніру.

Якщо відійти від справ історичних і повернутись до сьогодення, то на попередньому етапі національного кубка, а саме в 1/8-ій фіналу, обидва суперники вибили з розіграшу турніру команди елітного дивізіону українського футзалу. "Енергія" за підсумком двох поєдинків здолала хмельницький "Сокіл" (2:0 у гостях та 3:2 вдома), тоді як "дракони" двічі обіграли житомирський "ІнБев" (7:0 вдома та 5:2 у гостях). Щодо особистих зустрічей, то цьогоріч суперники провели два поєдинки у Favbet Екстра-лізі. Якщо в Івано-Франківську "дракони" перемогли з переконливим рахунком 4:0, то у місті Лева команди розійшлись результативним миром – 1:1.

Матч відбудеться 22-го лютого у Манежі Коледжу фізичного виховання. Початок "енергетичного" дербі о 12:00. Квитки на поєдинок можна придбати онлайн на сайті E-SPORT.IN.UA, в офісі НФК "Ураган" або в день матчу у касах Манежу Коледжу фізичного виховання. Також для тих, хто не зможе бути особисто присутнім на трибунах, матч наживо транслюватиме телеканал XSport.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«ХІТ» (Київ) – «Food Centre-СумДУ» (Суми) 
12:00. м. Київ, СК ЦСК ЗСУ
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Я. Опришко (Кременчук), Р. Лутій (Київ) 
Хронометрист: В. Шевер (Київ)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

«ХИТ» пропустил 16 тур Экстра-лиги и на этой неделе полностью сконцентрировался на кубковом матче, который состоится в спорткомплексе ЦСК ВСУ в субботу в 12:00.

Сумская же команда в минувшее воскресенье играла в 16 туре, уступив дома действующим чемпионам из «Продэксима» 1:3. Хозяева благодаря классному голу Дениса Зеленкевича сумели выйти вперед на 4-ой минуте, но потом пропустили три мяча от Михаила Зварыча, Петра Шотурмы и Михаила Волянюка.

После этой встречи подопечные Ивана Скицко остались на 8-ой позиции в турнирной таблице, но еще имеют шансы на то, чтобы пробиться в первую шестерку. Для этого им нужно побеждать в двух оставшихся матчах.

Но Кубок – совсем иное соревнование, яркое и непредсказуемое. И если «ХИТ» на стадии 1/8 финала выбил из борьбы грозный «Кардинал», то «Food Centre/СумДУ» без проблем прошел львовский аматорский коллектив «Максимус». Причем во Львове сумчане обыграли любителей 7:4, а на ответную встречу львовяне даже не приехали.

Вспомним, что в этом сезоне «ХИТ» и «Food Centre/СумДУ» уже сыграли между собой дважды в чемпионате. В первом круге в Сумах киевляне увезли минимальную победу 2:1 (у хозяев отличился Денис Овсянников, а у столичных Евгений Серый и Евгений Жук). А вот в Киеве эти команды встречались относительно недавно – в середине января, и тогда «ХИТ» переиграл оппонентов уже более уверенно – 6:2 (Школьный – дубль, Корнийчук, Педяш, Серый и автогол Зеленского – Катеринин, Гуреев).

Теперь же на кону стоит путевка в «Финал четырех» Кубка Украины, и всех наших болельщиков ждет двухраундовое четвертьфинальное противостояние. Первую игру ¼ финала принимает Киев, и мы приглашаем всех поддержать нашу команда в субботу 22 февраля. Матч «ХИТ» — «Food Centre/СумДУ» стартует в 12:00 в нашем домашнем спорткомплексе «ЦСК ВСУ» (Вохдухофлотский проспект, 10)

Источник - Пресс-служба ФК «ХИТ»

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Яско» (Вінниця)
12:30. м. Сєвєродонецьк, Льодовий палац
Арбітри: Д. Чумак (Харків), І. Дудінов (Дніпро), А. Федоріщев (Луганська обл.) 
Хронометрист: О. Кучеренко (Луганська обл.) 
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)

Як відомо, наступним суперником «Де Трейдингу» на стадії 1\4 фіналу розіграшу Кубку України буде аматорська команда із Вінниці «Яско».

Цей клуб створено 2013 року і носить він назву торговельної фірми. Команда неодноразово вигравала чемпіонат та Кубок Вінничини. Нині впевнено лідирує у чемпіонаті Вінниці,не маючи жодної поразки. Також потрапила до третього етапу обласного чемпіонату (обласний чемпіонат проходить у кілька етапів. Команди розбиті на групи,а потім переможці та призери переходять до наступних етапів, лишаючи «поза бортом» найслабкіших). Багато футзалістів клубу також грають у великий футбол, але в чемпіонаті області виступають за різні команди.

На першому попередньому етапі розіграшу Кубку України вінничани двічі обіграли львівську «CORE VALUE» 7:1 вдома та 4:2 в гостях. На другому також двічі виграли у житомирського «Іn Bew-2» 5:3 в гостях и 14:2 вдома, на стадії 1/8 у Херсоні розібралися із другою командою місцевого «Продексіму» 10:5,а на матч-відповідь «мельники» не приїхали. Як бачимо,суперник миколаївських «енергетиків» досить серйозний,не зважаючи на аматорський статус.

Перша гра 1/8 фіналу розіграшу Кубку України відбудеться 22 лютого у суботу о 12.30 . «Домашньою ареною» «Де Трейдинга» у цей день стане Льодовий Палац у Сєвєродонецьку. Майданчик обрано не випадково - адже це чи не єдина на теренах Донецької та Луганської областей,спортивна споруда, яка зможе прийняти більше тисячі глядачів та має футзальне поле стандартних розмірів.

Керівництво нашої команди планує виїзд болільників на цю зустріч. Індивідуальні та колективні заявки можна подати за телефоном 099-052-59-28.

Джерело - Футзальний клуб "Де Трейдинг"

«SKIDKA» (Київ) – «Продексім» (Херсон)
13:00. м. Київ, СК КПІ
Арбітри: О.Сидорук, М. Слободянюк (обидва – Вінниця), М. Кравченко (Київ) 
Хронометрист: В. Лозинський (Київ) 
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук) 

Цього року чемпіон Києва повторив своє найкраще досягнення у Кубку України, дійшовши до чвертьфіналу. На шляху до цієї стадії підопічним Олега Шуста довелося пройти київську «Юрінновацію» ( 6:3, 5:1), івано-франківський «Ураган-2-КФВ» (2:3, 9:1) і харківський «Symbol» (4:2, 2:2). За два кроки до фіналу жереб звів чемпіона Києва з найсерйознішим з усіх можливих суперників – чемпіоном України «Продексімом» (Херсон).
 
В поточному сезоні «Продексім» демонструє пос-правжньому божевільну форму: в 23 матчах херсонці 19 разів перемагали, 2 рази грали внічию і зазнали лише 2 поразок. Обіграти херсонців змогли лище «Барселона» в Лізі чемпіонів (4:2) і «Ураган» в Суперкубку України (7:0).

Так склалося, що вже четвертий сезон поспіль «мельники» у Кубку України зустрічаються з київськими командами. Лише першого разу успіх бу на боці представників столиці: в 1/8 фіналу сезону 2016/17 сильнішим був «ХІТ» (4:2 вдома, 2:1 на виїзді).

В 1/8 фіналу сезону 2017/18 «мельники» взяли реванш у «ХІТа» (4:3 вдома, 1:3 на виїзді). В минулому сезоні на стадії 1/8 фіналу «Продексім» здолав об'єднану києво-житомирську команду «ІнБев/НПУ» (6:1 на виїзді, 5:2 вдома), а в чвертьфіналі у двох зустрічах переміг тодішнього чемпіона Києва «Альтернативу-Сервіт» (4:1 на виїзді, 7:0 вдома).

В зимове міжсезоння херсонці відпустили практично всіх своїх легіонерів (іспанського тренера Хаві Родрігеса, іспанця Даніеля, угорця Річарда Давіда) і віддали в оренду третього воротаря Іллю Бакінського. Всі ці кадрові втрати покликаний закрити Станіслав Моспан з «ІнБева». Попри такі суттєві зміни херсонська машина не збавляє обертів і продовжує усіх перемагати. Що цікаво, Кубок України «Продексіму» поки що не підкорився і найкращим результатом команди з півдня України є вихід у фінал минулого року.

У «SKIDK’и» ситуація зовсім протилежна. Після вдалого старту сезону «скідочників» останнім часом «лихоманить». В новому році чемпіон Києва в чемпіонаті міста ще не перемагав, довівши свою безвиграшну серію до 4 матчів (3 поразки з них дві в останніх і грах, 1 нічия). Пропускаючи в них не менше 4 голів. Промінчиком надії в цьому є те, що на цей період припали матчі з «Symbol’ом» у Кубку України, де вдалося не програти і пройти далі. Все ж таки треба розуміти, що Кубок України зовсім інший турнір і хочеться вірити, що Олег Шуст знайде потрібні слова для своїх підопічних. Не зайвою буде і допомога наддосвідченого Віталія Нестерука, який у кубкових баталіях захищає кольори «інтернетників».

Хоч на папері беззаперечним фаворитом виглядає «Продексім», хочеться нагадати, що шанси є завжди. Господарі також сподіваються на підтримку шостого гравця на трибунах, що мало б їм додати сил і наснаги у протистоянні з грізним суперником. Варто сказати і про те, що Федерація футзалу Києва разом зі своїми партнерами – «Ельдорадо» і «Select Sport Україна», підготувала чимало подарунків для уболівальників, які відвідають цю зустріч.

Хочеться сподіватися, що в суботу спорткомплекс КПІ побачить гідну гру двох чемпіонів, а сенсації у футзалі ще ніхто не відміняв.
 
Джерело - Пресслужба ФФзК

В эту субботу в столице состоится первый матч между  «SKIDKA» и «Продэксим» в рамках 1/4 финала Кубка Украины. Команды еще не встречались на площадке в качестве соперников.

На пути к этому поединку «мельники» в обеих играх  одолели «Эпицентр К Авангард» (Одесса) в рамках 1/8 финала Кубка Украины. В то время как подопечные  Олега Шуста обыграли в предварительном этапе «Юринновацию» (Киев) и «Ураган-2-КФВ» (Ивано-Франковск), а в 1/8 финала – «Symbol» ( Харьков).

Отметим, что столичная команда является одним из ведущих аматорских коллективов Киева и постоянным призером чемпионата Киева. Амбициозность команды обуславливается также рядом известных в украинском футзале  игроков таких как Дмитрий Медведь (играл 7 лет в «ХИТе»), Виктор Цой («Локомотив», «Спортлидер+», чемпионат и Кубок Франции), Виталий Гавриленко («Маррион», «Шахтер», «Эпицентр К Таирова») и другие.

Матч будут обслуживать арбитры О.Сидорук, М. Слободянюк (оба – Винница) и М. Кравченко (Киев).

Напомним, что встреча пройдет в СК КПИ по адресу ул. Верхнеключевая 1/26. Ждем всех желающих поддержать херсонцев! Для тех же, кто не сможет присутствовать на игре, на нашем официальном сайте и странице в Facebook будет размещена ссылка на прямую трансляцию.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.