Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Кирило Ципун: «Зробимо усе від себе залежне, аби потішити вболівальників яскравою грою та результатом»

Голкіпер «Продексіма» та збірної України Кирило Ципун –  про виступ херсонців у основному раунді Ліги чемпіонів, налаштування на поєдинки елітного раунду і завдання збірної України в основному раунді європейського етапу кваліфікації до чемпіонату світу

Голкіпер «Продексіма» та збірної України Кирило Ципун розповів про виступ херсонців у основному раунді Ліги чемпіонів, налаштування на поєдинки елітного раунду, а також завдання збірної України в основному раунді європейського етапу кваліфікації до чемпіонату світу.
 
–​ Розкажіть, наскільки команда задоволена своїм виступом в основному раунді Ліги чемпіонів?
– «Продексім» заздалегідь кваліфікувалися до елітного раунду, здобувши дві перемоги та одну нічию. Команда до останніх секунд боролася за перше місце. Ми стали найкращими за забитими м'ячами, і, на моє переконання, нам є чому тішитися, незважаючи на підсумкову другу позицію.
 
–​ «Продексіму» не вистачило всього двох голів, аби посісти перше місце у групі. Наскільки прикрим є цей факт?
– Звичайно, завжди хочеться бути найкращим, але практика жеребкувань показує, що номер кошика далеко не завжди дає тобі якусь перевагу. Сподіваюся, що цих два незабитих м’ячі команда залишила на наступний раунд!
 
–​ Як оціните результат жеребкування?
– Ми потрапили до досить цікавої групи, в якій після одного невдалого матчу фаворит може перетворитися на аутсайдера. Це короткотривалий турнір, а не чемпіонат. Тож, часу на виправлення помилок у тебе майже немає.
 
–​ Елітний раунд Ліги чемпіонів «Продексім» проводитиме у Мінську. Наскільки приємний факт того, що команда гратимете поруч з Україною, де її зможуть підтримати більше вболівальників?
– У нас найкращі вболівальники! Завжди згадую своє перше чемпіонство з «Продексімом» та виїзні фінальні матчі. Коли ми вийшли на майданчик – в усіх побігли мурахи від неймовірної атмосфери, кількості людей, які за нас вболівали та підтримки рідних. Це подвоїло наші сили. Я впевнений, що тут питання стоїть у наявності матчу та можливості бути на ньому присутнім. Херсонські вболівальники готові нас підтримати як у Білорусі, так і в інших країнах.
 
–​ У наступному турі Favbet Екстра-ліги ви гратимете проти «Сокола». Наскільки важливо відправитися до розташування збірної у доброму гуморі?
– Налаштування може бути лише одним – це перемога! Не важливо з ким і в якому турнірі ти граєш – завдання має бути максимальним. Кожен матч може складатися по-різному, а результат може бути непередбачуваним. Однак, за це ми і любимо футзал!
 
–​ Як налаштовуєтеся на матчі основного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу?
– Збірна України завжди ставить перед собою максимальні завдання. Всі розуміють, що у Північній Македонії нам потрібно посідати першу сходинку у групі та рухатися далі. Однак, зробити це буде доволі непросто, оскільки останнім часом рівень футзалу в Європі став більш рівним.
 
–​ Що можете сказати про наших суперників?
– Правду кажучи, маю мало інформації про збірні Північної Македонії та Косова, оскільки не бачив їхніх матчів. Однак, саме такі команди дуже часто можуть піднести сюрприз. Натомість, збірна Словенії є відомим бійцем європейських та світових кваліфікацій. Ця команда є надзвичайно непоступливою та сповідує силовий футзал.
 
–​ Наскільки підготовці до офіційних матчів посприяли міжнародні товариські поєдинки зі збірними Румунії та Грузії, які відбулися в Івано-Франківську?
– Звичайно, такі цікаві зустрічі – чудова нагода підготуватися до матчів з офіційним статусом. Дуже хочеться, аби якомога більше шанувальників футзалу вірили та підтримували нас за будь-яких обставин. У свою чергу, ми зробимо усе від себе залежне, аби потішити вболівальників яскравою грою та результатом.
 

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.