ЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»Чемпионат мираАмиржан Муканов: «Матч может сложиться тяжело»Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівЖенский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»ПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в Лешно

«Ураган» в товариській грі виявився сильнішим за «Кардинал-Рівнестандарт»

Рівненська команда з футзалу "Кардинал-Рівнестандарт" поступилася чемпіону Екстраліги "Урагану" з Івано-Франківська. Товариську гру команди зіграли 31 липня у Рівному.


Футзальна команда "Кардинал-Рівнестандарт" провела перший спаринг в рамках підготовки до нового сезону в Екстралізі. Чинного чемпіона – народний футзальний клуб "Ураган" рівняни приймали удома, у ДЮСШ №4.

Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь рівнян. Вони щойно повернулися зі зборів у Сарнах, де тренувалися двічі на день.

"Насамперед, нам було важливо зіграти і подивитися, у якому функціональному стані команда. Задоволений станом, хлопці терпіли, було важко, але кожен до кінця віддавався на повну. Перший тайм давався краще, у другому трішки підсіли. Але такі матчі, особливо з чемпіоном України, показують, над чим треба працювати", – коментує головний тренер команди "Кардинал-Рівнестандарт" Олександр Бондар.

У другому таймі гості спершу зрівняли рахунок, а згодом забезпечили перевагу. Матч завершився рахунком 4:3 на користь "Урагану".

У рівнян відзначились Роман Горпинич, Сергій Кравчук та Максим Малиновський.

"Ми зіграли проти хорошого суперника, який має у складі як досвідчених гравців, так і молодих. Очікували, що реалізуємо моменти, адже видно, що команди ще далекі від оптимальної форми. Проглядається почерк нового тренера "Кардиналу", змістовна гра. Відчуваю, що буде непросто командам у чемпіонаті, потрібно готуватись до команди ретельно", – зазначив головний тренер "Урагану" Максим Павленко.

У вихідні – 7 та 8 серпня рівненських футзалістів очікують спаринги з львівською "Енергією" та "Славутою", відповідно. Перший тур Екстраліги рівненська команда проведе зі столичним "ХІТом" 28 серпня.

Що відомо
  • 17 травня у Рівному під час відкритого тренування презентували об'єднану команду "Кардинал-Рівнестандарт". Очікується, що у матчах Першої ліги зможуть набратися досвіду молоді рівненські футзалісти, а також підтримати ігрову форму гравці екстралігового "Кардинала".
  • Як розповіли президенти двох клубів, це перший крок до створення у Рівному єдиного потужного футзального клубу, що буде мати команди в Екстралізі, Першій лізі, а також двох дитячо-юнацьких лігах.
Джерело - Суспільне

Головний тренер команди "Кардинал Рівнестандарт" Олександр Бондар підсумував гру своїх підопічних у спаринг-матчі проти "Урагана" та розповів про подальшу підготовку команди до нового сезону:

- Ми лише вчора повернулися зі зборів у Сарнах, де упродовж тижня працювали в режимі дворазових тренувань. Хлопці грали під серйозними навантаженнями. Це далося взнаки. Поки були сили - страхували один одного, вигравали. На другий тайм сил не вистачило. Але результат - не найголовніше на даному етапі. Зараз головне - награти склад. В нас багато молоді. Прийшли також Михайло Волянюк, Олексій Фетько. Тому, готуємося, хочемо провести якомога більше спарингів.

Сьомого серпня плануємо в Рівному зіграти з "Енергією", восьмого серпня - зі "Славутою". Потім вирушимо на турнір до Львова. Через товариські матчі будемо готуватися, розбирати помилки.

- Сьогодні в заявці на гру було п'ятнадцять гравців. Це всі, хто гратиме за команду у новому сезоні?
- Ми продовжуємо працювати над підсиленням. Хотілося б залучити ще одного-двох новачків. Потрібен гравець з лівою ногою.
 

"Кардинал-Рівнестандарт" Рівне - "Ураган" Івано-Франківськ - 3:4 (2:0)
Голи:
Горпинич (5), Кравчук (18), Малиновський (29) - Онуфрак (24, 27, 34), Мик. Грицина (33). 
Нералізований дабл-пен: Онуфрак (35)
"Ураган": Гуйван, Колток - Кордоба, Фаренюк, Радевич, Масевич - Онуфрак, Мик. Грицина, Ткачук, Завертаний, Британ, Лейб'юк.
Головний тренер: Максим Павленко.

Свій другий спаринг літнього міжсезоння "дракони" зіграли у Рівному проти об'єднаної команди "Кардинал-Рівнестандарт". На звітний поєдинок тренерський штаб франківців взяв 12 футзалістів, які не були задіяні у матчі проти львівського "in.IT". 

У першому таймі "кардиналівці" забили двічі, зусиллями Горпинича та Кравчука - 2:0. Після відпочинку за справу взявся Онуфрак, який протягом трьох хвилин відзначився дублем і відновив статус-кво - 2:2. На екваторі другої половини зустрічі Малиновський вдруге вивів свою команду вперед - 3:2. "Дракони" не опустили руки і віднайшли в собі сили перевернути все з ніг на голову. Спочатку Микола Грицина на добиванні відзначився дебютним голом у складі "драконів", а згодом переможну крапку у зустрічі поставив Онуфрак - 3:4. 

Вже у вівторок, 3-го серпня, "Ураган" вирушить до Одеси, де зіграє у Міжнародному турнірі на призи В. І. Водяна.
 

Джерело - НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.