РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!ВетераныЧемпіонат України 50+. ІIІ етап. День 3. LIVE!ПортугалияЖорж Браз: «Наша цель – выиграть группу, чтобы избежать переездов, смены города и зала»КазахстанАФК «Кайрат»: Витао подписан, Диего Фаверо продленЖенский футзалАнастасія Кліпаченко: «Завжди хотіла поїхати жити в інше місце, щоб пізнати себе нову»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!Сборная УкраиныВизначено список гравців юнацької збірної України (U-19) для участі у турнірі «Futsal Week»Первая лига Александр Колесников: «Я считаю, что INTER – команда самого высокого уровня Украины, то есть Экстра-лиги»Футзал в миреКубок світу-2020 (21): календар турніруЧемпионат мираРезультаты жеребьёвки чемпионата мира-2020 (21)Экстра-лигаБрати Грицини повертаються в українську Екстра-лігу?Экстра-лигаФК «Енергія» — 20 років: успіхи командиЭкстра-лига«Ураган» продовжив контракти з трьома гравцями і Максимом ПавленкомПервая лига Футзальний клуб «Славута» презентував новий склад команди та представив новачківВизначилися суперники юнацької збірної України U-19 на Futsal Week U19 Spring CupЭкстра-лигаІлля Терентьєв – перший новачок «Урагану»Экстра-лигаСтепан Струк переходить на тренерсьу роботуПервая лига Перша ліга 2020/21. Відбулося жеребкування стадії плей-офПервая лига Перша ліга 2020/21. Тур 2. «Кардинал-Рівнестандарт» і «Любарт» – два останні чвертьфіналістиХорватия«Олмиссум» второй раз подряд стал чемпионом Хорватии

Перша ліга 2020/21. Тур 2. «Кардинал-Рівнестандарт» і «Любарт» – два останні чвертьфіналісти

Визначилися два останні чвертьфіналісти першої ліги України з футзалу


Група 1. Рівне.

Тур 2


28 травня

«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Любарт» (Луцьк)  5:2
Голи:
Дмитро Рибіцький, 3, Максим Малиновський, 6, Роман Горпинич, 19, Володимир Кручок, 23, Дмитро Скибчик, 34 – Владислав Сизик, 16 (пен.), Сергій Вишневський, 40.
Попередження: Сергій Кравчук, 17, Артем Мартиненко, 27 – Сергій Степанюк, 9.

Після дебютного з‘їзного туру Першої ліги у Луцьку, «Любарт» поїхав до Рівного, аби провести два заключні матчі групового етапу. 

Перший із них відбувся сьогодні: лучани зіткнулися з господарями «Кардиналом-Рівнестандартом». Тиждень тому лицарі поступилися сусідам 1:5 і безумовно прагнули взяти реванш.

Так, у старті вийшли Сергій Степанюк, Владислав Сизик, Влад Козачок та Антон Дригульський, який нечасто з‘являється з перших секунд.

Після двох із лишком хвилин їх замінила друга четвірка, яка швидко організувала момент із ударом Євгена Заїченка. Але вже у зворотній атаці Станіславу Горніку довелося діставати круглястого з сітки. Дмитро Рибіцький, отримавши передачу з бокової лінії, прицільно вразив праву шестірку воріт «Любарта». 

Через три хвилини 17-річний Максим Малиновський подвоїв рахунок, записавши у свій актив аналогічний першому гол. 
Намагаючись відігратися, лучани за півтайму до кінця першої половини пішли в бій з п‘ятим польовим. Цю роль на себе взяв костопільчанин Степанюк. Також на паркеті з‘явився Сергій Піддубний, який і взявся керувати штучною чисельною перевагою князів. 

Тривале та повільне комбінування до небезпечних моментів не призвело і лучани повернулися до традиційного режиму гри. Проте ненадовго. Знову посадивши голкіпера на лавку, вони швидко вивели Сергія Степанюка на два поспіль удари. Перший із них завершився карколомним сейвом Чемериса, а другий призвів до пенальті, яке майстерно реалізував Влад Сизик. 

Любартівці продовжили використовувати п‘ятого і врешті помилилися. За хвилину до свистка Роман Горпинич відібрав круглястого в Піддубного та відправив його в порожню сітку, засвітивши на табло 3:1. 

Другий тайм знову розпочався з доволі швидкого взяття рівнян. Володимир Кручок в центрі поля відібрав м‘яча в Баденчука, протягнув його до воріт та розібрався з Горніком, відкинувши гостей на відстань у три голи до відновлення паритету. 

Тривалий час після цього команди обмінювалися гострими випадами. Більше їх було у «Кардинала-Рівнестарда» і як наслідок на 34 хвилині відзначився Роман Скибчик.

Шансів відігратися у «Любарта» фактично не залишилося, але хлопці намагалися забити ще. У підсумку за п‘ять секунд до завершення матчу Сергій Вишневський гарненько приклався лівою, поціливши здалеку в дальній кут воріт господарів та засвітивши на табло  фінальні 5:2. 

Завтра «Любарт» зіграє з дублерами львівської «Енергії». У разі перемоги наша команда гарантує собі вихід до чвертьфіналу Першої ліги. Матч розпочнеться о 13:00.

Джерело - ФК Любарт 
 
 

 
29 травня

КІВС «Енергія-2» (Львів) – «Любарт» (Луцьк) 2:5
Голи:
Владислав Константінов, 1, Ігор Тимців, 20 – Володимир Баденчук, 5, 16, Богдан Мізюк, 18, Сергій Степанюк, 32, Андрій Саламаха, 35 (а/г)
Попередження: Владислав Константінов, 30, Ростислав Король, 40 – Максим Матвійчук, 33
КІВС: Чудний (Денчук 15') - Квасній, Герчаківський, Саламаха, Константінов - Король, Хорош, Лютий, Тимців - Ременець, Данилович, Леськів, Оленяк.
На 19-й хвилині Лютий (КІВС) не реалізував пенальті (повз)


Після двох підряд програшів «Кардиналу-Рівнестандарту» князі знову зійшлися з дублерами львівської «Енергії». Для виходу в плей-офф обом клубам необхідно було грати на перемогу. На щастя, цей факт лише додав  протистоянню драйву.
«Любарт» знову розпочав зі швидкого пропущеного голу. Не до кінця зрозуміла позиційна помилка вивела Владислава Константінова на побачення з Янчуком і він голкіперу шансів не залишив. 

Князі змогли швидко перегрупуватися та почали потрохи заливати фундамент для відновлення паритету. Вихід Сергія Піддубного на паркет додав лучанам впевненості і результат не забарився. 

На п’ятій хвилині граючий спортдиректор зміг протиснутися крізь оборонні редути енергетиків. Так, саме його удар голкіпер зупинив, проте першим на добиванні був Володимир Баденчук. 

Довгий час на полі тривала дуже сумбурна боротьба. В якийсь момент львів’яни притисли лицарів. Декілька разів команду підстрахував Андрій Янчук. А коли він вже нічим допомогти не міг, за лучан зіграла поперечка. 

Натомість голкіперу «Енергії-2» не пощастило. Наче хижий сокіл, Володимир Баденчук відібрав у нього круглястого та вдруге відправив його у сітку. Мине ще зовсім трохи і свою гармату розрядить Богдан Мізюк, засвітивши на табло 1:3. 
Майже одразу енергетики отримали шанс скоротити відставання, проте не змогли реалізувати пенальті: Назар Лютий запустив «селекта» трохи вище воріт. Разом із цим, коли вже ніщо не віщувало, менш ніж за секунду до кінця, зелені таки вколотили другу банку в сітку Янчука. 

Другий тайм розпочався стрімко. «Любарт» одразу взяв ініціативу на себе та швидко організував декілька небезпечних моментів. Князі не зупинилися. Агресивні дії Вишневського, Козачка та Степанюка у відборі раз-у-раз призводили до небезпеки, проте не до взяття воріт. 

Врешті старання лучан увінчалися успіхом. Чергова комбінаційна атака завершилася виходом Степанюка віч-на-віч з голкіпером. Досвідчений Сергій впевнено обіграв воротаря та відправив круглястого у вже ніким не захищену сітку. 
Відіграватися енергетики пішли з п‘ятим польовим, проте це призвело до п‘ятого голу у їхні ворота, який вони ще й забили самі собі. 

У підсумку 5:2 на користь «Любарта». Перемога гарантувала нашій команді вихід  до 1/4 Першої ліги. Суперника дізнаємося у понеділок.

Джерело - ФК Любарт

"Кардинал Рівнестандарт" - КІВС-"Енергія"-2  5:2 (2:1)
30 травня 2021 року, Рівне, ДЮСШ №4
"Кардинал Рівнестандарт": Дяченко (Свинарчук) - Малиновський, Кравчук, Горпинич, Скибчик, Панкратій, Кручок, Рибіцький, Басич, Тютюрай, Крук, Конько, Мартиненко.
Головний тренер: Олександр Бондар.
КІВС-"Енергія"-2: Яремчук (Чудний, 35) - Квасній, Саламаха, Герчаківський, Тимців - Король, Хорош, Лютий, Ременець - Данилович, Леськів, Оленяк.
Головний тренер: Назар Станкевич.
Голи: Басич (14), Малиновський (20), Кручок (26), Кравчук (31), Скибчик (35) - Ременець (7), Оленяк (36).
Попередження: Крук (33) - Саламаха (31).

Разом із "Кардиналом Рівнестандартом" до чвертьфіналу розіграшу чемпіонату першої ліги за підсумком групового етапу змагань пробилися "Любарт" (Луцьк), "InBevDSINPU" (Київ), "АРПІ" (Донецьк), "Inter" (Донецьк), "Авангард" (Одеса), "Автолокомотив" (Южноукраїнськ), ФК "Славута".

Джерело - Кардинал-Рівне

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.