БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!БразилияРоша возвращается в БразилиюЛитваКирилл Красий покинул сборную ЛитвыЖенский футзалАнастасия Клипаченко: «Для меня пример для подражания в футзале – Юлия Титова»РоссияСергей Крыкун: «Уральцев логично называют фаворитами»ПортугалияПортугалия-2020/21. Плей-офф. Финал. Матч 3. Спортинг – Бенфика. LIVE!ЛатвияДмитро Шамлі покинув «Петров»Экстра-лигаВолодимир Фелишин: «Шукаємо двох-трьох хороших гравців»ИспанияИспания-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: гравці (частина 1)Женский футзалВизначений склад жіночої національної збірної України на матчі проти ПольщіКубок УкраиныПідсумки зустрічі представників команд Екстра-ліги: нові формати чемпіонату і Кубку та VARХмельницкийХмельницький Палац спорту буде профінансований коштом субвенції у 2021 роціИспанияХесус Веласко возглавит «Барсу»Первая лига Перша ліга 2020/21. 1/4 фіналу (перші матчі). «INTER» і «Автолокомотив» зробили вагомі заявки на вихід у півфіналПольшаЕкстракласа: Лісниченко і Перкович йдуть, Морозов завершує кар’єруВетераныДвойной триумф «Черного моря»Чемпионат мираЧемпионата мира-2020 (2021). Рейтинг шансов сборных на чемпионствоКазахстанАнтонио Вагнер переподписал контракт с МФК «Аят»Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: тренери та воротарі

«Кардинал Рівнестандарт» зіграв внічию і поступився дублерам «Урагану»

Об'єднана команда "Кардинал Рівнестандарт" перед стартом у Першій лізі чемпіонату України з футзалу двічі зіграла спаринги з дублерами івано-франківського "Урагана".


Перший матч, що відбувся 7 травня, завершився внічию.

"Кардинал Рівнестандарт" - "Ураган"-2 - 2:2
"Кардинал Рівнестандарт":
Дяченко (Чемерис, Рафальський) - Панкратій, Скибчик, Крук, Кравчук, Горпинич, Рибіцький, Гарбарук, Басич, Мартиненко, Конько.
Голи: Скибчик, Басич.

Сьогодні, 8-го травня,  у другому спарингу з дублерами івано-франківського "Урагана" рівняни зазнали поразки - 1:6. Як і у вчорашньому матчі, сьогодні у складі рівнян на паркет не вийшов граючий тренер Олександр Бондар. Не брав участі у грі також Олександр Басич.

"Кардинал Рівнестандарт" - "Ураган"-2 - 1:6
"Кардинал Рівнестандарт":
Дяченко (Чемерис, Рафальський) - Панкратій, Скибчик, Крук, Кравчук, Горпинич, Рибіцький, Гарбарук, Мартиненко, Конько.
Гол: Горпинич.

Нагадаємо, у матчах проти "Урагана"-2 об'єднана команда "Кардинал Рівнестандарт", сформована з гравців футзальних клубів "Кардинал-Рівне" та "Рівнестандарт", готувалася до старту у Першій лізі чемпіонату України.

Суперниками об'єднаної команди "Кардинал Рівнестандарт" у Групі "А" Першої ліги стануть луцький "Любарт" та КІВС "Енергія"-2 (Львів). Свою дебютну гру у рамках першого з'їздного туру рівняни проведуть 19-го травня у Луцьку проти дублерів львівської "Енергії". 20 травня "Кардинал Рівнестандарт" зіграє з "Любартом". Час обох поєдинків уточнюється.

Джерело - Кардинал-Рівне

Минулого тижня команда Юрія Іванишина гостювала у Рівному, де провела два товариські поєдинки проти об'єднаної команди "Кардинал-Рівнестандарт", яка готується до старту у Першій лізі чемпіонату України. Перший тайм п'ятничного матчу завершився без забитих м'ячів, тоді як вже в дебюті другого команди обмінялись влучними ударами - на гол Скибчика "дракони" відповіли пострілом Завертаного. На 35-ій хвилині господарі вийшли вперед зусиллями наддосвідченого Басича - 2:1. Втім, під завершення гри франківці відновили статус-кво і Британ підбив остаточні 2:2 на табло спорткомплексу ДЮСШ-4.

Матч №1
"Кардинал-Рівнестандарт" Рівне - "Ураган-2-КФВ" - 2:2 (0:0)
Голи:
Скибчик (25), Басич (35) - Завертаний (26), Британ (38)
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (в) - Баланик, Бессонов, Ткачук, Британ - Завертаний, Сенюк, Лейбюк, Дуков, Бойків, Бельбас, Петросюк, Остафійчук - Гордієвич (в).

Натомість суботній поєдинок пройшов за абсолютно протилежним сценарієм. "Драконам" вдалось відкрити лік голам вже в дебюті матчу зусиллями Ткачука - 0:1.  Далі суперники атакували зі змінним успіхом, а франківці подвоїли перевагу у рахунку наприкінці тайму. Це Петросюк п'яткою підправив траєкторію "круглого" після потужного удару Баланика -  0:2. Після відпочинку гості й не думали збавляти оберти, тож Бойків та Баланик довели рахунок до 0:4. Рівняни зуміли сквитати один м'яч - Горпинич реалізував пенальті. Втім, більше відзначитись суперникам "дракони" не дозволили, тоді як Баланик та Ткачук оформили по дублю і принесли своїй команді перемогу - 1:6.

Матч №2
"Кардинал-Рівнестандарт" Рівне - "Ураган-2-КФВ" - 1:6 (0:2)
Голи:
Горпинич - Ткачук (дубль), Петросюк, Баланик (дубль), Бойків
"Ураган-2-КФВ": Гордієвич (в) - Баланик, Бессонов, Ткачук, Британ - Завертаний, Сенюк, Лейбюк, Дуков, Бойків, Бельбас, Петросюк, Остафійчук - Гуйван (в).

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.