БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Юношеский футзалДЮСШ-25 (Київ) – чемпіон України серед дівочих команд 2006-2007 рр. н.Футзал в миреКубок Либертадорес-2021. 1/2 финала. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 32-го тураФутзал в миреЧемпионат Молдовы в Национальной дивизии будет доигран в укороченном форматеЭкстра-лига«Ураган» – люди тижня за версією «Репортера»ИспанияИспания-2020/21. Тур 32. Два матча лидеров и неудержимая «Санта Колома»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф.1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» определился с первым новичкомЛига чемпионов УЕФАФінал восьми Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: воротарський аналізЖенский футзал«Металіст 1925» привітав жіночий футзальний клуб «Tesla» з чемпіонствомЖенский футзалАлександр Ратич: «Мы хотели победить, но не любой ценой»Экстра-лигаІгор Борсук отримав пам'ятну футболку на честь 200-го матчуКазахстанОпределены лучшие игроки чемпионата Казахстана-2020/21Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «Ураган» — новий чемпіон України!Первая лига Син Сергія Піддубного дебютував за «Любарт» та зіграв разом із батькомЮношеский футзалВіталій Одегов: «Не всі викликані гравці змогли доїхати на збір юнацької збірної України (U-17)»Футзал в миреЗа пост Подалинского о силовиках на трибунах «Дорожнику» грозили снятием с чемпионата Беларуси, игрока убрали из составаПервая лига Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Назар Станкевич: «Ми не планували брати участь у першій лізі, але нашим молодим гравцям потрібна змагальна діяльність»

Перша ліга 2020/21. «Любарт» (Луцьк) – КІВС «Енергія-2» (Львів). Анонс

18 травня КІВС ФК "Енергія"-2 стартує у Першій лізі Чемпіонату України, матчем проти господарів першого з'їзного туру, групового етапу у групі "А" - ФК Любарт.


Наш суперник цю кампаню розпочинає в ролі бронзового призера Другої ліги і як один із фаворитів нашої групи. Підопічні Назара Бугайчука після вдалого тріумфу у змаганні рангом нижче, отримали кілька днів вихідних а опісля розпочали підготовку до домашнього туру у Першій лізі. Всі напрацювання в періоді підготовки волиняни показали у трьох товариських матчах проти представника Екстра-ліги - СК "Сокіл" (Хмельницький). І хоч в цих матчах "червоно-чорні" тричі поступились все ж, як зазначив Назар Бугайчук ці матчі для них стали корисними.

Наша команда теж не сиділа без діла і провела кілька циклів підготовки до старту в Першій лізі. Як зазначав тренерський склад КІВС "Енергії-2", головним у підготовці були фізичні якості гравців а також точкові корективи у тактичній підготовці. Слід також зазначити, що львів'яни зазнали і кадрові зміни. Так, команду за обопільною згодою залишили Андріан Гнатів та Дмитро Мельник, що були одними із найдосвідченіших гравців команди. КІВС Футзал не відходить від свого стратегічного напрямку тому на місце досвіду прийшла знову молодь. Так, до тренувального процесу головної команди клубу були залучені гравці U17 - Юрій Оленяк, Богдан Білюк та Олег Данилович.

Проте без досвіду "енергетики" не залишуться. Згідно регламенту змагань, дублерська команда має право залучити до свого складу двох гравців основної команди - ФК "Енергія". 

Назарій Станкевич та Юрій Шукатка визначили склад гравців, які сьогодні, 18 травня, зіграють у першому турі групового етапу своєї групи проти ФК "Любарт".

Тренерський склад розраховує практично на усіх гравців, що були задіяні протягом сезону. Проте без змін не обійшлось, так наша команда скористалася опцією залучення двох гравців з основи, що обумовлено регламентом змагань. Молоді КІВС "Енергія-2" допомагатимуть Андрій Ременець та Ігор Марциняк.
 

Також до складу команди залучено і гравця, який нещодавно виступав за юнацьку команду клубу U17 - нападника Юрія Оленяка. Юрій зумів вразити тренерів своєю працею на тренувальному процесі і отримав шанс проявити себе у матчах на такому рівні.

Окрім цього, напередодні КІВС "Енергія-2" провела дозаявку голкіпера Антона Чудного, який минулий сезон провів в складі основної команди "енергетиків". Тепер вихованець КІВСу отримав можливість ігрової практики, а тренерський склад зумів збільшити конкуренцію на цій позиції. 

У цьому сезоні Першої ліги, КІВС не зможе розраховувати на універсала Олега Мурина, який знову отримав пошкодження і проходить курс відновлення. Для Мурина цей сезон складається не найкраще. Один із відкриттів команди в сезоні 2019/2020 рр. зіграв лише кілька матчів цього року в Другій лізі. 

КІВС "Енергія-2" та "Любарт" вже зустрічались в очних матчах. Так у вересні 2020 р., обидва колективи готувались до сезону на турнірі "Кубок Волинської газети" і на стадії другого груповго етапу Вищої ліги цього змагання, перемогу святкував "Любарт" - 3:2. Тоді за волинян грав здебільшого резервний склад.

КІВС "Енергія-2" (Львів) - "Любарт" (Луцьк)
18.05.2021
8:00
м. Луцьк, "Арена Спорт"
Трансляція буде тут: https://youtube.com/channel/UCcQrjKaIEkSBoODhHEUrYzQ

Джерело - КІВС Енергія

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.