Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до ХорватіїЭкстра-лигаЮнаков, Доманський і Почебут залишили «ДЕ Трейдинг»Сборная УкраиныОлександр Косенко: ​«Хорватія добре нам відома, ми з нею частенько грали»Аргентина«Сан Лоренсо» – обладатель Суперкубка Аргентины-2021Экстра-лигаЯрослав Пєсоцький: ​«Намагатимемося усіх поставити на ноги перед іграми плей-оф Екстра-ліги проти ​«Продексіму»Бразилия​«Магнус» – обладатель Суперкубка Бразилии-2021ИталияИталия-2020/21. Тур 22. Пробуждение «Эль Дьябло» и две неудачи «Аква&Сапоне»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКазахстанКака: «Было бы классно, если бы все граждане Казахстана были такими патриотами и ответственными, как Игита»Алексей Попов: «Сейчас развитие футзала в Украине идет по любительскому сценарию. Можно выделить только «Продэксим» и «Ураган»ИспанияИспания-2020/21. Тур 22. Ничья в «эль классико» и прерванный подъем «ЭльПосо»Сборная УкраиныСрібний для України Євро-2001: 20 років по томуФутзал в миреУкраїнки розривають Кувейт: «Аль-Арабі» у боротьбі вдруге поступився «Аль-Кувейту»Чемпионат Европы20 лет серебру сборной Украины на ЕВРО-2001Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. Троє у Фіналі чотирьох, якщо не рахувати фаворитаФутзал в миреРахбар Педжман: «Если вы дадите иранскому игроку тысячу, две тысячи, три тысячи долларов в месяц – он поедет играть к вам»Женский футзалВища ліга (жінки) 2020/21. 2 етап. 1-4 місця. 1 тур. «ЗХО-Тесла» і «Університет Драгоманова» стартують з перемогПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 23-го тура

«Любарт» – переможець Кубку «Волинської газети»

Луцький «Любарт» став чемпіоном відкритого турніру Кубок "Волинської газети", який 21-22 вересня відбувся у Луцьку. 


Більш досвідчена волинська команда у фіналі переграла житомирський «ІнБев-2». Цей турнір став одним із перших передсезонних випробувань оновленого складу дублерів екстра-лігового ІнБева.

ФІНАЛ

«ІнБев-2» – «Любарт» – 0:1
Гол:
Дригульський (19)

Мабуть, для резервістів «ІнБева» луцький «Любарт» (мається на увазі його основна команда) стала найсерйознішим суперником на турнірі. Чому так? Судіть самі: «Любарт» минулого сезону грав у Другій лізі чемпіонату України (і гратиме у цьому сезоні – можна навіть не сумніватись). Ця команда може дозволити собі мати у своєму складі таких легендарних людей, як Сергій Піддубний, за плечима якого не один рік виступів у вітчизняній Екстра-лізі. Тому, для резервістів «ІнБева», де основу складають хлопці 2000-2001 р. н., які ще навіть не нюхали пороху Екстра-ліги, це був великий досвід. І логічно, що фаворитом фіналу був не чинний на той момент володар Кубку «Волинської газети», тобто – «ІнБев-2», а саме «Любарт». Свій статус лучани підтверджували і грою, оскільки практично одразу взяли гру в свої руки та почали шукати ключі до воріт Дениса Ковальчука. Але і «пивовари» подекуди показували свої «зуби». Тому, «Любарту» довелось добряче попітніти. І варто сказати, що житомиряни дійсно дали гідний бій «Любарту». Перш за все – завдяки вдалій грі свого воротаря. Окрім того, «пивовари» намагались не дати розігратись лідерам «Любарта». А ще невідомо, як би далі склалася гра, якби на 11-й хвилині Орлик забив після того, як Іванов вивів його на ударну позицію. Тому, резюмуючи перший тайм, можна сказати, що «Любарту» не вдалося втілити у гол свою перевагу, а «ІнБеву-2» – скористатися бодай би одним з тих моментів, який був.

Другий тайм міг розпочатися з голу у ворота «ІнБева-2», але Денис Ковальчук двічі протягом кількох секунд парирував потужні постріли Дригульського. Однак, на 18-й хвилині вдача таки усміхнулась Дригульському, який класично зіграв «стовпа», після чого зміг знайти шпарину у воротах Ковальчука і пробив туди – 1:0 на користь «Любарта». Тим не менш, «ІнБев-2» не думав здаватись, тому він намагався шукати ключі до воріт «Любарта». Але водночас «пивовари» могли двічі пропустити, якби не вдала гра Ковальчука. У відповідь ледь не забив Погорілець, але він пробив прямо у Кречковського. Але все-таки біля воріт житомирян було гарячіше, і Ковальчуку доводилось попрацювати, аби не пропустити знову. А коли вже часу до кінця другого тайму залишалось мало, то «ІнБев-2» пішов уперед, намагаючись зрівняти рахунок. На останній хвилині Ковальчук пішов п’ятим, але це не принесло бажаного результату.

Отже, «Любарт» перервав трирічну гегемонію «ІнБева» на Кубку «Волинської газети». Для лучан це – хороший результат перед новим сезоном. Для «ІнБева» це – хороша перевірка власного резерву. А він у житомирян доволі непоганий.

За підсумками турніру були визначені найкращі гравці Кубку «Волинської газети»-2019.

Найкращий бомбардир – Володимир Баденчук («Любарт-2»).
Найкращий воротар – Денис Ковальчук («ІнБев-2»).
Найкращий гравець – Олександр Лисенко («Любарт»).

За матеріалами 5x5.org.ua

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.