Футзал в миреБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитЭкстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «ХІТ» – «Енергія». АнонсАссоциация футзала УкраиныЧто для гандбола хорошо, то для футзала смертьЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Медальні серії. Два різні свята, але празникує тільки «Ураган»Лига чемпионов УЕФААлекс Мерлим: «Кайрат» – это клуб, в котором хотят играть все»Первая лига Перша ліга 2020/2021: оприлюднено календар групового етапуРоссия​Россия-2020/21. Тур 18. Прошлогодние финалисты сойдутся на ранней стадии

ЗаБРЕНДувати «будівельників»: Луцьк готується до першості області з футзалу

П’ятдесят п’ять колективів та сім ліг, 30 дитячих команд у чотирьох вікових категоріях та 7 ветеранських дружин готові до початку видовищного марафону під назвою «чемпіонат Волині», який протягом чотирьох місяців захоплюватиме дух уболівальників цікавими протистояннями.

Уже 9 грудня на майданчиках спорткомплексу «Арена Спорт» відбудуться перші поєдинки обласних змагань. А суперлігову програму відкриватиме битва двох луцьких антиподів – футзального «Бренда» та футбольного «ЛСТМ». Півтора тижні тому в рамках кваліфікаційного етапу багато в чому зусиллями «мастодонта» «будівельників» Тараса Кабанова гору взяли саме останні. Тож в учасників Елітного фіналу Аматорської футзальної ліги України є своєрідне відчуття реваншу, яке вони прагнутимуть втілити у результат.
Таке ж відчуття повинні мати й гравці МФК «Хорів», які в останньому матчі кваліфікації «доекспериментувалися» з луцьким «Волиньагротехом» до поразки. Щоправда, та гра уже не мала особливого турнірного значення, а от яку мету переслідують обидва колективи у чемпіонаті, покажуть вже перші тури обласної першості.
Чинні аматорські чемпіони Волині та України з «Надії» після аварії не доїхали на поєдинок Кубка, однак на гру проти представників «нового покоління» з «Камазу-Агро» повинні бути готові. Ба більше, протягом тижня команда з Локачинського району хоче зіграти ще й той самий матч проти «Бренда», у якому визначиться останній учасник чвертьфіналу Кубка Волині. А єдиний не луцький поєдинок першого туру змагань відбудеться у залізничному центрі області, де місцевий «Ковель-Волинь» прийматиме «Торпедо».
 
У Вищій лізі після зняття з турніру «Вотрансу» кожного туру відбуватиметься по три гри. Тож доки гравці горохівського «Агропродукту» відпочиватимуть, їхні земляки з «Куражу» спробують ще раз за два тижні обіграти луцьке «Динамо». Те ж саме намагатиметься зробити й млинівська «Вілія», яка суперників по першому туру – «Колос» – у останньому матчі кваліфайну розгромила з рахунком 6:1. А от «Мідас» та «Екоресурси», якщо автора не підводить пам’ять, у рамках чемпіонатів Волині між собою зустрінуться уперше.
 
Першолігові «Ласка-ДжеРост» та «Юність» після впевнених перемог у Кубку АМФВ зійдуться між собою. До слова, і ці опоненти уже «бачилися» у кваліфікації, і тоді сильнішим був боратинський колектив Олександра Антонюка. Так само «Neris-Авангард» у битві луцьких команд спробує реваншуватися за поразку на відбірковому етапі «Вікторії». Сенсаційний «Фіміам» протистоятиме серйозним суперникам з «ТТІ Шахтаря», і не менш цікавим буде протистояння «Агромата» та «Олики».
 
У Другій лізі одразу з початку чемпіонату ніякі кваліфікаційні протистояння не повторяться. Утім, самі ігри від цього видовищності не втратять. «Волинські хорвати» з Мар’янівки спробують продовжити кубкову феєрію в поєдинку проти «Олімпа», а «Стелла» успіх останніх вихідних спробує продовжити у матчі проти «Модерн-Експо». Не менш інтригуючими будуть і протистояння між «Олімпією» та «Теремно хлібом», а також гра «Топільного» та «Сахарадо».
 
«Респект» «Привату» (звучить!) – матч із приблизним девізом відкриватиме суботню ігрову програму і одразу буде дуже цікавим, адже обидві команди з великим запасом пройшли кваліфікацію до Третьої ліги. «Бережанка» уже приєдналася до «Рятівника» у п’ятий за силою дивізіону чемпіонату області, «Радивилівмолоко» перевірятиме на міцність суперників з «Joma-Луцьк», а «Акцент» зустрінеться з «KroshuStarsLutsk».
 
Переможці Шостої ліги минулого сезону – «West Side» – будуть намагатися грати так само успішно у Четвертій лізі. А першим суперником буде «ПІК-БУД», який зібрав наддосвідчений склад з тренерським «бомондом» у особах Альберта Шахова, Андрія Петрова та інших. «Ласка-2» гратиме проти «Луцьктепла», прилуцький «Шігірюм» екзаменуватиме молодь «Горохів-Юніора», а воїни з «Волинь-АТО» гратимуть проти цуманського «Атлетіка».
 
На дальньому майданчику протягом вихідних будуть не менш цікаві «заруби» П’ятої ліги. Крім цього, у самому розпалі дитячі чемпіонати області у чотирьох вікових категоріях та ветеранська першість, у якій відбудеться третій тур.
 
Тож – від малого до великого – любителі футзалу протягом майбутнього уік-енду знайдуть «свій» турнір для вгамування голоду до справжніх спортивних емоцій.

amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.