Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!Первая лига Перша ліга. Зона Захід. 6 тур LIVEЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 14Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. Лучшие голы, комбинации и сейвы«Цифры знают все»: есть 300!ВинницкаяФутбольний Тиждень 276 від 27.12.2017ТернопольДмитро Андрієшин: «За два роки підняли футзал на високий рівень»БеларусьСергей Крыкун: "В Беларуси в меня поверили"КиевКиев. Высшая лига. "Альтернатива" завершает год в лидерахПервая лига Особенности национального футзала-2017/18: первая лигаЭкстра-лигаЖоао Карлос Барбоза: «Наша цель – победа в Чемпионате Украины и путевка в кубок УЕФА»РоссияРоман Козлов: «Командой управляют обстоятельства»Экстра-лигаВладислав Щербань. Від ДЮСШ «Темп» до «Соколу»РоссияЭмиль Алиев: "Работа с регионами выйдет на новый уровень"ЧеркасскаяЧеркаси. Екстра-ліга. 5-тий тур. Двовладдя і прихований лідерБеларусьКубок Беларуси. 1/8 финала: "Столица" выбивает "Лидсельмаш"ЛьвовскаяГранд-ліга Львова: перші перемоги «Кордону» та CoreValueВолынскаяВолинь. Хто зупинить «ковельський бронепотяг»?Экстра-лигаМаксим Коптев. Интервью длиною в год. Часть 3. От ХИТа до «ИнБев/НПУ»

Вдруге поспіль Кубок «Волинської газети» вирушає до Житомира

ІХ турнір вже став історією, визначивши ім’я нового, а точніше діючого та добре знайомого володаря почесного трофею – клуб «ІнБев» з Житомира, котрий минулого сезону став чемпіоном міста Житомира. Помірятися силами з кращою командою Житомирщини в рамках дводенного турніру за місяць до старту обласної першості отримали відразу 13 команд чемпіонату Волині з різних ліг (окрім Суперліги) та гості з Києва та того ж Житомира – «Юрінновація» та «Форца» відповідно.
 

За підсумками жеребкування 16 команд-учасниць були поділені на чотири відбірних групи і в суботу в гарному темпі зіграли всі матчі (лише в останньому поєдинку «Бережанці» була зарахована технічна перемога із-за відмови суперника вийти га гру). І вже у перших поєдинках стало зрозумілим, що розподіл минулого сезону за лігами на даному етапі є лише формальністю, адже запекла боротьба тривала майже в усіх матчах за право вийти до 1/4-ї фіналу кубка «Волинської газети». Міні-сенсації траплялися практично у кожному протистоянні і жодна з команд не залишилася без очкових втрат, що автоматично додало драматизму у боротьбі за право дійти до фіналу.

В групі «А» діючий чемпіон «ІнБев» у стартових поєдинках доволі легко розібрався з «Модерн-Експо» та «Олімпом», стрільнувши дуплетом по 3:0. Проте у матчі із «Сахарадо», котрий минулого сезону грав лише у Четвертій лізі Волині, фаворит зазнав поразки з рахунком 2:4 і до чвертьфіналу вийшов лише з другого місця.

Старт в групі «В» київська «Юрінновація» розпочала із сухої нічиєї з місцевим «Рятівником», а пізніше вирвала перемогу у «Стелса» 2:1 і впевнено розібралася з «Теремно-Хліб» - 3:0, виборовши першу путівку до чвертьфіналу. А другими туди потрапили хлопці із «Стелса», котрі у минулому сезоні феєрили за «ПАККО» та «Тема-Волинь».

Майже ніхто не мав сумнівів, що луцьке «Динамо» без проблем потрапить до стадії плей-офф від групи «С». Так і сталося, коли поспіль дві перемоги у стартових поєдинках над ковельськими «Козаками» (3:1) та «Стеллою» (4:0) вже запалили зелене світло на шляху до кубкових перегонів. Нічия із «Ромсталом» вже нічим завадити динамівцям не могла. Разом із лучанами до октету сильніших вирвалися і ковельські «Козаки».

Від групи «D» на другий етап змагань з однаковим результатом у шість прохідних очок потрапили житомирська «Форца» (ще один представник елітного дивізіону футзальної Житомирщини) та «Бережанка» з Горохівського району.

Ранкове протистояння «сенсаційного» клубу «Сахарадо» проти ковельських «Козаків» в недільній програмі чвертьфіналів відразу задало нерв та темп боротьби. Лучани спробували продовжити свою переможну ходу, але раптом наштовхнулися на щільний опір колективу з столиці волинських залізничників. Ще й в «Козаків» розігрався Михайло Кисельов, котрий грав під 13-м номером та щастя супернику точно не приніс. 1:3 в підсумку і до півфіналу вийшла команда гостей.

Київська «Юрінновація» серйозний турнірний боєць, якого важко злякати іменами чи титулами. Команда вміє грати на результат і тому, коли «Бережанка» спробувала за рахунок великих швидкостей збентежити суперника, але той відразу запропонував щільну гру у захисті і стартовий запал «бордових» погасив. За ходом гри стало зрозуміло, що долю поєдинку може вирішити лише єдина помилка. В дуелі гідних суперників фатальної помилки припустилися кияни, коли під час розіграшу стандарту розібрали не всіх гравців і пропустили гол, що вирішив долю гри.

Матч «ІнБев» - «Динамо» цілком вірогідно міг би стати і фіналом «Волинської газети», але спортивній долі закортіло звести два потужних колективи вже в 1/4-й ІХ-го Кубку. Команди видали феєричний футзал. З великою кількістю моментів і навіть виходом динамівців 3 в нуль, що зміг майстерно відбити Андрій Євтушок з Житомира. Всі спроби вийти вперед у суперників так і залишилися спробами, а в підсумку – 0:0. Довелося бити пенальті. В умінні бити з шестиметрової позначки кращими виявилися чемпіони з сусідньої області, а «Динамо» може втішитися лише тим, що у двобої з фаворитом виглядало аж ніяк не гірше і мало всі шанси на вихід до півфіналу. Проте, нажаль, не судилося.

В останньому матчі першого кубкового етапу зійшлися луцький «Стелс» та «Форца» з Житомира. В цій дуелі господарі майданчика насправді відповідали статусу ґазди «Арени Спорт». Досвідчені «екс-пакківці» у притаманній їм манері розганяли швидкі атаки, завершуючи їх потужними ударами. Три з таких пострілів виявилися влучними і подарували «Стелсу» путівку до півфіналу.

За законами жанру на стадії півфіналу напруженість досягла свого апогею. Команди з великою обережністю діяли в позиційних атаках та зосереджувалися на захисті, аби уникнути прикрих помилок під час контрвипадів суперника. Саме цей фактор став причиною низькою результативності на стадії 1/2-ї фіналу. В обох протистояннях долю гри вирішив один забитий м’яч у виконанні номінальних гостей. «Козаки» пропустили і довгий час шукали підходи до воріт «Бережанки», але та помилок під час охорони власних воріт не припускалася. Гравці «Стелса» мали чудові нагоди пробити голкіпера «ІнБева», але в неділю за нього грали навіть стійкі воріт.

Матч за третє місце луцька команда провела також на високому рівні, що відповідав ліговим здобуткам амбітного колективу. «Стелс» все робив трішки швидше і майстерніше ніж «Козаки». Два влучних удари вирішили долю поєдинку, а з ним і володаря бронзових нагород ІХ-го розіграшу Кубку «Волинської газети».

Фінал став чемпіонським бенефісом минулорічного переможця. «ІнБев» раціонально розподілив сили на всю турніру дистанцію і у вирішальній грі виглядав свіжим та по-спортивному нахабним. Житомирський колектив варіював замінами та тактичними побудовами, забиваючи голи по-футзальному на різні смаки. Нажаль, але «Бережанці» не вистачило досвіду аби нав’язати супернику свою гру. Чотири рази «ІнБев» розіграв академічні гольові комбінації і чотири рази на табло засвічувалися нові цифри. 4:0 і житомирський «ІнБев» вдруге поспіль їде додому з золотом та кубком «Волинської газети».

На церемонії нагородження лауреатів ІХ-го розіграшу Кубку «Волинської газети» приз кращого арбітра турніру отримав Максим Попко. Статуетка кращого бомбардира (7 голів) поїхала до Ковеля у власну колекцію козака Михайла Кисельова. Кращим голкіпером оргкомітет визнав Євгена Кречковского з клубу «Стелс», а в номінації «Кращий гравець» переміг колега Євгена по воротарському цеху Андрій Євтушок з команди «ІнБев».

Всі команди-призери та лауреати номінацій отримали подарунки від спонсорів ІХ-го Кубку «Волинської газети» - Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ТМ «Радилівмолоко», ТМ «Гера» та футбольного магазину football.lutsk.ua.

Відео турніру дивіться на нашому каналі -  https://www.youtube.com/dashboard?o=U

Фотоогляд турніру чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/
Група «А»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

О

 I

Сахарадо

 2

 0

 1 

 7:5

 6

II 

ІнБев

 2

 0

 1

 8:4

 6

III 

Модерн-Експо

 1

 0

 2

 3:7

 3

IV 

Олімп

 1

 0

 2

 3:5

 3


Група «В»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

О

 IV

Теремно Хліб

 0

 0

 3

 2:9

 0

ЮрІнновація

 2

 1

 0

 5:1

 7

III 

Рятівник

 1

 1

 1

 2:5

 4

II 

Стелс

 2

 0

 1

 9:3

 6


Група «C»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

О

 III

Ромстал

 1

 1

 1

 3:3

 4

Динамо

 2

 1

 0

 7:1

 7

II 

Козаки

 0

 1

 9:6

 6

IV 

Стелла

 0

 0 

 3

 3:12

 0


Група «D»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

О

 III

Мідас

 1

 1

 1

 3:3

 4

Форца

 2

 0

 1

 5:2

 6

II 

Бережанка

 2

 0

 1

 2:2

 6

IV 

Мотор

 0

 1

 2

 1:4

 1


Календар
(30 вересня)


10.00  САХАРАДО -ОЛІМП - 0:2
10.25  ТЕРЕМНО ХЛІБ -СТЕЛС - 1:4
10.50  ІНБЕВ -МОДЕРН-ЕКСПО - 3:0
11.15  ЮРІННОВАЦІЯ -РЯТІВНИК - 0:0
11.40  САХАРАДО -МОДЕРН-ЕКСПО - 3:1
12.05  ТЕРЕМНО ХЛІБ -РЯТІВНИК - 1:2
12.30  ІНБЕВ -ОЛІМП - 3:0
12.55  ЮРІННОВАЦІЯ -СТЕЛС - 2:1
13.20  САХАРАДО -ІНБЕВ - 4:2
13.45  ТЕРЕМНО ХЛІБ -ЮРІННОВАЦІЯ - 0:3
14.10  МОДЕРН-ЕКСПО -ОЛІМП - 2:1
14.35  РЯТІВНИК -СТЕЛС - 0:4
15.00  РОМСТАЛ -СТЕЛЛА - 2:1
15.25  МІДАС -МОТОР - 1:1
15.50  ДИНАМО -КОЗАКИ - 3:1
16.15  ФОРЦА -БЕРЕЖАНКА - 2:0
16.40  РОМСТАЛ -КОЗАКИ - 1:2
17.05  МІДАС -БЕРЕЖАНКА - 0:2
17.30  ДИНАМО -СТЕЛЛА - 4:0
17.55  ФОРЦА -МОТОР - 3:0
18.20  РОМСТАЛ -ДИНАМО - 0:0
18.45  МІДАС -ФОРЦА - 2:0
19.10  КОЗАКИ -СТЕЛЛА - 6:2
19.35  БЕРЕЖАНКА -МОТОР - +:-

Календар (1 жовтня)

¼ фіналу

10.00 1) А1-С2 САХАРАДО -КОЗАКИ - 1:4
10.25 2) B1-D2 ЮРІННОВАЦІЯ- БЕРЕЖАНКА - 0:1
10.50 3) А2-C1 ІНБЕВ - ДИНАМО - 0:0 (п.3:1)
11.15 4) B2-D1СТЕЛС - ФОРЦА - 3:0

½ фіналу
11.40 1-2 КОЗАКИ - БЕРЕЖАНКА - 0:1
12.05 3-4 СТЕЛС - ІНБЕВ - 0:1

12.30    Конкурс вболівальників


Матч за третє місце
12.35 КОЗАКИ - СТЕЛС - 0:2
 
Фінал
13.00 БЕРЕЖАНКА - ІНБЕВ - 0:4

Джерело - http://amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.