Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Закарпаття. Огляд 2-го туру УФЛ: тур хокейних рахунків

З 17 по 20 листопада у спорткомплексі "Зінедін" були зіграні матчі другого туру УФЛ.
 

Зіна – Інваспорт 5:3
Голи:
Вол. Качаєв, 2, Вас. Качаєв, 4, Горзов, 34, Томич, 38, 39 – Таракунець, 5, 38, Сабадош, 23.

Зіна швидко повела в рахунку завдяки голам братів Качаєв та Інваспорт згодом відновив паритет на табло. Вирішальними стали останні хвилини матчу, де проявили себе іршавські легіонери Томич та Горзов. Останній ще й встиг заробити вилучення.

Беркут – Медея 5:5
Голи:
Міклош, 4, Брецко, 7, Матвієнко, 9, 28 (автогол), Волошин, 16, 30 – Шушпанов, 23, Джібрін, 33, 34, Ковач, 36.

Беркут вдало розпочав гру і пішов на перерву ведучи у рахунку 4:0. Та у другому таймі Медея вдруге поспіль робить камбек. Розпочав його новачок команди Шушпанов, наблизив його дубль Алі Джібріна і довершив Іван Ковач. Під завершення гри Медея великими силами тиснула на ворота суперника і в останні секунди пропустила контратаку та Шушпанов по хокейному постелився і заблокував удар суперника.

Радванка – Вопак 9:3
Голи:
Мандич, 6, 32, Ніцкулич, 7, Яхимець, 8, 37, Грицкевич, 23, 37, Сугоняк, 24, Ковтан, 34 – Ходаковський, 14, Чульба, 25, Я. Рущак, 39.

Радванка переграла Вопак і здобула дебютні три пункти у чемпіонаті. У першому таймі ще тримався невеликий розрив у рахунку та вже у другій половині матчі радванські гравці довели рахунок до розгромного.

Олімпік – Епіцентр 14:4
Голи:
Дудаш, 14, 15, 26 ,28, 40, Лукіяник, 16, Пустовіт, 27, 37, Нергеш, 29 ,29, Товтин, 32, Бібіков, 33 ,36, Андрусь, 39 - Турега, 3, 20, Бабяк, 17, Галик, 21.

У цьому поєдинку глядачі побачили два різні тайми. У першому Епіцентр постійно вів у рахунку, а Олімпік наздоганяв. Та починаючи з 27-ї хвилини Олімпік розривав оборону суперника і не дав засумніватися у своїй перемозі, встановивши рекорд результативності у цьому сезоні.

УЖНЕТ – Коритняни 5:1
Голи:
Струк, 3, Дзюбенко, 12, 22, Гончаров, 30, Зізич, 39 – Дано, 10.

У порівнянні з першим матчем Коритняни посилили воротарську позицію (Ковач та Гвазава) та це їм не допомогло. УЖНЕТ діяв значно гостріше і забивав відповідно частіше.

Стандарт – Перечин 1:5
Голи:
Кононенко, 39 – Лаб’як, 7, 31, Котьо, 21, Дьондя, 32, Щербанич, 34.

Перечинці здобувають другу впевнену перемогу і очолюють свою групу. Початок погрому поклав сдюшорівець Юрій Лаб’як, також відзначились вищолігові гравці Станіслав Котьо та Сергій Щербанич.

Вікінг – Худльово 5:2
Голи:
Бонтей, 4, 20, 28, Гапак, 8, В. Роботишин, 39 – Медведев, 2, Костик, 18.

У першому таймі команди обмінювались голами і загалом демонстрували рівну гру та в другому – Вікінг вирішив долю матчу двома голами. Хет-трик на рахунку Бонтея, який загалом провів вже чотири голи за два тури.

Штурм – Верест 5:3
Голи:
Олберт, 10, Галац, 17 (автогол), 39, Кіян, 27, Калій, 28, Кукрі, 38 – Чонка, 20, Шкірта, 31.

Штурм у другому матчі поспіль забиває п’ять голів і цього достатньо для перемоги. Верест завдяки голу у роздягальню від Юрія Чонки був попереду після першого тайму та у другій двадцятихвилинці мукачівці провели чотири голи.

Трактор – Будівельник 2:0
Голи:
Хом’як, 11, Абакумов, 18.

Дебютант змагань Трактор розпочав сезон з перемоги над непоступливим Будівельником. Це був найменш результативний поєдинок у цьому турі.

Алекс – УжНУ 4:8
Голи:
Рацин, 2, Машталір, 3, 23, 33, 34, Климець, 11, Минайленко, 24, Сегедій, 39 – Бундаш, 17, Герцовський, 22, Бабич, 27, Кохан, 33.

Надзвичайно видовищним виявився цей поєдинок, який проходив за невеликої переваги студентів. Саме вони до середини першого тайму вже вели у три м’ячі. Мукачівці на початку другого тайму скоротили рахунок до мінімуму, однак розвити свій успіх не змогли. Покер Машталіра зіграв вирішальну роль в утриманні перемоги над досвідченим суперником.

Проспект – Минай 5:2
Голи:
Чедрик, 13, 22, Бобаль, 14, Добровольський, 20, Нурієв, 24 – Пилип, 17, Гегедош, 19.

На цей матч за традицією зібрався переповнений зал спорткомплексу Зінедін. За Проспект дебютували Лютнянський та Нурієв, які доклали зусиль до перемоги своєї команди. В середині тайму Проспект провів два м’ячі: Чедрик зі штрафного та Бобаль переграв кіпера в очній дуелі. За декілька хвилин Пилип скоротив відставання, а Гегедош після шостого фолу Проспекта вдало пробив з десяти метрів – 2:2. На останніх секундах матчу Проспект провів атаку, на завершенні якої Добровольський забив головою, пробивши вже після сирени про закінчення першого тайму. Арбітр зарахував гол, що визвало хвилю обурення з боку минайців. Проспектівці також вступили в суперечку з суперником, що перейшло у невелику штовханину.

У другому таймі Проспект скористався не вдалою грою суперника в обороні і зміцнив перевагу. На завершальні хвилини Гегедош виконував роль воротаря, але пробити Лютнянського зелено-білим ніяк не вдавалось. Обидві команди часто фолили, тож під завершення гри ще пробивали десятиметрові удари та Бобаль і Гегедош били не точно.

УТЕІ – Рятівник 9:6
Голи:
Мицак, 2, 23, 24, Михайловський, 14, 16, Лобанов, 18, Павліш, 22, 39, Рабел, 33 – Бібіков, 12, Полянський, 23, 37, Слободян, 28, Віт. Пиняшко, 34, Кравчак.

Рятівник забив удвічі більше ніж у першому турі, але наздогнати студентів вони так і не змогли.

Здоров’я – Сторожниця 4:8
Голи:
Капустей, Білінський, Олень, 2 – Костик, Куцик, 2, Шелепець, Микульця, Маріаш, Мартинич, 2.

Сторожницька команда продемонструвала відмінну гру, постійно ведучи в рахунку. Ключову роль у перемозі знову можна записати на рахунок Олега Мартинича, який забив два голи і віддав три гольові передачі.

Фенікс – КС Ужгород 1:1
Голи:
Старух, 31 – Матолчі, 31.

Це перший нічийний рахунок у цьому чемпіонаті. Всю гру на полі була щільна боротьба, а воротарі були головними дійовими особами.

Тиса – Тімвір 1:8
Голи:
Шимко, 18 – Балажинець, 8, 33, Пайдич, 18, 40, Янцо, 32, Шкірта, 35, Костик, 38, Кудрич, 39.

У першому таймі ще трималась інтрига в рахунку, Тиса була на відстані одного голу від суперника. Та в останню десятихвилинку Тімвір провів шість голів і здобуває свої перші три очки.

Афріка Юнайтед – КІТ 0:3
Голи:
Моніч, 11, Соханич, 12, Лутак, 38.

КІТ переграв африканських студентів у завершальному поєдинку другого туру.

Результати 2-го туру

Суперліга
Беркут – Медея 5:5
Радванка – Вопак 9:3
Алекс – УжНУ 4:8
Проспект – Минай 5:2

Вища ліга
Олімпік – Епіцентр 14:4
УЖНЕТ – Коритняни 5:1
Вікінг – Худльово 5:2
Штурм – Верест 5:3
Перша ліга

Група А
Трактор – Будівельник 2:0
Фенікс – КС Ужгород 1:1
Тиса – Тімвір 1:8
Афріка Юнайтед – КІТ 0:3
Група Б
Стандарт – Перечин 1:5
Зіна – Інваспорт 5:3
УТЕІ – Рятівник 9:6
Здоров’я – Сторожниця 4:8

ФОТОРЕПОРТАЖ з 1 туру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 

Джерело - Тарас Галушка, lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.