Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Півфінал Суперліги УФЛ. Минай1 та Проспект позмагаються за золото

10 березня, відбулись півфінальні зустрічі Суперліги Ужгородської футзальної ліги.
 

Півфінальні поєдинки, які проходили на Золотій горі в арені Карпати, зібралося подивитися близько сотні глядачів. Ажіотаж був неабиякий. Першими на поле вийшли дві минайські команди.
 
Вже на 3-й хвилині Пиняшко виводить вперед синьо-білих. На полі точилася справжня боротьба, в деяких епізодах гравці грали досить жорстко, як от Пустовіт в підкаті зустрів Пиняшка. В середині першого тайму Минай2 перехопили ініціативу і провели кілька разючих атак. На 13-й хвилині Шпак здійснив індивідуальний прохід і пробив поміж ніг Бабенку – 1:1.
 
За три хвилини в ході контратаки Дзьоба асистує Пустовіту і той забиває другий гол команди – 1:2. На 18-й хвилині Смокоровський віддав на Дзьобу, з першим ударом Едуарда справився воротра, а от з другим вже не зміг – 1:3.
 
Вже на першій хвилині другого тайму Пиняшко власними зусиллями скорочує розрив, точно пробивши в дальній кут – 2:3. На 26-й хвилині Гібалюк розпочав атаку, а Лобода робить гольову передачу на Микуляка – 3:3. В час, що залишився зелено-білі більше часу оборонялися, але все витримали натиск суперника.
 
В серії пенальті перший удар Микуляка Хмельовський перевів у стійку. Пустовіт не зміг переграти Бабенка. Гібалюк забив свій удар – 1:0. Дудаш зрівняв – 1:1. Лобода реалізував свою спробу – 2:1. Шпак не влучив у ворота.
 
Арбітри – Петро Милян та Йосип Шитєв
Минай1 – Минай2 3:3 (по пен. 2:1)
Голи:
Пиняшко, 3, 21, Микуляк, 26 – Шпак, 13, Пустовіт, 16, Дзьоба, 18.
Минай1: Дмитро Бабенко, Євген Мирончук, Ярослав Пилип, Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Микола Гібалюк, Владислав Микуляк, Олег Допілка, Сергій Прокопець.
Минай2: Владислав Хмельовський, Олексій Шпак, Едуард Дзьоба, Михайло Дудаш, Роберт Смокоровський, Артем Пустовіт, Едуард Нергеш.
Попередження: Пилип, 20, Мирончук, 40, Микуляк, 40 – Нергеш, 17.
 
Ще більш запеклим вийшло протистояння студентів та проспектівців. Гра проходила на зустрічних курсах, ударів по воротах було не багато. На 12-й хвилині стався неприємний епізод, коли Федак влетів у голкіпера Славіка і Юрій після отримання медичної допомоги все ж зміг продовжити гру.
 
В останні п’ять хвилин першого тайму команди почали грати активніше. Так Машталір не зміг влучити у рамку з одного метра, а згодом Минайленко влучив у стійку. Одразу ж в атаці у відповідь Славік вкинув вперед, Гегедош скинув Бобалю і той пробиває Блоха – 1:0.
 
Та вже за хвилину Рацин віддав на Варваринця і той зрівнює рахунок – 1:1. До перерви Машталір міг двічі забивати та не реалізував свої виходи на воротаря.
 
На 23-й хвилині Бобаль виявився один перед кіпером і намагався його перекинути та Блох зіграв руками за межами штрафного майданчика, тож отримав червону картку. На ворота став польовий гравець Рацин, який впродовж матчу здійснив декілька важливих сейвів. Та максимум із гри в більшості для Проспекта - це влучання у стійку від Шукаля.
 
Натомість забити вдалось студентам. Машталір зіграв у стіночку з Варваринцем і забив свій перший гол – 1:2.
На 30-й хвилині Бобаль поцілив у стійку. На 34-й хвилині триходівка Беца, Варваринець, Машталір закінчилась точним пострілом останнього – 1:3.
 
Та надовго втримати таку перевагу УжНУ не змогли. Бобаль асистує Шукалю і той пробиває Рацина – 2:3. За хвилину Гегедош знову підіграє Бобалю, який лише з другого разу зумів забити – 3:3.
 
Все йшло до повторення сценарію першого поєдинку. За 10 секунд до кінця студенти вибігли в контратаку три в два і Машталір пробивав з п’яти метрів, але Славік зіграв надійно.
 
Розпочинали серію пенальті УжНУ – Беца пробив сильно і точно – 0:1. Добровольський також забив – 1:1. Минайленко переграв Славіка – 1:2. Шукаль б’є прицільно – 2:2. Федак забиває третій удар – 2:3. Бобаль влучив під поперечку – 3:3. Удар Машталіра відбив голкіпер. Сергій Товтин забив переможний м’яч – 4:3.

Арбітри – Петро Милян та Йосип Шитєв
Проспект – УжНУ 3:3 (по пен. 3:2)
Голи:
Бобаль, 17, 35, Шукаль, 34 – Варваринець, 18, Машталір, 28, 34.
Проспект: Юрій Славік, Матвій Бобаль, Роберт Гегедош, Андрій Пакош, Євген Прозор, Юрій Шукаль, Сергій Товтин, Євген Добровольський, Андрій Гаврилів, Михайло Костянтинець, Олександр Ковчар.
УжНУ: Артем Блох, Дмитро Рацин, Сергій Машталір, Максим Минайленко, Стефан Федак, Василь Беца, Іван Варваринець.
Попередження: Гегедош, 17 – Федак, 8, Беца. 35.
Вилучення: Блох, 23. 

Джерело - Тарас Галушка, http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.