Первая лига Дмитро Шеховцов, Владислав Ященко і Микита Можейко – новачки «Авангарду»ИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы («Индастриас Санта Колома», «Винья Альбали Вальпаденьяс»)Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубка

Ужгород: "Проспект" перемагає "Алекс" у битві за Суперкубок (+відео)

Спорткомплекс «Юність» був заповнений більш ніж на половину, а місцеві вболівальники всю гру невпинно гнали команду вперед. Арбітрами сьогоднішнього матчу були ужгородець Петро Милян та мукачівець Сергій Дребужан. Перед стартовим свистком учасників вирішального поєдинку привітали головний організатор футзалу в Ужгороді Олександра Терембець та віце-президент Асоціації футзалу України Вадим Каганов.
 

На початку гри команди призвичаювались одна до одної, не форсуючи події. Господарі поля потроху перебирали ініціативу та пробити Янковича все не вдавалось. До середини першого тайму обидва колективи швидко набрали фолів і вже на 12-й хвилині Проспект вшосте порушив правила. Десятиметровий удар у Бабича не вийшов, м’яч пройшов вище.

На 14-й хвилині проспектівці повели в рахунку: швидка комбінація Шукаля, Гегедоша і Добровольського закінчилась точним ударом останнього – 1:0.
Далі біло-сині фолять біля своєї штрафної, Бабич пробивав з семи метрів та Славік впорався з цим пострілом впритул. Одразу ж Славік викинув далеко до протилежних воріт, де Гегедош в один дотик б’є у противохід голкіперу – 2:0.
В перші хвилини другого тайму Алекс відзначився активністю біля чужих воріт та до завершальних ударів доходило рідко. Натомість команда Прозора на 23-й хвилині збільшила рахунок – Гегедош відкинув під удар Жоффчаку і Віктор не схибив з 10 метрів – 3:0.
На 26-й хвилині Гегедош отримує друге попередження і залишає поле. Та це не допомогло мукачівцям, адже вони одразу пропустили. Жоффчак здійснив перехват на чужій половині поля і сильно пробив, воротар відбив та Бобаль вдало зіграв на добиванні – 4:0.
Через дві хвилини Кундрик відібрав у Шукаля м’яч, вийшов один в один і переграв Славіка – 4:1.

Та менш як за хвилину вже Костик вдало грає у відборі, обікравши Кундрика і пробиває прицільно у праву дев’ятку – 5:1.
Після цього Алекс зняв воротаря і грав з польовим гравцем на воротах, в даному випадку Володимир Бабич грав останнього. Ужгородці декілька разів пробували ловити суперника і били зі своєї половини по пустим воротам та їм бракувало точності. На 33-й хвилині Жоффчак прострілив зліва, а Костянтинець забиває п’яткою – 6:1.

Через хвилину Жоффчак пробиває по центру, голкіпер парирує та Шукаль додає у ворота – 7:1.
Під кінець зустрічі Бабич здійснив індивідуальний прохід і забиває ще один гол престижу – 7:2.

 

По завершенні гри Вадим Каганов привітав учасників з хорошою грою і вручив нагороди, спочатку в окремих номінаціях: кращим у Алекса був Володимир Бабич, у Проспекта – Юрій Славік. І звісно головний приз матчу – Суперкубок отримав капітан команди-переможця Євген Костик.
 
 

Арбітри - Сергій Дребужан, Петро Милян
м. Ужгород, с/к "Юність", глядачів 200
"Проспект" Ужгород – "Алекс" Мукачево 7:2
Голи: Добровольський, 14, Гегедош, 16, Жоффчак, 23, Бобаль, 26, Костик, 28, Костянтинець, 33, Шукаль, 34 - Кундрик, 28, Бабич, 39.
Проспект: Юрій Славік, Євген Костик, Михайло Костянтинець, Євген Добровольський, Олександр Ковчар, Ярослав Товт, Роберт Гегедош, Матвій Бобаль, Юрій Шукаль, Євген Прозор, Віктор Жоффчак, Сергій Товтин.
Алекс: Михайло Янкович, Володимир Бабич, Олег Козуб, Сергій Кундрик, Василь Горський, Генріх Мкртичан, Юрій Кохан, Михайло Куцкір, Евгеній Русин, Михайло Трухан.
Вилучення: Гегедош, 26.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці 
Вконтакте.
 


 
Джерело - http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.