Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Клуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євро

Клуби, які формують ЛНФС, минулого року отримали медіа-прибуток на суму понад 145 мільйонів євро, за даними Kantar Media.


Фото: DIARIO AS

Клуби, які формують Національну футзальну лігу Іспанії (ЛНФС), згенерували протягом сезону 2018-2019 років прибуток від медіа на суму у понад 145 мільйонів євро (145 208 556), згідно зі звітом, проведеним консалтинговою фірмою Kantar Media.

Як повідомляла ЛНФС, команди Прімери отримали медіа-прибуток у розмірі 138 404 732 євро, при цьому середній показник прибутку для клубу Прімери склав 8 141 454 євро.
ФК «Барселона», який зробив національний требл, став командою з найбільшим прибутком від медіа протягом минулого сезону, із показником у 32 296 607 євро, випередивши «Ель-Посо Мурсію» (26 257 092), «Мовістар Інтер» (13 567 907) і «Хаен Параїсо Інтеріор» (13,146,075).

І
«Барселона», і «Ель-Посо Мурсія» матимуть можливість збільшити цей прибуток від медіа, оскільки обидва будуть представниками Іспанії у Міжконтинентальному кубку і Лізі чемпіонів, двох турнірах, визнаних на національному та міжнародному рівні, що підігріють інтерес медіа до бренду як клубу, так і його спонсорів, зазначили в ЛНФС.

Щодо Сегунди, середня вартість прибутку від медіа становить 485 987 євро, з найбільшим показником у «Кордови Патрімоніо де ла Хуманідад», який виграв підвищення в Прімеру у плей-оф, котрий отримав 881 354 євро.

Ці цифри представляють для ЛНФС висновок, що «вона (ліга – прим. ред.) стала вигідним продуктом для 32 клубів, які її складають, і привабливою вітриною для своїх спонсорів, які пов'язують свій бренд та ідентичність з Лігою, яка переживає найкращий економічний час у своїй історії» і робить футзал в Іспанії «одним з найбільш прибуткових видів спорту для своїх клубів у плані інвестицій».

На останньому зібранні клубів ЛНФС вже оголосила, що за цей сезон 2019-2020 років вона розподілить 700 000 євро, що більш ніж удвічі більше, ніж у попередньому сезоні, серед клубів, і що вона матиме дохід у розмірі 2 410 391 євро, що включає дохід, отриманий від продажу аудіовізуальних прав, спонсорської допомоги і проведення подій, на додаток до внесків клубів. «Ці цифри підтверджують суворе та прозоре управління, яке здійснює Рада директорів ЛНФС на чолі з її президентом Хав'єром Лозано», - сказали в Асоціації.

Джерело  
as.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.