Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 5 тур. «Mezzo-ЗХО» і «Ладомир» закріплюються на перших місцях у своїх групахЖенский футзалВзяли реванш у киянок: «Тесла-ЗХО» – володар Кубку УкраїниБеларусьАлександр Черник – главный тренер сборной БеларусиПортугалияСуперкубок Португалии-2021. LIVE!Экстра-лигаСимволічна збірна українського футзалу за 30 років: обираємо арбітрівЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 17 тур. LIVE!Женский футзалСимволічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір залежить від васКазахстанКайрат Оразбеков: «Дугласом много кто интересуется»БеларусьКубок Беларуси-2021/22. 1/4 финала. LIVE!ЧехияЧехия-2021/22. Матч 4-го тура. Интеробал – Хрудим. LIVE!Женский футзал«Будстар-НПУ» чи «Тесла-ЗХО» – хто підійме над головою трофей у фіналі Кубка України: анонсЭкстра-лигаЄвген Ривкін: «ХІТ» ніколи не вигравав великих трофеїв, тож для мене це був цікавий виклик»Экстра-лига«ХІТ» — «ДЕ Трейдинг»: історія матчівАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 7ЧеркассыГравець черкаського «Майфону» Нікіта Сініцин продовжить кар’єру в БразиліїПервая лига Перша ліга 2021/22. 7 тур. «Славута» очолює групу Захід, «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» обігрує прямого конкурентаРоссияСергей Скорович: «Мы на правильном пути, и все у нас получится»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 17: анонсСборная УкраиныПідсумки 2021 року для чоловічої національної збірної УкраїниЖенский футзалФінал Кубка України серед жіночих команд 2020/21 перенесений до Черкас

Символічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір залежить від вас

Найкращі футзалістки й тренери жіночого футзалу за 30 років незалежності України

 

Цьогоріч Україна відсвяткувала 30-річчя незалежності. За цей час було проведено 27 чемпіонатів під егідою Асоціації футзалу України. Цього більш ніж достатньо, щоб обрати найкращих на своїх позиціях.
 
Величезна кількість дівчат встигла заявити про себе на футзальному майданчику, а тому ми звернулися за допомогою до авторитетних фахівців, які на власні очі бачили більшість із них. Це важливо, бо вони спостерігали за грою і тих, на долю кого випало завойовувати авторитет українського жіночого футзалу на зорі його становлення, і тих, хто виходить на паркет зараз. На жаль, далеко не всі змогли відгукнутися на нашу пропозицію. Ось перелік експертів, які склали нам свої списки гідних кандидаток на звання найкращих на своїх позиціях: Володимир Колок, Ольга Голоденко, Микола Нікішин, Володимир Жила, Сергій Новіков, Олександр Червоний.
 
У список претенденток на звання найкращої на своїй позиції ми включали тільки тих гравчинь, яких називали принаймні двоє фахівців.
 
Воротарки: Галина Гурська, Ірина Мельничук, Ольга Педченко, Вікторія Сагайдачна, Ольга Ткачук.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАЙКРАЩУ ВОРОТАРКУ ТУТ
 
Захисниці: Ірина Бавзенюк (Широка), Лариса Бутко, Сніжана Воловенко, Ірина Дубицька, Оксана Зайченко, Катерина Малишко, Оксана Сергієнко, Ольга Ягодкіна.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАЙКРАЩУ ЗАХИСНИЦЮ ТУТ
 
Права вінгерка: Ксенія Гриценко, Анастасія Кліпаченко, Алла Матвійчук (Кривенко), Євгенія Шаповал.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАЙКРАЩУ ПРАВУ ВІНГЕРКУ ТУТ
 
Ліва венгерка:
Віра Дятел, Анна Прокопенко, Юлія Титова.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАЙКРАЩУ ЛІВУ ВІНГЕРКУ ТУТ
 
Нападниці: Оксана Волошко (Ткачук), Аліна Горобець, Олександра Лясковська, Юлія Форсюк, Анна Шульга.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАЙКРАЩУ НАПАДНИЦЮ ТУТ
 
Аліна Горобець і Ксенія Гриценко – єдині, хто фігурував у списках усіх експертів.
 
У списках також називалися Юлія Костюк (Дударчук), Анна Сидоренко, Вікторія Кислова, Ольга Романова, Марія Уніченко, Людмила Пекур, Олена Просянкіна, Оксана Андрущенко, Дарія Сидоренко, Наталія Петренко, Дарина Лєбєдева, Юлія Гнидюк, Таїсія Бабенко, Альона Кирильчук, Тетяна Притика, Ольга Єрьоменко, Ольга Смірнова, Валентина Мухіна, Валерія Єрмоленко, Вікторія Супрунович, Наталія Богданова, Наталія Кривопишина, Віра Соболєва, Ніна Чепчур, Альона Лук’яненко, Катерина Шеремет, Тетяна Солоп.
 
До списку претендентів на звання найкращого тренера наша редакція, як і в голосуванні серед чоловіків, включила тих фахівців, які у своїй кар’єрі зуміли виграти хоча б одне чемпіонське звання.
 
Тренери: Володимир Колок, Володимир Кулаєв, Олександр Ратич, Василь Сухомлінов, Тарас Шпичка, Сергій Ягодкін.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА НАЙКРАЩОГО ТРЕНЕРА ТУТ
 
Підсумки голосування підіб’ємо 31 грудня.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.
2021-12-19 07:08:31 Сагайдачная Виктория

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.