Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 5: Парагвай відправляє Аргентину на Бразилію, Колумбія теж у півфіналіЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «В нас було мало ротації через усічений склад, хлопці грали через «не можу»Чемпионат ЕвропыДмитрий Путилов: «Я лишь исправил свою грубую ошибку, которую сделал несколькими секундами раньше»

Енергетики про матчі збірної України у Франції

Енергетики прокоментували візит головної команди країни до Франції.
 

Цього тижня збірна України провела два товариські матчі проти команди Франції. У першому матчі “синьо-жовтні” зіграли внічию 1:1, у другому поступились — 1:3.

Львівську “Енергію” у збірній представляли гравці Віталій Радевич та Олег Легендзевич, тренер Валерій Легчанов.

Віталій Радевич, гравець ФК “Енергія” та збірної України:

“Враження однозначно позитивні, у збірній хороший колектив, атмосфера. Водночас тут розумієш, що є куди рости в усіх компонентах гри. Хочу відзначити і матчі в Ірані, і у Франції — ми здобули багато корисної інформації, яку використаємо в майбутньому. Щось береш і для себе особисто, вдосконалюєшся. У Франції все сподобалось, багато глядачів на трибунах, хороша атмосфера — загалом організація на найвищому рівні. У таких матчах розумієш, що футзал йде у правильному напрямку“.

Олег Легендзевич, гравець ФК “Енергія” та збірної України:

“У національній збірній дуже хороший колектив, тому враження тільки позитивні. Цікаво зіграти з командами з інших країн, перевірити свої сили на їхньому фоні і здобути новий досвід. Організація цих матчів була якнайкращою, таке враження, що це були не просто товариські ігри. Одразу помітно, що у Франції хочуть чимшвидше вийти на новий високий рівень розвитку футзалу”.

Валерій Легчанов, головний тренер ФК “Енергія”, асистент головного тренера збірної України:

“Ми використовуємо ці товариські матчі-спаринги для того, щоб переглянути якомога більшу кількість кандидатів. Бо вже не за горами, у 2019 році, відбіркові матчі до Чемпіонату світу 2020 року. В нас ще будуть спаринги з Португалією, з Чехією у січні 2019 року. Тому зараз придивляємось до тих гравців, хто більш-менш “на ходу” в чемпіонаті. Не скажу, що результат не головне, але основний напрямок — це перевірити тих гравців, яких на сьогоднішній день ми вважаємо достойними потрапити у збірну. Бо грати в клубі це одне, а за збірну — інше. Тому отримали багато інформації, є над чим подумати.

Гру Віталія Радевича та Олега Легендзевича не можу коментувати, бо я зацікавлена сторона (посміхається). Загалом перший матч їм більше вдався, у другому свої моменти не реалізували. Я розумію, що вони хвилюються, молодий вік, потрібно більше стабільності. Всьому свій час. Сподіваюсь, з кожною грою в клубі вони і далі будуть доводити, що гідні виклику у збірну”.

Джерело - Прес-служба ФК “Енергія”
Фото прес-служби АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.