Юношеский футзалИтоги жеребьевки Юношеских олимпийских игр-2018Футзал в миреДеян Джедович: «Думаю, что очень скоро количество перейдет в качество, и Азия догонит Европу»Женский футзалМарія Буйко: «В Україні дуже професійний підхід до футзалу»Чемпионат мираЧМ-2018 среди студентов. ИтогиНуну Диаш и Фернандиньо – лучшие в ПортугалииФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 2. Снова португальские 4:2МолдоваСергей Филь и Дмитрий Делятинский – в кишиневском «Динамо» Экстра-лига«Сокол» уступает «ЭРА-ПАКу»Чемпионат мираЧС-2018 серед студентів: чоловіча збірна України здобуває бронзуРумынияЕсть первый трофей украинцев в румынском футзале!КазахстанЄвген Сірий продовжить кар’єру в КазахстаніЧемпионат мираЧС-2018 серед студентів: жіноча збірна України здобуває сріблоФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 1. Негостеприимные «Спортинг» и «Бенфика»Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Попередній раунд. Збірна Швеції стала останнім учасником Основного раундуЭкстра-лига«ХИТ» в Беларуси: Игорь Борсук забивает в каждом матче, но киевляне не выигрываютЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниРоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»

«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів»

У Польщі івано-франківці продовжують підготовку до нового сезону
 

 


Цього тижня, 20 та 22 серпня, "Ураган" зіграв ще два контрольні матчі на польському зборі. Суперником івано-франківських "драконів" стали "червоні дияволи", які знову виступатимуть в місцевій Екстракласі. Відзначимо, що кольори "Red Devils" (Хойніце) захищають троє екс-гравців "СумДУ" - Віталій Колесник, Євген Мороз та Андрій Бурдюг.

В обох поєдинках, що пройшли у форматі 2 тайми по 35 хвилин "брудного" часу, перемоги дісталися українцям. Перший спаринг відбувся у місті Члухов і завершився "сухою" перемогою "Урагану" - 3:0. У другому таймі дубль оформив Даниїл Абакшин, ще один гол на рахунку Романа Кордоби.
За два дні суперники зустрілися вже в Хойніце, де до перерви господарі паркету пропустили всього один м'яч. А от другий тайм знову був за івано-франківцями, котрі забили ще п'ять разів, на що "дияволи" відповіли лише голом престижу. У підсумку одразу три "ураганівці" відзначилися дублями - Артем Фаренюк, Роман Кордоба та Юрій Когут, котрий пропустив попередній спаринг через мікротравму.
 
20.08 Red Devils (Польща) - Ураган - 0:3
Ураган: Кардаш (Колток, Левандівський) - Моспан, Абакшин, Лебідь, Сторожук - Негела, Сенюк, Завертаний, Коробка - Кордоба, Федюк, Фаренюк.
голи: Кордоба, Абакшин-2.

22.08 Red Devils (Польща) - Ураган - 1:6
Ураган: Колток (Кардаш, Левандівський) - Абакшин, Лебідь, Моспан, Сторожук - Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут - Завертаний, Негела, Сенюк, Коробка.
голи: Собанскі - Фаренюк-2, Кордоба-2, Когут-2

У неділю, 26 серпня, франківські "дракони" зійдуться у спарингу з командою "Red Dragons" (Пнєви), за яку виступає українець Роман Вахула. А наступного тижня "Ураган" зіграє на міжнародному турнірі "Futsal Masters 2018", який пройде 28 серпня - 1 вересня. Нагадаємо, що суперниками підопічних Максима Павленка у групі "В" будуть киргизстанська "Алга" (28.08), французький "Кремлін Бісетр Юнайтед" (29.08) і польський "Пяст" (31.08).
 
Олег ЛАНЯК, прес-служба
НФК Ураган

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.