Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 2 этап. 7 тур. Лидер меняется, интрига закручиваетсяПортугалияПортугалия. Плей-офф. 1/2 финала. Снова сенсация, теперь от «Фундао»ЧехияЧехия. «Спарта» громит «Сварог» в первом матче финала плей-оффИспанияИспания. Плей-офф. 1/2 финала. Матч 1. «Барса» побеждает по пенальтиРоссияТемур Алекберов сложил полномочияПольшаНаши за границей. Дубль Николая МорозоваРоссияНиколай Канивец: «Большое спасибо всем!»КазахстанКайрат Оразбеков: «Ужесточение лимита негативно отразится на развитии казахстанского футзала»Беларусь«Пластырем залепил и бегал еще месяцок». Игроки минской «Столицы» – о любимых футзалкахКазахстанИгита: «Что главное в жизни? История, которую мы сделали. Что остается? Сделать эту историю еще весомей.»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 7-й тур. Прогноз від Миколи ГрициниБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. 2-3 матчи. Голы украинских бомбардировИспания«Мовистар Интер»: кардинальных изменений не будетБразилияБразилия-2019. 5 тур. Лучшие голы, финты и сейвыРоссияДенис Абышев: «Тюмень» окажется среди ведущих клубов Европы» Экстра-лигаКлуб бомбардирів Олександра Яценка станом на 23.05.2019РоссияТОП-5 голов 1/2 финала Суперлиги РоссииЖенский футзалПідсумки сезону у Вищій лізі серед жіночих команд: думки головних тренерівСборная УкраиныЗбірна України серед спортсменів із вадами зору перемогла на турнірі в Іспанії Вторая лигаСергій Тригубець: "Надіємося, що хтось з молодих футзалістів КІВС вже зовсім скоро поповнить ряди пекарів"

Сьогодні свій день народження святкує найстаріший діючий гравець Серії А. Марсіо – 52 роки!

Чемпіон світу 1996 року продовжує активну кар’єру

 
Сьогодні свій 52-й день народження святкує капітан і жива легенда італійського «Арциньяно»  бразилець Марсіо.

Марсіо Роберто Браншер народився 21 травня 1967 року у Відейрі, Бразилія. Позиція: Захисник. Футзальний Далай-лама або ж майстер паркету – ці прізвиська Марсіо дав його друг Мікеле Тролезе. Марсіо з дитинства займався футзалом, але 1985 року спробував свої сили у футболі, втім це тривало лише пару місяців. З 1985 по 1991 рік він виступав у футзальній команді «Пердігао», що представляла його рідне місто. Його гра ставала все яскравішою і з 24 років захисника почали залучати до збірної Бразилії. 1996 року у складі «Пентакампеонів» він виграв Кубок світу. На турнірі він грав у всіх 8 матчах і забив 3 голи, причому один із них у фіналі. 
 

З 2003 року продовжує свою кар’єру в Італії. Першою його зупинкою у новій країні став «Арциньяно», з яким він виграв два чемпіонства і два Суперкубки в перші чотири роки. Після цього було коротке прощання, щоб виграти з «Лупаренск» третій титул чемпіона в Серії А. Після цього Марсіо повернувся  в «Арциньяно», з яким він виграв останній трофей Серії A: Кубок Італії. 

2009 року він знову пішов з команди і навіть будучи капітаном «Марки Футзал» грав проти свого сина Жоао Віктора Браншера, який був на той момент капітаном «Арциньяно». Та 2011 року Марсіо знову повернувся у «Арциньяно», який тоді переживав темні часи. Бразильський захисник доклав усіх сил, щоб команда піднялася із Серії С1 до Серії А, в якій виступає зараз.

З часу свого повернення 2011 року і до завершення позаминулого сезону (2017/18) бразилець не грав лише в одному матчі своєї команди. 


В цьому сезоні у складі «Арциньяно» тепер вже 52-річний бразилець провів 19 матчів у Серії А, стабільно виходячи у стартовій четвірці, а 10 травня забив перший гол у сезоні у ворота «Лаціо» (9:3) у матчі відповіді плей-аут, чим допоміг своїй команді зберегти прописку у вищому дивізіоні.

Нещодавно йому дали ще одне прізвисько – Нескінченний.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.