Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Італія – Аргентина. Маммарелла: «Важливий тест для перевірки нашого рівня»

Завтра відбудеться суперматч Італія  Аргентина

Трохи більше двадцяти чотирьох годин залишається до того моменту, коли на паркеті спорткомплексу «Giovanni Paolo II» зійдуться Італія, Аргентина та Боснія і Герцоговина. Першими на майданчик перед камерами Rai Sport HD (початок матчу о 18.15) вийдуть «скуадра адзурра» Мусті і нинішній чемпіон світу. У понеділок «альбіселесте» кине виклик Боснії, а у вівторок о 20.30 в останньому матчі зійдуться Італія з Боснією і Герцоговиною.

Для Стефано Маммарелли, уродженця Абруццо, завтрашній матч особливий. «Грати перед земляками ще більш захоплююче – говорить перший номер "Acqua&Sapone;"
 грати в Абруццо, в одному із залів, де я провів найкращі матчі своєї кар'єри, але робити це у футболці Італії проти збірної такого рівня як Аргентина  це щось особливе. Це важливий тест для перевірки нашого рівня. Аргентина є чемпіоном світу, має сильних гравців. Цей виклик послужить для того, щоб спрямувати нас у правильному напрямку перед відбірковими матчами Кубка світу у жовтні. Гра у таких представницьких матчах змушує зростати.»

Джерело
 calcioa5anteprima.com 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.