Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»Вторая лигаНазар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»Вторая лигаВторая лига Украины 2020/21. Харьков. «Гепард» всех обогналЧемпионат ЕвропыЗбірна України кваліфікувалася на чемпіонат Європи 2022 рокуКиевВиктор Цой: «Когда играл в «Граните», то возил в Беларусь термобелье и коньяк «Bolgrad»Экстра-лига«Продэксим» расстался с Андреу ВаргасомСборная УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 1. СборнаяЭкстра-лигаСергій Журба: «З «Ураганом» романтичного футзалу буде мінімум»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!КазахстанКака: «Кайрат» стремится повышать уровень мастерства не только среди игроков, но и тренеров»Чемпионат ЕвропыТьяго Болинья: «Боль не помешает мне выйти и сыграть»Футзал в миреТоп-3 проблемы самостоятельности и самоидентичности футзалаЭкстра-лигаЄвген Рогачов: «На чемпіонаті світу мали відносно сприятливу сітку, а потім несподівано втратили ґрунт під ногами»КиевВідійшов у вічність Сергій КобецьЭкстра-лигаМатчі «Ураган» – «ХІТ» відбудуться за присутності глядачівЖенский футзалДЮСШ ім. Бутовського посів п'яте місце у жіночій Вищій лізіВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Київ прийме Фінал восьми

Сергій Піддубний: «У матчах Другої ліги чемпіонату України "Любарт" виглядав достойно»

Перша частина інтерв’ю зі спортивним директором ФК Любарт Сергієм Піддубним. Про перші успіхи, невдачі та плани на майбутнє.


 Які перші враження були від команди чи відповідали Вашим очікуванням?
 Приємно був здивований взагалі структурую клубу, в якому робота ведеться у багатьох напрямках: від основної команди, дитячої школи, з вболівальниками, з соціальними мережами, а й загалом для популяризації футзалу в місті. Перше знайомство з хлопцями відбулося у Буковелі, де ми провели командний відпочинок з походом в гори і міні-турніром.

 Що впершу чергу кидалося в очі, що потрібно було змінити?
 Варто відмітити бажання хлопців розвиватися. Зважаючи на молодий вік, для більшості гравців це означало, що потрібно багато працювати, адже індивідуально кожен з них в перспективі хорошого рівня гравець, що в подальшому може виступати на високому рівні.

 Як взагалі відбувалася підгтовка до сезону, чи все вдалося виконати із запланованого, чого не вистачало?
 Із запланованого: команда зіграла на декількох турнірах, де вдалося окреслити напрямки подальшої робити і награвання ігрових зв'язків на майданчику. Максимально ефективно підготуватися до сезону завадила задіяність декількох гравців з великого футболу, які повноцінно не приймали участь в тренувальному процесі.

 Перші матчі в сезоні команда провела в кубку України проти чернівецького Лідера, на виїзді зіграли внічию 2-2, а вдома, завдяки Вашому покеру, перемогли 7-1, чим показали такий собі майстер-клас і свято одночасно. Які емоції тоді були після матчу?
 Перемоги завжди приносять позитивні емоції, а коли тобі вдається ще і "феєрити" на майданчику то емоції зашкалюють. Тим більше, це була перша офіційна гра за ФК Любарт.

 Після успіху в кубку, команда поступилася в 3 матчах поспіль на обласних змаганнях, які причини таких результатів на Вашу думку?
 Це нормальний процес, який ми повинні пройти і такі періоди закономірні, адже хлопці стикнулися з новими вимогами і завданнями. Так як це був старт сезону гравці притералися один до одного, що і накладало свій відбиток на якість гри. Великі очікування також відігралo своє, і це нормально, десь хлопці не впоралися з цим емоційно.

 Хотілося б окремо виділити протистояння в наступному раунді кубку України проти львівського Максимуса. Чого не вистачило, щоб пройти далі, а були до цього так близько, лише в серії пенальті поступилися супернику?
 Рівень кубкових матчів проти Максимуса був вищим за попередні . Щоб пройти далі не вистачало саме досвіду гри в таких поєдинках. Супернику ми нічим не поступалися і намагалися вести свою гру. Варто сказати, що на матч у Львові вплинули і судівські рішення, де був не зарахований чистий гол та вилучення мене нібито за симуляцію. В Луцьку ми перемагали 4-2, проте довести гру з позитивним для нас результатом не зуміли.

 Про виступи у Другій лізі, мабуть варто говорити про період до Нового року і після, адже всі домашні матчі команда провела до Нового року, а вже після грала тільки на виїзді у Рівному, Львові, Городенці.
– У матчах Другої ліги чемпіонату України команда виглядала достойно і відіграла на хорошому рівні, окрім останнього в Городенці. Набирали очки, досвід, набивали шишки і прогресували у веденні гри. Звичайно були моменти, в яких команда не змогла втримати удар під час матчу чи навпаки дотиснути суперника за власної ігрової переваги.

 На фініші сезону в чемпіонаті області,раунді плей- оф команда виглядала дуже впевнено, чи подобалося Вам спостерігати за діями гравців на майданчику?
 Так, на стадії плей-оф я декілька матчів спостерігав збоку по стану здоров'я і дійсно отримував задоволення від гри, яку показували хлопці. Вже простежувалися не тільки моменти хорошої гри, а й цілі ігрові відрізки, що дійсно радувало. Це дозволяє з оптимізмом дивитися вперед і прогресувати надалі.

 Фінальне протистояння відбувалось проти багаторазового чемпіона області ФК Надія, де виступають багато ваших друзів-суперників зі Львова, які також мають досвід виступів на всеукраїнському рівні. Чи була на ці матчі додаткова мотивація?
 У кожному матчі була мотивація, а саме перемагати, не зважаючи якого це рівня матч: кубку України, чемпіонату України чи області.

 Взагалі, що можете сказати про рівень чемпіонату, організаційні моменти і декілька порад на майбутнє?
– Чемпіонат пройшов на високому рівні, деякі команди могли б також виступати на всеукраїнському рівні, що добавляло престижності для Волинської області. Також хотілось, щоб матчі транслювалися онлайн.

Бліц опитування:
1. Найкращий матч Любарта в цьому сезоні?

 Перший матч фінальної серії проти Надії.

2. Найгірша гра Любарта в цьому сезоні?
 Виїзна гра проти СК Городенка.

3. Найпам’ятніший гол?
 Перший гол проти чернівецького Лідера в кубку України.

4. Який суперник найбільше сподобався?
 СК Городенка.

5. Гравець який найкраще прогресував протягом сезону?
 Сизик Владислав.

6. Гравець якого б хотіли бачити в наступному сезоні?
 Портянко Олександр з команди Вокар-Ковель.

Далі буде...

Джерело  ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.