Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Чемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»

Євро-2022. Україна – Росія: прогнози і ставки від Максима Гіленка та інших

Експерти склали прогноз на півфінальний матч футзального Євро-2022 Україна – Росія


Фото УЄФА/Photo by UEFA

Прогноз і ставка редакції «Рейтингу Букмекерів»

Історична битва! Політичний аспект звісно ж лише підігріває полум’я протистояння України проти Росії. Але якщо дивитися з чисто спортивної складової, то наші хлопці дійсно отримали складного опонента. Гра із Казахстаном довела – можна обігравати будь-кого і боротися за найвищі місця. Віримо в «Жовто-блакитних», очікуємо дуже непросту зарубу. Граємо ординар із коефіцієнтом 1,81.

Попереднього разу збірна України грала у півфіналі чемпіонату Європи у 2005 році, проте тоді це була перша стадія плей-оф. Перед цим матчем останнім успіхом «Жовто-блакитних» у кубкових зустрічах була перемога над командою Японії з рахунком 6:3 у 1/8 фіналу чемпіонату світу 2012 року. Примітно, що Чернявський та Журба, які грали й у чвертьфіналі проти Казахстану, відзначились у тому матчі забитими м’ячами.

Дійсно, колектив Олександра Косенка заслуговує на найкращі слова подяки за перемогу над міцними казахами (5:3). Нашим вдалося скористатися сповна своїми нагодами біля воріт легендарного Ігіти. Завдяки виходу до півфіналу Євро-2022, українці отримали шанс поборотися за медалі, адже в разі програшу буде поєдинок за «бронзу». Все ж, усі гравці збірної України сказали, що на Росію буде особливий настрій: «Разом і до кінця», – саме таким гаслом наша команда налаштовує себе перед грою.

Від Росії я очікував більшого у грі з грузинами. Натуралізація бразильців своє дає. Команда Сергія Скоровича на Євро-2022 усі свої перемоги здобуває переконливо із різницею в два та більше м’ячів. Але грузини змогли дати гідний бій фавориту в першому таймі, хоча у другій десятихвилинці не витримали тиску на власні ворота. Якшо в України вийде стримати атаки росіян на початку дуелі, то шанси на фінал у нас будуть непогані – головне знову ж таки реалізовувати свої нагоди попереду.

Не хочеться шукати щастя у визначенні кращого, адже патріотична складова переважує. Тому пропоную передбачити сценарій битви. Україна у 3/4 своїх матчів на турнірі стабільно видавала на пару із суперниками значно результативніші другі тайми. Так само Грузія відіграла на 0:0 першу половину гри проти росіян. Сьогоднішня битва буде дуже напруженою та обережною, як на мене, а усі головні події мають відбутися саме в другому таймі. Напрошується ставка «результативність таймів — 1 < 2» за коефіцієнт 1,81 від БК Parimatch.

Вболіваємо разом за наших Козаків з вірою в краще! Слава Україні!

Прогноз і ставка Максима Гіленка

 Ведучий та коментатор на телеканалах «Футбол 1/2/3», а також постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Максим Гіленко поділився думкою про півфінальний матч футзального Євро-2022 Україна – Росія.

Найважливіший матч років за 17 як мінімум для нашої фут зальної команди. У 2005-му востаннє грали в півфіналі. Цього разу теж ½ фіналу, але наскільки ж принциповий суперник. Так, я переконаний, що вся Україна дивитиметься цей матч, будуть «битися» телевізійні рейтинги. Фаворитом є збірна Росії доволі серйозно за коефіцієнтами, але мені здається, що українці зможуть дати бій супернику.

Чому такі відчуття? Тому що я вважаю, що по ходу турніру наша команда додає. Можливо вдалося цього разу тренерському штабу вгадати з фізичною підготовкою. Й, мені здається, що хлопці дісталися півфіналу зовсім не випадково. Тому що дуже хороші матчі проти Португалії та Казахстану, проти світових грандів провели.

Ось тут третій світовий гранд. Чому зараз Україна раптом має «розсипатися», тим більше хлопці знатимуть, що вся країна дивитиметься цей матч та вболіватиме за них. І, що важливо, немає такого серйозного тиску за результат. Думаю, що всі адекватні вболівальники розумітимуть, що Росія щаблем вище стоїть у світовому футзалі. Тому наші – андердоги, й тиск, відповідно, на фаворита, а не на нашу команду.

Максимальна самовіддача, організація. Є майстерність, є хороші нові виконавці у збірній України, зокрема мені дуже подобається Чернявський. Нарешті у нас футзалісти почали обігрувати «один в один». Тому я думаю, що буде бій «на тоненького» й пропоную ставити на перемогу збірної України з форою у (+1.5) голи. Такий от водночас можливо й патріотичний «заряд», і не позбавлений якогось логічного обґрунтування. Коефіцієнт на це складає 1,83.

Прогноз і ставка Максима Кравця

 Прогнозист «Рейтингу Букмекерів», член команди трейдерів букмекерської компанії Favbet і професійний букмекер Максим Кравець склав прогноз на півфінальний матч футзального Євро-2022 Україна – Росія.

Збірна України – у півфіналі чемпіонату Європи з футзалу й там зустрінеться з Росією. Для футзальної збірної це перший вихід до півфіналу за останні 17 років, адже в попередні роки їй ніяк не вдавалося пройти перший раунд плей-оф. Чи зможе наша команда втретє у своїй історії вийти у фінал Євро з футзалу?

У чвертьфіналі «жовто-сині» не вважалися фаворитами проти Казахстану, але чудово грали на контратаках, користувалися помилками суперника й зрештою виграли 5:3. Причому останні 3 голи підопічні Косенка забивали в порожні ворота.

Але Росія ще грізніший суперник, ніж Казахстан. На цьому чемпіонаті Європи вона виграла всі матчі, хоча чвертьфінал із Грузією склався для росіян набагато складніше, ніж очікувалося – 3:1. За Росію виступають три бразильці, але українська команда вже знає, як проти них грати.

Про важливість цього матчу говорять два факти. Вперше за багато років доросла збірна України в командному виді спорту дійшла до півфіналу топтурніру. Одразу пригадуються чвертьфінали у баскетболі, волейболі та футболі, але півфіналів не було давно.

Ну й, звісно, принциповість протистояння України та Росії. З 2014 року їх штучно розводять практично в усіх турнірах, щоб уникнути конфліктних ситуацій. Але розвести в плей-оф неможливо. Так, минулого року вони перетнулися в 1/8 Євро з волейболу. Але там Росія була явним фаворитом й інтриги практично не було. У футзалі Росія також фаворит, але шанси приблизно 70% на 30%. Тут цілком можна боротися.

Швидше за все, Україна знову діятиме від оборони й намагатиметься зловити суперника на контратаках. Якщо вірите в «жовто-синіх», то можна ризикнути поставити на їх прохід. Але ще краще та надійніше виглядає ставка на Україну з форою (+2.5).

Джерело - Рейтинг Букмекерів

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.