Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Чемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»

Євро-2022. Україна – Росія. Прогноз від Артема Франкова: «Ципун! Ти уяви, що за тобою прикордонна смуга йде»

Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на півфінальний матч футзального Євро-2022 Україна – Росія.


Одразу скажу, що всі міркування на кшталт «Товаришу командире, у мене патрони закінчилися! – Але ж ти справжній патріот! – І кулемет застрочив знову» я залишаю далеко за дужками.

Ні для кого, зокрема для букмекерів, не секрет, що в цьому протистоянні номінальними фаворитами виступають російські футзалісти. Тут і четвірка натуралізованих бразильців у складі (Україна, схоже, єдина на пострадянському просторі, кого не торкнулася ця пошесть – принцип чи бідність?!). І досить стабільний рівень виступів протягом багатьох років (наші, на відміну від суперника, не грали на такому рівні аж з 2005 року, тоді як для росіян зупинитися на ньому давно вважається невдачею – вони займали другі місця у 2012, 2014 та 2016 рр., лише у 2018-му обмежившись третім). Та й відверто невдалий виступ українців на груповому етапі (вони програли два матчі з трьох, вийшовши у плей-оф лише завдяки збігу обставин, тоді як Росія громила всіх своїх суперників).

Але! Знову ж таки не секрет, що групові турніри – це таке, справжнє Євро починається у плей-оф. І ось тут все набагато райдужніше для української команди, бо побачити відмінності в перемозі 5:3 України над Казахстаном від перемоги 3:1 Росії над Грузією не так уже й легко. Насправді Україна грала на контратаках, як і гратиме проти росіян, а Росія весь матч «душила» грузинів, і зупиняв її 42-річний голкіпер, який тільки-но піймав кураж. Якоюсь мірою півфінал напевно виступить продовженням однієї четвертої, й Шотурма енд К відчайдушно стримуватимуть атаки Робіньо енд К (дивно, але грузинам забили Ніязов та двічі Чішкала, але не бразильці, у той самий час, як у кавказців відзначився Петрі Бранко!), огризаючись при першому зручному випадку. А там уже як «потягнуть» воротарі (Ципун! Ти уяви, що за тобою прикордонна смуга йде…) й куди крива фарту виведе.

Коефіцієнти на результат: 4,37 – 7,26 – 1,50.

Моя ставка: тотал менше (5.5) за 1,99. Вважаю, що збірні будуть боротися, зчепивши зуби, а тому на особливий голепад чекати не слід. Є там, звичайно, забійна пропозиція щодо таймів Х/П2 (як у чвертьфіналі з грузинами) за 6,00, але я з принципу не ставитиму проти наших, вибачте.

Джерело - Рейтинг букмекерів

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.