Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лига«Енергія» розписує мирову з «ІнБевом», «Кардинал-Рівне» громить «Славуту»Женский футзалАнна Прокопенко: «Комментаторы могут смело называть наши матчи с «IMS-НУХТ» столичным дерби»Женский футзалВера Дятел: «Такие матчи, как с «IMS-НУХТ», очень ценные, так как наш чемпионат оставляет желать лучшего»ФранцияДежамель Арун: «Я все еще волнуюсь»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9АрменияНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с Аргентиной

Іван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК "Суми"

Головний тренер АФФК “Суми” Іван Скіцко після нічиєї у матчі 17-го туру Екстра-ліги проти “ІнБеву” (2:2) прийняв рішення подати у відставку

 

Президент клубу Ігор Черненко після розмови зі спеціалістом вирішив прийняти відставку головного тренера.
Керівництво клубу прийняло рішення призначити новим головним тренером АФФК “Суми” Ярослава Пєсоцького, який і буде готувати команду до заключного матчу регулярного сезону проти “ХІТа” та гри-відповіді 1/8 фіналу Кубку України проти “Ельдорадо”. Також Ярослав Сергійович, незалежно від результатів решти матчів сезону, продовжить готувати команду і надалі.

Іван Скіцко очолив АФФК “Суми” на початку минулого сезону після поразки сумчан в Одесі від місцевого “Епіцентру К-Авангарду” (2:3). Разом із новим головним тренером “Суми” посіли сьоме місце і минулому розіграші Екстра-ліги серед дев’яти команд. Наразі команда також посідає дев’яту позицію і ризикує не потрапити до плей-оф турніру.

Іван Скіцко, колишній головний тренер АФФК “Суми”:

“Які підсумки моєї роботи можу зробити? За рік і три місяці, вважаю, команда і клуб зробила важливий крок уперед. Так, я розумію позицію меценатів, які вкладують свої кошти, енергію, здоров’я в команду. Їм потрібен результат, а його команда під моїм керівництвом не досягла у цьому сезоні. Хоча, якщо зараз подивитися у турнірну таблицю, до до п’ятого місця лише три очки, здавалося, не так і багато, але ми їх десь не добрали. Тому моя відставка – це логічне рішення у цій ситуації. Чому так сталося? Я виділив би три чинники. По-перше, ми не дуже вдало влітку провели трансферну політику, а зимове трансферне вікно відкрилося уже на фініші регулярного сезону. Унаслідок цього випливає другий чинник – невелика конкуренція всередині команди. Більшість матчів ми догравали, коли стояло питання результату, вшістьох-всімох. А зайва втома приводить до більшої кількості помилок на майданчику. Так не повинно бути, а ще ж у були травми та дискваліфікації. По-трєте, це суддівські помилки. Я можу назвати три-чотири матчі, де арбітри помилялися не нашу користь, внаслідок чого нам не вистачило набранних очків. Але були і наші помилки: гравців, тренерів та керівництва клубу, і причини потрібно шукати у собі.

Які позитивні моменти можу виділити? Мені здається, клуб виріс у професійному плані та психологічному. Мені вдалося донести до гравців, що взаємоповага та ввічливість – ці цінні поняття як у грі, так і у житті. І надзвичайно емоційні гравці, яких у нас у команді вистачає, почули мене, і ми стали єдиним цілим. Мені вдалося донести ідею, що поразка – це вина кожного з нас, а не одного із партнерів по команді, судді, чи ще когось. Я дякую хлопцям за те, що вони виходили і билися за честь клубу, міста та змусили футзальну Україну говорити про себе.
Які думки далі? Я дуже сімейна людина, і дуже сумував за родиною, коли перебував у Сумах. Зараз тиждень-другий просто побуду разом із близькими мені людьми і відпочину від футзалу. Тренерська робота – це завжди стрес, особливо у нашому випадку. А потім задумаюся щодо пошуку нової роботи, і буду в першу чергу шукати десь тут, в Івано-Франківську.

Від щирого серця хочу побажати команді розвитку. Зі мною команда продовжила поступовий шлях вперед у своєму розвитку, і я упевнений, що майбутні перемоги у “Сум” – попереду. Хочется подякувати Ігору Петровичу за довіру. Я протягом усього часу бачив, як у нього горять очі, він завжди прагне зробити команду все кращою та кращою. Хочеться побажати Ярославу футзальної мудрості та наснаги у якості головного тренера “Сум”. Мені було приємно з ним працювати, упевнений, у нього все вийде. Шановні уболівальники, підримуйте команду надалі. Я розумію, що вам хочется побільше перемог, але справжня відданість та вірність клубу проявляється якраз у такі складні моменти. Усім здоров’я, щастя, добра, миру та Божого благословіння”, – сказав Іван Васильович у інтерв’ю клубній пресслужбі.

АФФК “Суми” дякує Івану Васильовичу за працю протягом його періоду перебування в Сумах і бажає подальших успіхів на тренерській ниві. Яскраві перемоги над “Ураганом”, “Кардиналом-Рівне” та “Енергією” назавжди залишаться у пам’яті сумських уболівальників.

Джерело – 
foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.