ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Тарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»

Коментар нападника збірної України після програного матчу в Хорватії


Фото: Андрій Потапов

3 березня національна збірна України з футзалу зіграла один з ключових матчів відбору на Євро-2022. Попри доволі цікавий та змістовний футзал, наша команда не втримала позитивний для себе результат. Хорвати у другому таймі забили два голи без відповіді і здобули вольову перемогу з рахунком 3:2. 7 березня у Запоріжжі команди зіграють ще один матч в рамках відбору на Євро-2022. Одразу після завершення матчу вдалося поспілкуватися з гравцем збірної України та львівської «Енергії» Тарасом Кузем.

 – Звичайно, після такої поразки настрій не найкращий,  – бере слово Тарас Кузь. – Постараємось реабілітуватися у неділю, коли уже гратимемо в Запоріжжі. На жаль, другий тайм нам не вдалося так зіграти, як ми планували. Нам не вдалося реалізувати свої моменти, натомість суперник реалізував наші помилки. Завтра цей матч розберемо, проаналізуємо помилки та зробимо висновки. Вважаю, що у Хорватії ми не заслуговували на поразку, результат не за грою.

 – Чи здивували чимось хорвати? 
 – Ми готувалися до хорватів і знали як грає ця команда. В цілому суперник заслужив на хороші слова. Це майстерна та габаритна команда.

 – Чи побачимо ми інший матч у Запоріжжі 7 березня? 
 – Думаю, ми будемо грати ще активніше, маю на увазі більше працювати саме на атаку. Ми чудово розуміємо, що нам потрібно реабілітовуватися за цю прикру поразку. 

Джерело - KAMP-SPORT

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.