ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Favbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки другого кола для «Кардиналу-Рівне»

Короткі статистичні підсумки виступу "Кардиналу-Рівне" у другій частині сезону і чемпіонаті загалом


Регулярний чемпіонат футзальної Екстра-ліги “Кардинал-Рівне” завершив на п’ятій позиції у турнірній таблиці. Рівняни виграли лише третину зіграних матчів і здобули 20 очок. Доробок команди у другому колі – ідентичний здобутому до екватора чемпіонату: 3 перемоги, 1 нічия і 5 поразок.
 
“Кардинал-Рівне”: 5 позиція у турнірній таблиці (18 матчів, 6 перемог, 2 нічиї, 10 поразок, 20 очок)
 
Результат другого кола: 9 матчів, 3 перемоги, 1 нічия, 5 поразок, 10 очок.
 
Різниця м’ячів: 27-35.
 
Найбільша перемога у сезоні: “Кардинал-Рівне” – “ІнБев” – 11:3
 
Найбільша поразка у сезоні: “Кардинал-Рівне” – “Ураган” – 2:8, “ХІТ” – “Кардинал-Рівне” – 7:1
 
Виступи “Кардинала-Рівне” у сезоні 2020-2021 – синусоїда, де провали чергувалися із яскравими перемогами, а перемоги – із приголомшливими провалами. Друге коло чемпіонату команда розпочала із першої в своїй історії перемоги над “Продексімом”. Чемпіон склав зброю на власному майданчику. Потім була перемога у Сумах і нічия з “ХІТом”, де команда Ігоря Москвичова не безпідставно могла розраховувати і на три очки. Але після трьох феєричних матчів – знову настала чорна смуга. П’ять поспіль поразок. У тому числі – від аутсайдерів сезону “Де Трейдінга” і “Сокола”. У підсумку, як і у першій частині чемпіонату, “Кардинал-Рівне” здобув ті ж 10 очок. Забивши менше і пропустивши більше (результат першого кола: 30-29).
 
Різниця м’ячів у сезоні вдома: 34-32. Різниця м’ячів у сезоні на виїзді: 23-32
 
Особистості:
 
Причиною перепадів у грі команди могла стати нестабільність складу. Ігор Москвичов був змушений чи не щотижня тасувати четвірки через травми, чи дискваліфікації гравців. В усіх дев’яти матчах другого кола чемпіонату зіграли Ілля Бакінський, Анатолій Мілінький, Максим Мануйленко і Роман Горпинич.
 
В усіх вісімнадцяти матчах чемпіонату Екстра-ліги на майданчик виходили лише троє: Анатолій Мілінький, Максим Мануйленко і Роман Горпинич.
 
Найкращі бомбардири команди у другому колі: Олександр Бондар, В’ячеслав Кожемяка і Анатолій Мілінький – забили по 5 м’ячів. 3 голи у Сергія Кравчука. По 2 – у Романа Горпинича і Максима Мануйленка. Павло Концеба, Микита Шпигар, Олександр Басич, Андрій Лисенко і Ілля Бакінський – забили по одному голу.
 
Найкращий бомбардир усього регулярного чемпіонату: В’ячеслав Кожемяка – 9 м’ячів. По 7 голів забили Олександр Бондар, Анатолій Мілінький і Микита Шпигар. 6 м’ячів на рахунку Максима Мануйленка. 5 – у Павла Концеби і Романа Горпинича. 4 голи забив Сергій Кравчук, 3 – Андрій Лисенко, 2 – Володимир Кручок і по 1 – Олександр Басич і Ілля Бакінський.
 
Найкращий асистент другого кола: Роман Горпинич – 5 результативних передач у 9 матчах. По 3 асисти – в Олександра Бондаря і Анатолія Мілінького. По 2 – в Олександра Басича, Павла Концеби, Максима Мануйленка і Микити Шпигаря. 1 асист – у В’ячеслава Кожемяки.
 
Найкращий асистент усього регулярного чемпіонату: Анатолій Мілінький – 9 асистів у 18 матчах. По 7 результативних передач у Олександра Бондаря і Романа Горпинича. 4 асисти у Павла Концеби. По 3 – у Олександра Басича, Максима Мануйленка, Микити Шпигаря. По 1 асисту – у В’ячеслава Кожемяки і Сергія Кравчука.
 
Гол+пас регулярного чемпіонату: Анатолій Мілінький (7+9), Олександр Бондар (7+7), Роман Горпинич (5+7), Микита Шпигар (7+3), В’ячеслав Кожемяка (9+1), Максим Мануйленко (6+3).
 
Воротарі:
 
Ілля Бакінський зіграв у всіх дев’яти матчах другого кола і пропустив 35 голів (3,8 м’ячі в середньому за гру);
 
Дмитро Дяченко з’явився на майданчику в одній грі і пропустити не встиг;
 
Юрій Свинарчук у другому колі чемпіонату ігрового часу не мав.
 
Показники по чемпіонату загалом: Ілля Бакінський пропустив 57 голів у 17 матчах (3,4 м’ячі в середньому за гру);
 
Юрій Свинарчук виходив на майданчик у трьох матчах і пропустив 6 голів (2 м’ячі в середньому за гру);
 
Дмитро Дяченко мав обмаль ігрового часу і не пропускав.
 
Ще один гол рівняни пропустили, граючи у чисельній більшості.
 
Нагадаємо, 6 лютого Ігор Москвичов подав у відставку з поста головного тренера. Його обов’язки наразі виконує Олександр Бондар, який і готує команду до матчів плей-офф проти львівської “Енергії”. Серія триватиме до трьох перемог і стартує 13 березня у Львові.
 
Дебют: У поточному сезоні дебютували у дорослому футзалі молоді вихованці ДЮСШ №4 Дмитро Дяченко, Дмитро Рибіцький і Максим Малиновський. А також – вихованець ДЮСШ “Верес” Віталій Конько.
 
У Кубку України рівняни знову зупинилися на стадії 1/8. Цього разу програвши “Budmonster” – 2:1, 4:6.
 
Голи: 3 – Анатолій Мілінький, 2 – Роман Горпинич, 1 – Сергій Кравчук.
 
Асисти: 2 – Олександр Басич, 1 – Володимир Кручок, В’ячеслав Кожемяка, Микита Шпигар.

Джерело - cardinal-rivne.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.