ИспанияСанти Басиле – новый игрок «Футбол Эмоушен Сарагоса»Экстра-лигаСтартувало голосування за Найкращого футзаліста України 2020 рокуВторая лигаНазар Станкевич: «В дорослому футзалі твою роботу оцінюють результатом і зараз нам потрібно робити ставку саме на нього»ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 19-го тураЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Футзал в миреАлександр Прядко: «Особых иллюзий на матчи с Украиной датчане не питают»КазахстанИгита: «Разумеется, я настроен стать лучшим и в шестой раз, однако предпочел бы выиграть Лигу чемпионов»Футзал в миреМьянма ищет тренера сборнойЧемпионат ЕвропыУкраїнська бригада арбітрів працюватиме на матчі основного раунду відбору Євро-2022Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Как-то «швырнули» мужика на цистерну солярки, но мы за эти деньги поступили как робингуды»Чемпионат ЕвропыЗбірна України зіграє обидва відбіркові матчі до Євро-2022 із Данією у ЗапоріжжіПервая лига Юрій Іванишин: «Я маю можливість працювати пліч-о-пліч з українським Пепом Гвардіолою»Чемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Задача – выйти на Евро с первого места»Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Ми летимо на один матч, тож, у складі збірної до Албанії вирушить двоє голкіперів»Вторая лигаРостислав Грицків: «Коли старші гравці в квадраті «вмикають бразильців», мені потрібно брати тайм-аут»КиевОлександр Репеха: «Заявитися в Першу лігу України на сьогоднішній день не проблема, але її нема»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 12. Бенефис Тараса Королишина в юбилейном матчеФутзал в миреFutsalplanet Awards-2020: Феррао, Ігіта, Амандінья, Леозіньо знову найкращіБеларусьОглашен список кандидатов в сборную Беларуси на поездку в ВенгриюВторая лигаВолодимир Іляш: «У нас зараз підібрався такий колектив, що є всі шанси стати переможцями Другої ліги України»

Факти, яких ви не знали про Рікардінью

П'ять маловідомих фактів про футзальну суперзірку


1. Рікардінью міг би стати суперзіркою у футболі, якби не зміна тренера у футбольній команді, в якій він випробовував свої сили у 14-річному віці. Ця команда була однією з найбільших у Португалії - «Порту». Тренер, який привів Рікардінью до клубу, пішов, і його замінили тим, який сказав йому, що він занадто малий. Величезна втрата для футболу, але величезна перемога для футзалу. Рікардінью був настільки засмучений, що не грав 18 місяців (що допомогло його шкільним оцінкам!), Але врешті-решт його помітили, коли він грав на вулиці і, зрештою, переконали спробувати себе у футзалі. Як то кажуть, решта - це історія! Цікаво, що в його академії Escolinha R10 змушують гравців знову йти пробувати свої сили у ті клуби, що їх забракували.

2. Неймовірний гол, який він забив збірній Сербії, побачений мільйонами людей у всьому світі за кілька годин після удару в сітку, був вивчений у персонажа відеоігри EA Sports FIFA 20 Volta. Легенда вуличного футболу Іссі «Хітмен» Хамдауї також грав у футзал і короткий час був партнером Рікардіньо в «Інтер Мовістар». Хамдауї створив рух, відомий як «Акка 3000», що надихнув Рікардінью проявити свою майстерність проти господарів фут зального Євро-2016.

3. Коли Рікардінью було 10 років, він перебував у будинку своєї бабусі, коли той загорівся. Рікардінью, його матері і братові довелося рятуватися в безпечне місце крізь вікно. Сім'я і без того була бідною (йому довелося позичити свою першу пару футзального взуття), але після цього вони залишилися майже ні з чим і мусили переїхати в інший район. З ситуації вийшов один позитив. Він вважає, що та ситуація дала йому бажання боротися за всі успіхи, що він сьогодні має.

4. Ви могли знати, що Рікардінью грав у Японії, а також у «Бенфіці» та «Інтер Мовістарі», але чи знали ви, що він грав і в Росії? 2011 року він підписав контракт з московським ЦСКА, перейшовши в оренду з японської «Нагої» невдовзі після ядерної катастрофи на Фукусімі. Російську команду, яка платила йому 40 000 євро щомісяця, очолював португальський тренер, в ній виступав його партнер по збірній Кардинал, з яким він згодом знову воз’єднався в Іспанії. Однак він був незадоволений професіоналізмом клубу і не пристосувався до життя в російській столиці, тому вирішив піти менш ніж через півроку після підписання контракту.

5. У нього на лівій литці є татуювання, присвячене бразильській легенді Фалкао. Там просто написано «Номер один; Фалкао 12». Неймовірно, що зараз він має на дві нагороди найкращого гравця світу від FutsalPlanet більше, ніж його кумир, який шість разів був визнаний номером один. У нього є кілька інших татуювань, включаючи слово «Мужність», написане японською.

Джерело - Дуг Рід (@DougReedFutsal), futsalfeed.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.