Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінали. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Первая лига «Ураган-2-КФВ» зіграє два товариські матчі з учасником першої лігиПервая лига Перша ліга 2020/21. Календар групи СПервая лига Євген Заїченко: «Я підійшов до Фіналу восьми другої ліги в не найкращій формі, але Андрій Чуднов ментально мене налаштував»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». АнонсИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЧемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местам

Юрій Іванишин: «Я маю можливість працювати пліч-о-пліч з українським Пепом Гвардіолою»

Наставник "Урагану-2-КФВ" підбив підсумок першого кола


Головний тренер дублюючого складу "Урагану" Юрій Іванишин розповів про львівську регіональну зону Другої ліги, роботу з молоддю та "трійку" у назві команди.

 Ти очолив “Ураган-2-КФВ” влітку минулого року і для тебе це дебютний сезон у дорослій команді. Як тобі в новому амплуа? 
 Велике спасибі всьому керівному складу НФК "Ураган" на чолі якого стоїть Василь Костюк та тренерському штабу в особі Максима Павленка, які довірили мені цю не просту місію. Старався завжди самовдосконалюватися, рухатися вперед і мріяв колись попрацювати з дорослою командою. Це сталося набагато швидше, ніж я сам цього очікував і це для мене є надзвичайним стимулом ще більше над собою працювати. Я маю можливість працювати в одному із найкращих українських футзальних клубів сучасності і пліч-о-пліч працювати з українським Пепом Гвардіолою (Павленко М. М.), у якого я багато чому вчуся та з яким можна говорити про футзал і в день і в ночі. Я маю можливість працювати з професіоналами та з молоддю, яка прагне досягнути максимальних вершин. Я щасливий.

 У Другій лізі команда носить назву "Ураган-3". Розкажи, чому так трапилось.
 "Ураган-2-КФВ" повинен був виступати в першій лізі України, проте через карантинні обмеження перенесли старт змагань після локдауну. На даний момент ми очікуємо інформації щодо Першої ліги. Нам потрібно було знайти місце, де б молоді гравці отримували ігрову практику і так як на той момент у Івано-Франківську не проводився жоден із чемпіонатів, ми вирішили спробувати свої сили у Львівській регіональній другій лізі під назвою "Ураган-3". Асоціація футзалу Львівщини та всі представники вищого дивізіону з радістю нас прийняли, за що їм і щиро дякуємо.

 Чому обрали саме львівську зону Другої ліги?
 По-перше, ми знали, що Львівська регіональна ліга буде точно стартувати. По-друге, в Україні львівська "Гранд Ліга" завжди мала велику футзальну славу і нам було цікаво з ними змагатися.

 Зважаючи на те, що минуло вже одне коло. Чи не розчарувався у своєму виборі? 
 Абсолютно ні. Чемпіонат тільки набирає обертів.

 Оціни рівень Другої ліги. 
 У нас у львівській регіональній лізі є 7 команд, яка містить в собі молоді та перспективні колективи, а також ряд досвічених, які за спиною мають велику кількість ігор на найвищому рівні. Кожен колектив може піднести сюрприз своєму супернику. А коли вболівальнику перед матчем важко спрогнозувати переможця пари - це ще більше додає колориту лізі.

 Який із зіграних поєдинків можеш назвати найкращим з точки зору гри?
 Кожен матч  це інша історія. Проте, якщо будемо оцінювати саму якість гри, то можемо виділити останній матч проти "Avenga". Ця гра показала, що ми можемо діяти впевнено, активно та результативно.

 А який найменш вдалим? 
 Зрозуміло, що найменш вдалим є той матч, де ти програв. В грі з командою "Бастіон" нам багато чого не вдавалося у позиційній атаці, погано зіграли при стандартах, як біля своїх воріт так і біля чужих, підвела реалізація, припускалися багато помилок біля своїх воріт. Все ж таки ланцюг негативних дій у нас був більший за команду суперника, тому і поразка. Але приємним є той факт, що ми почали виправляти свої помилки у наступних матчах.

 Одним з найбільш яскравих матчів для вболівальників став камбек в "енергетичному" дербі. Як налаштовував хлопців на ту гру?
 Ми налаштовувалися на чергового суперника. Старалися виконати свої завдання на грі та здобути перемогу. Тим не менш розуміли, що енергетичне дербі  це дербі на всіх рівнях, чи це грає вікова категорія U-10 чи U-15 чи основні команди. У таких матчах боротьба триває до фінальної сирени. Так було і в цьому матчі, де трохи більше пощастило нам.

 Відомо, що молодь потрібно готувати не лише фізично, а й психологічно. Чи проводите роботу в цьому напрямку? 
 Так, звичайно. Проводяться постійні індивідуальні, командні бесіди, де як тренерський штаб так і лікарський, в залежності від ситуації, завжди допомагають гравцям.

 Як відбувається взаємозв’язок "Урагану" та "Урагану-3"?
 Молодь завжди перебуває під пильним оком головного тренера. До тренувального процесу, за потреби основної команди, може долучитися будь-який гравець, який на думку тренерського штабу може допомогти команді виконати поставлені завдання. Щодо офіційних матчів, то тут непроста ситуація. Оскільки "Ураган-3" виступає у Другій лізі України, то ми не можемо залучати гравців до "Урагана" і навпаки, адже будемо перестрибувати через дивізіон.

 Чи плануєте брати участь у Першій лізі?
 Звісно, плануємо. Та на даний момент по Першій лізі немає жодної інформації

Джерело  Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.