Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політБеларусьМатчі між юнацької збірними Білорусі та України скасованоЭкстра-лигаСтатистика «Енергії»: Ковальчук провів вже більше 100 матчів, Струк дихає в спину ФедюкуЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Майбутня гра з португальцями така сама, як і з іншими суперниками — все в наших силах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Що треба Україні для виходу у чвертьфіналЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей вторника: Хорватия - Россия, Польша - СловакияЕВРО-2022. День 6: Волевая победа Казахстана, вторая ничья ИталииПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022

«CHORNOMORSK CUP» (U-13): представляємо учасників

Ми продовжуємо знайомитися з учасниками традиційного літнього дитячого футзального турніру «CHORNOMORSK CUP». Цього разу ми поговоримо про команди, які боротимуться за перемогу у віковій категорії U-13, де, на відміну від турнірів у категоріях U-10 та U-11, учасників трохи більше.  


«Іллічівець» (Чорноморськ). На жаль, «Іллічівець» не заявився на «CHORNOMORSK CUP» у всіх вікових категоріях. Але він заявився на турнір серед 13-річних, де точно буде фаворитом. Про будь-яке інше місце мова точно не йтиме, тому що будь-яке інше місце, окрім першого, до того ж, на домашньому турнірі, буде розцінене як провал. Якщо згадати сезон у Вищій лізі, то там підопічні Олександра Каплуна не стали чемпіонами, але здобули бронзові медалі. І на домашньому турнірі «червоні», безумовно, прагнутимуть зробити своєрідний реванш.

«Чорне море» (Одеса). У сезоні 2020/2021 р. р. одеська команда посіла передостаннє місце у чемпіонаті України (U-13) серед команд Вищої ліги. Тим не менш, незважаючи на цей результат, у активі одеситів були й цікаві матчі. І наразі «Чорне море» (U-13) своїм виступом на турнірі у Чорноморську підсумує все те, чому цей колектив навчився протягом футзального сезону. Тим більше, як ми вже казали, наразі тренери «Чорного моря» не ставлять результат за пріоритет. Тому, фактично «CHORNOMORSK CUP» (U-13) буде для «Чорного моря» презентацією підсумкового «домашнього завдання».

«Тайфун» (Баштанка). Дуже бойова команда. Якби вона грала у сезоні 2020/2021 р. р. у Вищій лізі чемпіонату України серед 13-річних, то попсувала би нерви багатьом суперникам, а, можливо, і відбирала би очки у фаворитів. Але, на жаль, команда з Миколаївської області не грала у чемпіонаті в цьому сезоні, зробивши акцент на вікову категорію U-12. Тим не менш, сам факт присутності «Тайфуна» на турнірі у Чорноморську означає одне: певну інтригу колектив з Баштанки точно створить. І, можливо, через ці змагання Олександр Листопад вже награватиме свою команду на новий сезон, у якому «Тайфун» налаштований дати серйозний бій опонентам.

КДЮСШ № 12 (Харків). Ця команда багатьом запам’яталась через свої виступи у цьому сезоні, граючи у Вищій лізі чемпіонату України (U-13). Нагадаємо, що харків’яни тоді посіли шосте місце, хоча могли піднятись вище. Враховуючи ці обставини, можна вважати команду Євгена Червоного одним з претендентів на медалі «CHORNOMORSK CUP» (U-13). А якщо слобожанська команда привезе свій по-справжньому бойовий склад, то у неї будуть шанси поборотися і за перемогу на змаганнях. Хоча зробити це при наявності «Іллічівця» та «Любарта» (хоча й «Чорне море» – ми в цьому впевнені – побореться за місця на подіумі. – А. Т.) буде дуже складно.

«Футзал-Дніпро» (Дніпро). Команда, яка представляє «колиску» українського футзалу – місто Дніпро. Тому, звичайно, в цьому контексті з підопічних Андрія Консевича буде серйозний попит, і навіть не менший, ніж з гравців «Олімпії+», які у сезоні 2020/2021 р. р. вже серйозно заявили про себе. Тим більше, у нинішнього складу «Футзал-Дніпра» є гідний приклад – команда юнаків 2002-2003 р. н., яка грала у Юнацькій Екстра-лізі (щоправда, окрім крайнього сезону), а деякі гравці цієї команди викликались до юнацької збірної України. Тому, 13-річним юним футзалістам з Дніпра є, на кого рівнятись. Але наразі цікаво подивитись на те, що «Футзал-Дніпро» зміг засвоїти за цей рік у контексті свого футзального «навчання».

«Олімп» (Миколаїв). Про команду «Олімп» (U-10) ми вже встигли написати в одному з попередніх матеріалів. Тепер же поговоримо про трохи старших «олімпійців». Нагадаємо, що це – колишні «Миколаївські тигри», які тепер гратимуть під новою назвою. І 13-річні «олімпійці» вже за ці кілька сезонів змогли заявити про себе. Зокрема, у цьому сезоні «олімпійці» грали у чемпіонаті України (U-13) серед команд Першої ліги. Можливо, ця команда наразі не претендуватиме на перемогу, проте нерви миколаївці точно попсують будь-якому супернику.

«Любарт» (Луцьк). Враховуючи те, що у цій віковій категорії «Любарт» протягом кількох останніх сезонів був серед претендентів на медалі, то можна ризикнути передбачити, що цей турнір у Чорноморську для підопічних Олександра Лисенка не буде винятком. До того ж, у попередніх турнірах волинянам постійно чогось не вистачало для того, щоб поборотися за підсумкову перемогу. Тому, немає сумніві у тому, що у юних «князів» буде серйозна мотивація зняти це «прокляття». До того ж, у «Любарта» є свої рахунки з «Іллічівцем», який постійно не пускає волинську команду бодай би на один крок до фіналу. І в цій віковій категорії протистояння між «Любартом» та «Іллічівцем», враховуючи відсутність столичної ДЮСШ № 25 (ось кого на турнірах у Чорноморську реально не вистачатиме як мінімум у трьох вікових категоріях! – А. Т.), то ризикнемо зробити припущення, що саме «Любарт» буде основним конкурентом «Іллічівця» за перемогу у «CHORNOMORSK CUP» (U-13).

Зазначимо, що «CHORNOMORSK CUP» (U-13) проходитиме з 20 по 26 червня.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.