Экстра-лигаЛьвів’янин Володимир Кардаш отримав нагороду від АФУУкраинаКубок ліги: розклад матчів першого туруПортугалия-2018/19. Лучшие голы 1-го тураПервая лига Перша ліга: став відомий календар першого туруСборная УкраиныСемь игроков «Продэксима» вызваны в национальные сборныеИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 1-го тураРоссияРоссия. Суперлига. 3-й тур. Месть «Новой генерации» была страшнаПольшаРоман Смирнов: «Чемпионат будет сложным и интересным»Польша​Польша. 1 тур. Сумской день в Экстраклассе (+ видео)ВетераныМирон Кіндій: «Задоволений виступами «ТВД» у Кубку України «40+»БеларусьАндрей Черниенко: «Я бы не разделял команды на сильные и слабые»ВетераныЭдуард Босенко: «Главное – побеждать здесь и сейчас, не оглядываясь на прошлые заслуги»Футзал в миреНаши за границей. Русак дебютирует, Разуванов, Мельник и Шаровара забиваютВетераныВиталий Чернышев: «Победа над сильным соперником приятна вдвойне»РумынияМикола Дурбан продовжить кар'єру в РумуніїЭкстра-лигаПерший тур Екстра-Ліги: хто є хто?ВетераныРоман Киндратив: «Моя карьера в ветеранском футзале только начинается»Экстра-лигаЕкстра-ліга: чим нам запам’ятається перший тур?Экстра-лигаВіталій Радевич: «Енергія» довго йшла до перемоги в Суперкубку України»ВетераныАнатолий Коломийчук: «Можем дать бой любому сопернику»

Жовті Води виходять на старт

У суботу, 14 жовтня, в Жовтих Водах стартував Відкритий чемпіонат міста з футзалу. У нинішньому сезоні в змаганнях бере участь 10 команд, а більш детально про турнір з місця подій розповідає Григорій Розумовський:

Отже, вітаємо усіх шанувальників футзалу з початком відкритого Чемпіонату Жовтих Вод з футзалу 2017-2018. Цими вихідними відбулося чотири перших матчі чемпіонату. Зоря розійшлася нічією з Легіоном 3-3, Спарта в надцікавому матчі перемогла СхідГЗК (Молодь) з рахунком 4-2, а Кріпто легко здолала Хімік. Незрозуміла ситуація поки що з Імпульсом, тому Саксагань зіграла матч 3-го туру з Легіоном, програвши останньому з рахунком 4-7. Локомотив з П'ятихаток приймає участь в обласному турнірі, тому його матч із Тітаном було відкладено.
 

 

Пропонуємо ознайомитись з детальною статистикою матчу 1-го туру Зоря - Легіон (екс-Kingleads). Завдяки дублю Євгена Ключко, а також автоголу Воловика Зоря зробила заявку на перемогу, але хет-трік Купріянова допоміг Легіону зрівняти рахунок і вибороти нічію у матчі-відкритті нашого Чемпіонату.
 
У другому матчі Чемпіонату Спарта зустрічалась зі СхідГЗК (екс-Молодь). Обидві команди подарували глядачам багато приємних емоцій, а родзинкою матчу став гол Селімова зльоту з дуже гострого кута. Перемога бронзового призера минулого чемпіонату з рахунком 4-2.
 
В третьому матчі суботи Саксагань не змогла здолати Легіон, що грав другий матч за день. Відмічаємо хет-тріки Руслана Дарієвича та Олега Степаненко. Підсумковий рахунок 4-7 на користь Легіону, який значно підсилився двома гравцями Імпульса - Михайлом Писним та В'ячеславом Купріяновим.

 

Джерело - Чемпіонат Жовтих Вод з футзалу

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.