Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «С одним Рикардиньо матчи не выигрываются»ПольшаЕвро-2018: Польская загадкаОдесскаяЕвгений Охременко: «Приоритет МФК «Sea Gate» – дети!»Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 8 тур. Результати і відеооглядиЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Испания – Франция – 4:4. Обзор матча. 31.01.2018Экстра-лига"Кардинал-Рівне" обіграв польський "Клірекс"Чемпионат ЕвропыОлександр Бондар: «Росія недооцінила Польщу» Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Португалия – Румыния – 4:1. Обзор матча. 31.01.2018БеларусьКлаудиньо – игрок «Столицы» (+ видео)Чемпионат ЕвропыАлександр Кондратюк: «Хочется, чтобы удача была на стороне нашей сборной» ХарьковскаяЛучшие голы 2-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Первая лига Максим Почебут: «Задача одна – выиграть золото»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 12 тур. «YO MOYO» едва не отбирает очки у лидераОдесскаяОдесса. Высшая лига: шесть «заруб» и затянувшийся отпуск «Территории цвета»Футзал в миреНовая эра футзалаЧемпионат ЕвропыАлександер Чеферин: «Евро-2018 задаст новые стандарты качества»Первая лига Первая лига. Группа «Восток». 8 тур: когда гости сильнее хозяевПервая лига Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічиюЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Россия – Польша – 1:1. Обзор матча. 30.01.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Словения – Сербия – 2:2. Обзор матча. 30.01.2018

Збірна України в Любляні. День перший

 

Перший день збірної Украини у Словенії

У понеділок 29 січня після двогодинного перельоту Київ – Любляна збірна України дісталася до місця проведення фінальної частини Чемпіонату Європи, який вже у вівторок стартує в столиці Словенії.

В Любляні наша національна команда мешкає у 4-зірковому готелі «Austria Trend Hotel Ljubljana», який знаходиться всього в кількох хвилинах ходьби від «Арени Стожице», де пройдуть всі матчі Євро-2018.

Перший день завжди пов’язаний з вирішенням організаційних питань, якими займався адміністративний штаб команди. У тренерського штабу в перший день була своя специфіка, якабула пов’язана з раннім вильотом збірної до Любляни.

Саме тому перше тренування, яке проходило на «Арені Стожице», було спрямовано на те, щоб гравці відчули паркет та мали можливість у вільному режиму попрацювати з м’ячами. Вони, до речі, не були новими для збірної України. Вже на своєму останньому зборі в Броварах футболісти працювали саме тими м’ячами, які будуть грати на Євро.

Щодо паркету, то він був достатньо швидкісним, і відрізнявся за цими якостями від тих, на яких проходять матчі чемпіонату Екстра-ліги. Але у цьому плані всі команди будуть у рівних умовах – паркет Mondo підготовлений безпосередньо до чемпіонату Європи, і в жодній країні на аналогічному не грали.

Певна новизна для збірної – пізня дата першого матчу, який буде у збірної України на п’ятий день перебування в Любляні. Так пізно наша команда ще не починала, і це через те, що українці у другій половині сітки. Але, за думкою тренерського штабу, це не буде проблемою. Адже в команді достатньо досвідчених гравців, які вже адаптовані до будь-яких умов підготовки та проведення матчів.

А щоб футболісти мали змогу зануритися в атмосферу Євро, збірна України планує відвідати матч-відкриття чемпіонату між збірними Словенії та Сербії. А на 31 січня в порядок денний включене відвідування очного матчу наших суперників – збірних Португалії та Румунії.

Спочатку на понеділок у збірної біло заплановане ще одне тренування, але вже на місці було прийняте рішення від нього відмовитись. Тренування в залі були замінено на теоретичне, на якому тренерський штаб разом з гравцями розібрали один з матчів збірної Румунії.

30 січня Чемпіонат Європи стартує офіційно, але для нашої команди підготовчий процес продовжиться в робочому режимі.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.