Чемпионат ЕвропыКирило Ципун: «Ми знаємо як діяти проти таких команд, як Португалія, а головне – вміємо це робити й віримо у це»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «З Португалією гратимемо в усіченому складі, додасться лише Сергій Журба»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. «BudmonsteR» не встояв перед «ДЕ Трейдингом»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»

Збірна Сербії стала останнім учасником фінальної стадії Євро-2022

Визначився останній учасник фінальної стадії Євро-2022

У Мінську відбувся повторний матч раунду плей-оф Євро-2022 між збірними Білорусі та Сербії. Нагадаємо, що ці дві команди стали найгіршими серед команд, які посіли другі місця у своїх відбіркових групах, тому вони були змушені боротися за останню путівку на Євро-2022 у раунді плей-оф.
 
Після того, як збірна Білорусі програла перший матч на виїзді з рахунком 1:3, підопічні Олександра Савінцева мали вдома вигравати з рахунком 2:0, і тоді саме за рахунок виїзного голу Дмитра Лося білоруси могли вийти на Євро. Проте, вже у першому таймі «сябри» пропустили двічі. І якщо після першого пропущеного голу у господарів майданчику ще залишались якісь примарні надії на позитивний результат (щоправда, тепер потрібно було забивати три м’ячі та переводити гру в овертайм. – А. Т.), то другий пропущений м’яч, схоже, остаточно поховав усі шанси білоруської збірної. Другий гол вийшов дуже курйозним. Голкіпер збірної Сербії Неманья Момчилович ризикнув пробити по воротах Євгена Змислі зі свого штрафного майданчику, і Змисля якимось чином пропустив цей м’яч.
 
А вже по ходу другого тайму серби забили втретє, після чого доля останньої путівки на Євро була остаточно вирішена. І на чемпіонат Європи поїде саме збірна Сербії. Єдине, що змогла зробити збірна Білорусі, так це забити скоротити відставання в рахунку цього матчу до мінімуму, але по факту на підсумковий результат, який був на користь збірної Сербії, це вже не впливало.
 
17 листопада.
Білорусь – Сербія – 2:3
Голи: Селюк (36), Крикун (40) – Томіч (12), Момчилович (17), Ракич (27)

Перший матч – 1:3
Отже, відтепер ми маємо офіційний список шістнадцяти команд-учасниць Євро-2022.

Група «А»
Нідерланди
Сербія
Україна
Португалія

Група «В»
Казахстан
Італія
Словенія
Фінляндія

Група «С»
Росія
Польща
Словаччина
Хорватія

Група «D»
Грузія
Іспанія
Азербайджан
Боснія і Герцеговина 

Повний календар групи «А», у якій гратиме збірна України, відтепер офіційно виглядає так:

Сербія – Португалія
19 січня 2022 року. Нідерланди. Амстердам. «Зігго Доме»
Нідерланди – Україна
19 січня 2022 року. Нідерланди. Амстердам. «Зігго Доме»
Сербія – Україна
23 січня 2022 року. Нідерланди. Амстердам. «Зігго Доме»
Португалія – Нідерланди
23 січня 2022 року. Нідерланди. Амстердам. «Зігго Доме»
Нідерланди – Сербія
28 січня 2022 року. Нідерланди. Амстердам. «Зігго Доме»
Україна – Португалія
28 січня 2022 року. Нідерланди. Гронінген. «Мартіні Плаза»
 
Артем ТЕРЕНТЬЄВ

Джерело – «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.