Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Молодь прогресує, розуміє куди їм треба рухатись і не гає час»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 11. LIVE!УкраинаНФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/8 фіналу (1 матч). АФФК «Суми» (Суми) – «ELDORADO» (Київ). АнонсКубок УкраиныFavbet Кубок Украины 2020/21. 1/8 финала (1 матч). ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запорожье) – ХІТ (Киев). АнонсЛига чемпионов УЕФААндре Броканело: «Надеюсь, это будет наша лучшая игра в сезоне»Кубок Украины«Суми» у контрольному матчі перед 1/8 фіналу Кубку України перемогли «Технологію»Экстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник и Рафаилов балдели от того, что первыми привезли бразильцев в Украину»Сборная УкраиныРік тому жіноча збірна України розірвала всіх фантастичним голом з ФінляндієюФутзал в миреFutsal Planet Awards-2020: обнародованы имена претендентовКазахстанМФК «Актобе» подписал ЭленилсонаМолдоваНазван расширенный состав сборной Молдовы на матчи с Грецией и СловакиейРоссияАльберт Цайдер: «МФК КПРФ – известный во всем мире бренд, и мы должны с каждой игрой это подтверждать»Чемпионат ЕвропыУЕФА отмечает 25-летие ЕВРОСборная Украины2021 рік: що чекає на збірну УкраїниЭкстра-лигаГеоргий Мельников: «Солодовник на Евро-2003 не играл в сборной той роли, что Гончаренко на Евро-2001, потому что команда была на пике»РоссияАнна Сидоренко – новый игрок МФК «Норманочка»Ассоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Когда сборная выиграет медали чемпионата мира или Европы – создам свой футзальный клуб»КазахстанНиколай Иванов: «Мы не развиваем футзал, а умудряемся уничтожать даже то, что сами когда-то создали»Экстра-лигаСтатистика игроков «ХИТа» после 16 тура: Педяш на вершине, Сухов в середине

Сергій Майчук: «Ми плануємо поборотися за медалі в черкаській зоні Другої ліги»

Очільник Майфону Сергій Майчук розповів про суперників, гравців МСК Дніпро та стартові тури чемпіонату Черкащини.


– Як вам виступи Майфона у стартових турах чемпіонату Черкащини?
– Можна сказати, що я задоволений виступом своїх команд у перших турах чемпіонату області. Нам було дуже тяжко зібрати хороший склад команд. У Майфона-2 – хороший, сформований колектив. Ми трохи його підкоригували, тому трохи не виходить те, що ми планували.

– Чи важко сформувати дві хороші команди?
– Дуже важко. У нас не всі люди людяні. Не усі футболісти тримають своє слово. У Майфоні-2 майже усі футболісти – це працівники компанії. В основній команді також є частина співробітників, а також друзів та знайомих, що підтримують філософію клубу.

– Як вдалося домовитися за основних гравців МСК Дніпро: Авер’янова, Чорного та Орла у той період, коли ще тривали матчі Другої ліги?
– Це рішення трьох сторін: мене, футболістів та керівництва МСК Дніпро. Ми сіли, поговорили. Поговорили про спорт та знайшли компроміс. Не подумайте, що це компроміс фінансовий. Це все заради спорту та сильного чемпіонату, який зараз з’явився. Він справді достойний зватися чемпіонатом України.

– Минулого року у вас були претензії до організації турніру. Ви навіть відмовились від участі після першого туру. Цього року ви задоволені усім?
– До організації у мене претензій немає. Цього року правила були озвучені наперед. Вони жорсткі, але чесні.

– Кого вважаєте основним конкурентом у цьому турнірі?
– Якщо на початку турніру це були Карбон та Черкасиобленерго, то зараз це Обленерго та кропивницький Земельник. Наступна гра у нас з цією командою. Впевнений, що вони перевірять нас на зіграність. У нас оновлена команда, трохи не вистачає зіграності. А Карбон, напевно, чекає літаків зі своїми елітним гравцями.

– Які плани ставить Майфон на цей чемпіонат?
– Ми плануємо поборотися за медалі в обох чемпіонатах. Майфону-2 буде трохи легше. Хоч у них і складна група, але для нас це добре. Ми отримаємо більше досвіду та емоцій. А щодо основної команди, то там усе дуже складно. Важко щось прогнозувати, адже все залежить від конкретних матчів.

Джерело  tablo.ck.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.