Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. Тур дивного суддівстваПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 14. Три разгрома и победный гол Сергея ФиляБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 7. БЧ – ВРЗ. LIVE!Детский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. Хто як зіграв у першому турі?Женский футзал«IMS-НУХТ» впевнено розгромив «Фенікс» у київському дербіИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаОлег Гасюк зіграв 100 матчів за «Енергію»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. «INTER» розійшовся миром з «Рівнестандарт-ДЮСШ №4»ИспанияИспания-2020/21. Тур 12. «Блицкриг» «Пальмы» и непробиваемый ДидакЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд: АЕК выбивает «Араз»ИталияИталия-2020/21. Тур 8. Сюрприз от «Пескары» и голепад от «Аква&Сапоне»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. «Ураган-2-КФВ» поступається «ELDORADO»КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 17. LIVE!Детский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. 1 тур. Символічні збірніДетский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. 1 тур. ДЮСШ №25 зі 100%-м результатомПервая лига Найсильніші суперники і партнери в кар’єрі Сергія ПіддубногоСборная УкраиныЮнацька збірна України U-19 провела два спаринги з аматорськими командамиЖенский футзал«Кобра-НПУ» завдяки хет-трику Прокопенко вирвала перемогу в ХмельницькомуЖенский футзал«Тесла-ЗХО» наколотила 21 м’яч у ворота «Mezzo-ЗХО»: пента-трик Костюк та два автоголиЛига чемпионов УЕФА«Продексім» впевнено крокує до 1/16 фіналу Ліги чемпіонів

Роман Ковальчик: «Вважаю, що потрібно щось змінювати»

Гравці СК «Сокіл» вийшли з відпустки, і головний тренер команди розповів про новачків, плани підготовки і своє відношення до нового формату Екстра-ліги.

 Романе Миколайовичу, кілька слів про команду.
– Тільки вийшли з відпустки. Зараз втягуємося. Проходимо медогляд. Поки мінімальні навантаження. З наступного тижня почнемо повноцінну роботу.
 
 Чи є якісь зміни в команді?
– Зміни незначні. З другої команди прийшов Олександр Хмиз, підписали ми Владислава Черниша (2001 р.н.) з ФК «Футзал-Дніпро», приєднався до команди Андрій Зощук, який раніше грав у великий футбол.
 
 Які найближчі плани?
– Уже точно відомо, що на початку серпня ми зіграємо два товариські матчі в Польщі – 2 серпня з «Клірексом», 3 серпня з «Рекордом». Можливо, проведемо ще кілька зустрічей в Польщі або в Угорщині, а потім вирушимо на міжнародний турнір у Білорусь, який пройде в Гомелі 15-17 серпня.
 
 Уже відомий склад учасників турніру?
– Так, це господарі – гомельський «БЧ», дебютант російської Суперліги – «Динамо» з Самари, і чемпіон Вірменії «Лео». Суперники, з якими цікаво буде зіграти нашим хлопцям. Такі матчі для них – порція неоціненного досвіду. Наприкінці місяця знову відправимося в Польщу, де візьмемо участь у турнірі FUTSAL MASTERS-2018. Нас чекає дуже насичений серпень, протягом якого зіграємо багато ігор з різними суперниками. Команда молода, потрібно багато вчитися і працювати, щоб підійти до сезону у всеозброєнні.
 
 Ваше ставлення до нової системи змагань в Екстра-лізі?
– Я двома руками «за». При такій системі всі команди будуть битися в кожній грі, тому що неясно буде, в матчах з якими суперниками очки в підсумку виявляться «золотими». Мені така система подобається більше, ніж плей-офф, тому що в нашій країні в останні сезони при системі з плей-офф регулярний чемпіонат зовсім деградував.
 
Звичайно, і в цій системі є свої мінуси, але я вважаю, що сьогодні – це крок вперед. Можливо, ми ще повернемося в майбутньому до плей-офф, коли команд в чемпіонаті буде більше, і рівень турніру в багатьох моментах зміниться в кращу сторону. Давайте спробуємо цю систему, плюси якої очевидні – більше ігор, більша тривалість сезону. У нашому футзалі зараз така ситуація, що можна і потрібно щось шукати, пробувати, змінювати.
 

Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.