Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018: жребий брошенФутзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»

Роман Кордоба повертається в «Ураган»

Роман Кордоба повертається з Білорусі в Україну


Як стало відомо futsalua.org, Роман Кордоба став черговим новачком «Урагану». Минулий сезон універсал провів у білоруському «Вітені».

Нагадаємо, що івано-франківський клуб попрощався одраз з тринадцятьма гравцями основного складу. Їм на зміну вже встигли підписати двох екс-енергетиків Андрія Федюка і Володимира Кардаша, а також Артема Фаренюка з «Карданилу-Рівне».

Роман Кордоба народився 28 січня 1984 року у селі Добросин Жовківського району Львівської області. Майстер спорту. З 2002 по 2011 рік виступав за львівський ТВД за який забив більше 100 голів і виграв Кубок України. 2005 року зіграв 1 матч (1 гол) за фарм-клуб «Каменяр-ТВД-2» (Дрогобич) у першій лізі. Після розформування ТВД перейшов в івано-франківський «Ураган», де й провів наступні три сезони. З «драконами» універсал виграв Суперкубок України, а також срібні і двічі бронзові нагороди. Загалом провів за «Ураган» 75 матчів (ЧУ - 64, КУ - 4, СК – 1, КУЄФА - 6), в яких відзначився 19 разів (ЧУ – 16, КУ – 1, КУЄФА - 2). Сезон 2014/15 провів у львівській «Енергії», з якою здобув бронзові нагороди чемпіонату (ЧУ 26/12, КУ 3/1, СК 1/0). Після цього скуштував легіонерського хліба у білоруському «Борисові-900» (Борисов), де виступав разом з легендою «Урагану» Андрієм Сімкою. У чемпіонаті Білорусі зіграв 29 матчів і забив 21 м'яч. Сезон 2016/17 знову провів у «Енергії», якій допоміг завоювати срібні нагороди (ЧУ 28/11, КУ 4/1, СК 1/0, КУЄФА 3/1). Після цього повернувся у Білорусь, але на цей раз грав за «Вітен» (Орша). Команда програла бронзову серію мінській «Століці» і посіла четверте місце, а Кордоба має такі показники у чемпіонаті - 32 матчі/14 голів.

З 2005 по 2015 рік виступав за національну збірну України. Дебютував 8 травня 2005 року у матчі проти Японії (1:1). Останній матч – 21 березня 2015 року проти Азербайджану (3:2).


Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.