БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Чемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местамЭкстра-лигаВизначено дати бронзової серії Favbet Екстра-ліги між «Енергією» і «ХІТом»Футзал в миреЛіга чемпіонів УЄФА 2020/21: статистичні підсумкиБразилияМаноэл Тобиас: «Думаю, я величайший игрок всех времен»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА-2020/21. Второй трофей для лиссабонцевФутзал в миреЧемпионат КОНКАКАФ-2021. LIVE!ПольшаКубок Польши-2020/21. Финал. LIVE!

Повна статистика гравців «ХІТа» у всіх футзальних турнірах (2006–2021)

Пресслужба «ХІТа» підрахувала статистику всіх гравців клубу за історію


Поки у плей-оф Екстра-ліги була пауза, прес-служба «ХІТа» провела велику аналітичну роботу із протоколами матчів за участю ФК «ХІТ» починаючи з 2011-го року (перший виступ у Кубку України з футзалу), далі Перша ліга та Екстра-ліга (включаючи матчі плей-офф, ТОП-6 та Суперкубок-2017) і порахувала кількість проведених матчів гравців київської команди, забитих м’ячів, жовтих та червоних карток (враховувалися і останні чотири чвертьфінальні матчі плей-оф Екстра-ліги 2020/2021 «ХІТ» — «ІнБев»).

У підсумку ми бачимо, що беззаперечним лідером за кількістю проведених матчів у футзалі є Ігор Борсук, на рахунку якого 193 поєдинки! До ювілейного 200-го матчу залишилося зіграти лише 7 зустрічей. Відзначимо, що наш капітан є до того ж і найкращим бомбардиром команди за всю футзальну історію – на рахунку Борсука-старшого 78 забитих м’ячів!

На другому місці за проведеними матчами молодший брат Андрій Борсук – у нього 165 поєдинків (33 голи), а на третій позиції Сергій Чепорнюк, який завершив свою ігрову кар’єру за першу команду. У Сергія 155 матчів (58 голів).

У списку гравців, які провели більше ста матчів у футзалі, Олександр Школьний (152), Олександр Корнійчук (139), Олександр Колесников (138), Сергій Журба (135) та наша легенда Влад Лисенко (111), який навіть у цьому сезоні зіграв у Кубку України.

Дивимося на статистику гравців киян у головних футзальних турнірах – Кубку України, Суперкубку, Першій лізі та Екстра-лізі:
 

Окрім статистики гравців «ХІТа» у головних футзальних турнірах також підраховано кількість проведених матчів у аматорських турнірах. «ХІТ» починаючи з 2006-го року брав участь у столичних змаганнях з футболу у залі «Бізнес-ліга» (формат 5+1 – п’ять польових + воротар), виступав у турнірах «Umbro Cup» та «SoccerLand», чемпіонаті Києва (+ один матч провів за Суперкубок), а також брав участь у розіграші АФЛУ (Аматорській футзальній лізі України).

В аматорських турнірах найбільшу кількість проведених матчів за киян мають молодший брат Андрій Борсук (170 зустрічей), Олександр Магда (155 поєдинків) та старший брат Ігор Борсук (148 матчів).

Серед футболістів, які провели більше ста поєдинків – Дмитро Шувалов (102 матчі). Серед гвардійців «ХІТа» – Максим Назаренко (81), Дмитро Медвідь (75), Олександр Корнійчук (72), Олег Зборовський (68), Сергій Чепорнюк (31), Максим Войток (29), Сергій Шевченко (29), Олександр Школьний (14), Олександр Колесников (10).

Відзначимо, що в різні сезони за «ХІТ» зіграли такі відомі столичні гравці, як Антон Бутко, Павло Коротенко, Артем Іллічов, Сергій Кучук, Костянтин Демиденко, Юрій Осаковський, Олександр Зубенко, Олексій Зубенко, Максим Павлушин, Олександр Чалий, Микола Федоренко, Вадим Костяной, Павло Химяк, Ярослав Аксьонов, Віталій Арановський, Олександр Таразевич, Влад Бондаренко, Дмитро Шульга, Олег Лук’яненко (який згодом очолив команду на тренерському містку) та інші хлопці.

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.