Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політБеларусьМатчі між юнацької збірними Білорусі та України скасованоЭкстра-лигаСтатистика «Енергії»: Ковальчук провів вже більше 100 матчів, Струк дихає в спину ФедюкуЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Майбутня гра з португальцями така сама, як і з іншими суперниками — все в наших силах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Що треба Україні для виходу у чвертьфіналЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей вторника: Хорватия - Россия, Польша - СловакияЕВРО-2022. День 6: Волевая победа Казахстана, вторая ничья ИталииПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 11: анонс

11 тур Parimatch Екстра-ліги почнеться очною зустріччю двох претендентів на чемпіонство - київського "ХІТа" і херсонського "Продексіма"


12 листопада

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) 

16:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Олексій Фесенко (Харків), Святослав Ключник (Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Олег Іванов (Дніпро)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

Напередодні ввечері «ХІТ» вирушив у гості до «Продексіма» і сьогодні зранку прибув до Херсона на матч 11-го туру Parimatch Екстра-ліги, який пройде у херсонському спорткомплексі «ХФСК» у п’ятницю, 12 листопада, о 16:00.

Для обох команд – це дуже принципова і визначна битва, адже зіграють мід собою лідери турнірної таблиці, й наразі йде боротьба за першу сходинку. У «ХІТа» після десяти турів 23 набрані бали, а у «Продексіма» — 22. Нічия збереже гандикап столичних (хоча, нічийний результат дуже вигідний «Урагану», в сенсі того, щоб обидва конкуренти втратили очки), перемога «Продексіма» виведе його на перше місце, а перемога «ХІТа» зробить для наших невеличкий відрив від переслідувачів.

Сьогодні в окремій статті ми проаналізуємо історію протистоянь «ХІТа» і «Продексіма» і в чемпіонаті, і в Кубку України, а поки лише пригадаємо знаковий матч першого кола – у 2-му турі Екстра-ліги 21/22 наша команда переграла херсонців у Києві 5:3, і саме після цієї зустрічі з посади головного тренера «Продексіма» був звільнений бразилець Андре Броканело. Тандем Дмитра Бербенцева та Віталія Скорого розпочав із домашньої нічиєї 3:3 з «Енергією», а потім видав на-гора шість перемог поспіль.

Гарна новина для наших вболівальників – капітан Сергій Журба попрацював із лікарями цього тижня і зміг відновитися після травми руки, яку він зазнав у домашньому поєдинку проти «Кардинала» (у першому таймі невдало приземлився на руку після жорсткої боротьби із суперником). Разом із командою Сергій прибув у Херсон і зможе допомогти «ХІТу» в принципіальному матчі.

Тож, готуємося до завтрашньої мега-зустрічі лідерів українського футзалу та дивимося пряму трансляцію поєдинку на нашому сайті! Стартуємо о 16:00!

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ»  

В эту пятницу центральный матч 11-го тура состоится в Херсоне! Два лидера чемпионата, столичный «Хит» и херсонский «Продэксим», встретятся на площадке в битве за три очка и первенство в турнирной таблице. На сегодняшней день киевляне опережают «мельников» лишь на одно очко, и выиграть этот матч — принципиальная задача для вице-чемпионов.

В игре первого круга херсонцы потерпели поражение в столице со счётом 3:5. Именно после того матча на тренерском мостике нашего клуба произошли радикальные изменения, и командой стали руководить Дмитрий Бербенцев и Виталий Скорый. Будем ждать, что после такой перезагрузки «мельники» покажут совершенно другой результат в поединке против киевского «Хита».

Игра пройдёт с соблюдением всех санитарно-эпидемиологических норм. Вход зрителей возможен только при наличии негативного ПЦР-теста или сертификата о прохождении полного курса вакцинации.

Источник - mfc-prodexim.com.ua

АФФК «Суми» (Суми) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)
17:00. м. Суми, палац студентського спорту СумДУ
Арбітри: Руслан Лутій, Дмитро Каркаєв (обидва – Київ), Олександр Єлшанський (Суми)
Хронометрист: Марія Мисловська (Суми)​
Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків) 
Делегат: Євген Петраков (Суми)

Друге коло регулярного чемпіонату «ДЕ ТРЕЙДИНГ» розпочинає у Сумах.

Матч першого кола у Сєвєродонецьку завершився перемогою гостей. Тоді Віталій Катеринін вже на 2 хвилині розпечатав ворота свого колишнього клубу і вивів «ДЕ ТРЕЙДИНГ» вперед. На 13 хвилині Ясін Ессаргіні відновив рівновагу 1:1. А на завершальній хвилині першого тайму Юрій Сагайдачний не зміг реалізувати дабл-пенальті. На початку другого тайму гості зусиллями Едуарда Волкова та Олександра Сметаненка провели дві показові контратаки й вийшли вперед 1:3. На 25 хвилині зустрічі той же Сметаненко отримав другу жовту картку. Господарі після потужного удару Сагайдачного скоротили відставання 2:3. А кінцівку матчу провели граючи у п’ять польових. Та гості цю облогу витримали. Отже, у п’ятницю підопічні Олександра Хурсова матимуть шанс на реабілітацію.

Джерело - "ДЕ Трейдинг"

У п’ятницю, 12 листопада, АФФК “Суми” зіграє матч 11-го туру Parimatch Екстра-ліги. Суперник – “ДЕ Трейдинг” із Миколаївки.

Гра відбудеться у легкоатлетичному манежі СумДУ, початок зустрічі – о 17 годині.

Наразі господарі з 9 очками посідають сьоме місце у турнірній таблиці, а суперник із 4 балами восьмий.

У зв’язку з тим, що Сумщина перебуває у червоній зоні карантину, гра відбудеться без глядачів.

Джерело - ААФК "Суми"

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)
17:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Орест Дуцяк (Дрогобич)​, Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

У п'ятницю, 12-го листопада, франківський "Ураган" вдома зіграє матч 11-го туру Parimatch Екстра-ліги проти хмельницького "Сокола". Матч відбудеться на майданчику Манежу КФВ і розпочнеться о 17:00.

Попри те, що в гості до "драконів" завітає остання команда турнірної таблиці, поєдинок на паркеті Манежу КФВ обіцяє бути запеклим. По-перше, команди із західного регіону славляться своєю непоступливістю і бажанням довести, хто ж сильніший у протистоянні з георграфічними сусідами. По-друге, не варто забувати, що у рамках першого кола "соколята" зуміли створити справжню сенсацію, виборовши нічию на домашньому паркеті - 4:4. Тож розташування на різних полюсах таблиці ніяк не вплине на налаштування команд у майбутньому поєдинку.

Лідерами хмельницького колективу залишаються досвідчені Андрій Хамдамов та Артур Подлюк, за плечима яких не один сезон у в Екстра-лізі у складі "соколят". Не варто забувати і про Кирила-Іллю Бабака, який наразі має статус найрезультативнішого у складі "Сокола" - чотири забиті м'ячі у дев'яти зіграних зустрічах.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 17:00.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

13 листопада

«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Енергія» (Львів)

13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Дмитро Дудка (Обухів), Роман Гейло (Біла Церква), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)​

У суботу, 13 листопада, львівські енергетики зіграють на виїзді проти рівненського «Кардиналу-Рівнестандарту» у межах 11 туру Parimatch Екстра-ліги. Початок матчу у комплексі ДЮСШ №4 о 13:00.

Поєдинок першого кола у Львові на початку вересня завершився перемогою команди Валерія Легчанова з рахунком 5:2. У складі «Енергії» тоді відзначилися Тарас Кузь, Андрій Цілик, Олег Легендзевич, Юрій Когут та Мар’ян Пелех; у рівнян — Михайло Волянюк і Дмитро Рибіцький. Огляд цього матчу, який відкривав нову «Боско-Арену», дивіться тут:
 

У попередному турі і «Енергія», і «Кардинал-Рівнестандарт» зіграли невдало. Рівняни поступились на виїзді київському «ХІТу», а «зелено-білі» несподівано зазнали поразки вдома від АФФК «Суми».

На цей час «Енергія» та «Кардинал-Рівнестандарт» мають у своєму активі по 10 очок і в турнірній таблиці поділяють четверте-шосте місце з харківською командою «Viva Cup». Причому колектив Олександра Бондаря має матч у запасі саме з харків’янами. Тож поєдинок у Рівному важливий для обох команд з турнірної точки зору.

Джерело - Пресслужба ФК «Енергія»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.