Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1КыргызстанРустам Хамидов покинул бишкекский «Спартак»БеларусьЛида is back. Кто не любит Лиду? Лиду любят все!Экстра-лигаЕвгений Серый: «Для меня выходной – уже праздник»Женский футзалСтань чемпіоном: як футзалістки провели відкриті тренування на головній арені країниВторая лигаСергій Вишневський: «Грати поряд з Сергієм Піддубним – це одне задоволення»Ассоциация футзала УкраиныВолодимир Гримайло: «В новому сезоні на матчах Favbet Екстра-ліги і пізніх стадіях Кубка України працюватимуть делегати»Женский футзалАлександр Ратич: «Я был достаточно не прав, пойдя на поводу у своего эмоционального состояния»Экстра-лигаОлександр Сіріцький став гравцем «ХІТа»РоссияАнатолий Бадретдинов: «На мой взгляд, досрочное завершение сезона было бы логично»КыргызстанВиктор Клинов: «В Киргизии есть четыре ведущих команды, остальные просто существуют без каких-либо задач»Россия«Тюмень» – четвертый полуфиналист Суперлиги РоссииДетский футзал«Іллічівець» став переможцем «Chornomorsk Cup» (U-11)РоссияКонстантину Еременко могло бы исполниться 50 лет. Теперь в его честь играют один из крупнейших турнировМолдоваСезон 2019/20 в Молдове завершен без определения чемпиона

Олег Шайтанов: «Сподіваємося, що поєдинки у рамках «Lviv Freedom Cup» стануть корисними для всіх учасників турніру»

Головний тренер жіночої збірної України Олег Шайтанов розповів про завдання команди на турнірі «Lviv Freedom Cup»

 Команда завершила невеличкий передтурнірний НТЗ у Львові. Як його підсумуєте?
– Дівчата приїхали у гарному настрої й провели досить непоганий тренувальний цикл.
 
– Як оціните суперників по групі: збірні Угорщини та Фінляндії? Наскільки цікаво буде зіграти з цими командами?
– Нам буде цікаво зіграти проти будь-якої команди у рамках «Lviv Freedom Cup». Всі команди, яким ми протистояли у попередніх товариських зустрічах і проти яких зіграємо у майбутньому є нашими потенціальними суперниками в основному раунді Євро-2021, саме тому будь-який матч і будь-яка інформація про будь-кого з суперників будуть важливими для нас.
 
Наскільки принциповим буде матч з Угорщиною після запеклої боротьби у Черкасах в основному раунді Євро-2019?
– Склад збірної Угорщини змінився приблизно на 50%. Однак, пам’ять про те, що ми не обіграли їх у Черкасах залишилася. Спробуємо досягти максимуму у Львові.
 
Заявка на турнір складається з 16 гравців. Триматчевий цикл на турнірі шанс випробувати нових гравців та провести певні експерименти у зв’язках?
– Щодо нових гравців, то на цей турнір викликано Анну Прокопенко, яка під час моєї роботи вперше залучена до складу команди. Вона є сильним виконавцем, і сподіваюся, що у неї все вийде. Ми проведемо на турнірі три матчі, будемо випробувати різні зв’язки, аби знайти оптимальні.
 
Водночас, у заявці на турнір не виявилося досвідченої Сніжани Воловенко. У чому причина такого рішення?
– Ми багато спілкувалися зі Сніжаною. Її турбує травма. Вона відіграла останні матчі у чемпіонаті на знеболювальних, проявивши свої лідерські якості як і належить капітану. Однак, доки є пауза у чемпіонаті ми вирішили дати їй час для того, аби вона встигла підлікувати своє коліно. Те, що Сніжана є гравцем національної збірної – беззаперечний факт!
 
Як вважаєте, наскільки такі представницькі турніри важливі для розвитку жіночого футзалу в Україні?
– Безумовно, такі турніри спряють розвитку жіночого футзалу. Нині жіночі збірні проводять багато товариських матчів, однак, я вже давно не бачив міжнародний турнір, в якому б взяло участь 6 команд. Сподіваємося, що поєдинки у рамках  «Lviv Freedom Cup» стануть корисними як для нас, так і для його інших учасників.
 
Жіноча збірна давно не грала у Львові. Наскільки приємно буде зіграти у цьому місті, зважаючи на його футзальні традиції?
– Дійсно, це місто з великими традиціями. Місто любить футзал. З радістю запрошуємо вболівальників на трибуни та сподіваємося на їхню підтримку.
 
З ким би хотілося зіграти після групового етапу?
– Зі збірною Італії.
 
Джерело
– Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.