Казахстан«Кайрат» – обладатель Кубка Казахстана-2021ИспанияИспания-2021/22. Тур 2. Бенефис Томаша ДраховскиЧемпионат мираСтаніслав Гончаренко: «Чемпіонів не судять, але ні в одній з п'яти останніх ігор Португалія не виглядала сильніше свого суперника»РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»

Микола Морозов – новий тренер польського «Come-On»

Українець з польським паспортом очолив команду польської першої ліги


Микола Морозов – так звуть нового тренера «Come-On». Для вболівальника футзалу в Польщі це ім’я не анонімне. Микола успішно грав у польських залах з 2009 року. Тепер він зміцнить команду з Кобежице не тільки на полі, але і як тренера!

Хто такий новий тренер «Come-On» (Кобежице)?

Свою футзальну кар’єру розпочав 2004 року в Україні. Він грав у «Дніпроспецсталі» (Запоріжжя), «Контингенті» (Житомир), а згодом переїхав до Польщі.

Першим клубом у новій країні був «Марвіт» (Торунь). Саме з цим клубом він виграв першу лігу і піднявся в екстракласу в сезоні 2010/2011. Всього він провів у Торуні 9 років, протягом яких він виграв дві бронзові медалі сезонів 2016/2017 та 2017/2018.

Останньою зупинкою перед приходом до «Come-On» був «Акана Оржель» (Єльч-Лясковіце), де він грав 3 роки.

Все вирішили амбіції та ідея

Для «Come-On» (Кобежице) велика честь мати можливість працювати з таким досвідченим футзалістом. Ми раді, що він приєднався до нас, і, як зізнається, він просто зацікавився нашим проєктом. 

– Я вважаю, що весь проєкт «Come-On» (Кобежице)  дуже цікавий та амбітний. Він чітко визначив плани на майбутнє, і тому я вирішив приєднатися до клубу, – наголошує Микола Морозов. – Як у тренера, моя мета – створити команду, яка з гордістю представлятиме гміну Кобежице у першій лізі, а в майбутньому – у футзальній екстракласі! – сміливо оголошує новий тренер, а нам залишається лише аплодувати й побажати удачі.

Джерело - comeonclub.pl

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.