Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 7 тур. Три розгроми і важлива втрата очок від «Лідера-ЗПО» Футзал в миреКопа Америка-2021. День 4: Аргентина, Бразилія і Парагвай вийшли у півфіналЧемпионат ЕвропыЄВРО-2022. Як Україна може обіграти Росію?Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: «На мой взгляд, Россия — самый сильный соперник на этом Евро, но нужно верить в себя»Чемпионат ЕвропыДаниил Абакшин: «И Чернявский, и я любим выходить и помогать команде в роли разыгрывающего»Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Мотивація – це фінал, який може бути не в кожного, раз у житті»Чемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Надеюсь, что снова в ударе будет вратарь Кирилл Ципун, а наши ребята с каждым матчем добавляют»Первая лига Перша ліга 2021/22. 9 тур. Четверта поспіль перемога «Любарта», «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» закріплюється нагоріЧемпионат ЕвропыГеннадий Лисенчук: «Мне советовали натурализовать бразильцев, как это сделали в России, но я категорически отказался»Чемпионат ЕвропыЭмиль Алиев: «Сборная Украины — ровная и сильная команда, которая навязывает борьбу»Португалия«Бенфика»: плюс Роша минус ФитсЧемпионат ЕвропыМаксим Калиниченко: «Никто не сможет оставить неспортивное напряжение за пределами паркета»Чемпионат ЕвропыМаксим Павленко: «Уверен, что и в поединке с россиянами у украинцев будет возможность воспользоваться своими «козырями»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Полуфинальные пары сформировались окончательноЧемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Коли кажуть, що Казахстан – це суперкоманда, то мені смішно»Экстра-лигаСтаніслав Моспан приєднався до «Урагану»Чемпионат ЕвропыЄвген Сірий: «Матч з Казахстаном був історичним для українського футзалу»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 3: Уругвай громить Еквадор, Чилі і Перу продовжують програватиФутзал в миреМико Мартич прощается со сборной ФинляндииЧемпионат ЕвропыГалло: «С нами у сборной Азербайджана было бы больше шансов обыграть Грузию»

Михайло Зварич: «Просто не уявляю себе без футболу»

Універсал НФК «Ураган» Михайло Зварич – про своє захоплення футболом, шлях до «Урагану», українську кухню та власні мрії

Продовження рубрики фан-клубу – "Ураган". Життя поза грою"
 
Всі прихильники "Урагану" знають своїх улюблених гравців як хороших і вправних футзалістів. Прийшов час відкрити таємниці і приватного життя "драконів". Тож "Ура-Фан" продовжує рубрику "Життя поза грою", тому ви дізнаватиметеся не тільки подробиці робочих буднів спортсменів, а щось дуже особисте. Першим розповідав про своє сокровенне дев'ятий номер "Урагану" Михайло Зварич.
 
Розкажи про своє захоплення футболом? Як все починалося?
– Займаюся цим видом спорту відколи себе пам'ятаю, з самого дитинства. Тому на даний момент не уявляю себе без футболу. Першою моєю школою стала Дрогобицька ДЮСШ, яка й дала мені путівку у світ. Хоча починалося все досить банально – пішов за компанію з другом, а як виявилося, знайшов захоплення на все життя. Мій перший тренер – Курпяк Дмитро Михайлович наполягав, щоб я спробував сили у луцькій "Волині", тож наступний дворічний етап своєї футбольної кар'єри я провів у вищій лізі серед юніорів. Згодом був Моршин – ФК "Скала", далі – університетська першолігова команда "Каменяр" (Дрогобич).
 
У свої 22 роки ти - гравець найвищого футзального дивізіону України у складі НФК "Ураган"…
– В "Урагані" для мене все розпочалося три роки тому. Дізнався про відбір в "Ураган-2" і наважився приїхати. Зазначу, що відбір був не з легких, за місце в найкращій команді Івано-Франківська приїхали поборотися хлопці ледь не з усіх куточків України. Та за два тижні тренувань головний тренер Іван Скіцко зробив свій вибір на користь найсильніших.

Без сумніву, що графік тренувань в "Урагані" напружений, але як ти проводиш свій вільний час?
– Значна частина часу й справді занята тренуваннями. Решту часу, мабуть, як і всі, проводжу з друзями, слухаю музику, переглядаю фільми. А щодо захоплень, то люблю рибалку, походи в гори, але, на жаль, не завжди трапляється можливість так організовувати свій відпочинок. Можливо, на даний момент моє життя є спортивно одноманітним, але це мій вибір, і я більше часу може приділяти футзалу та розвивати свої навики.
 
Якій кухні надаєш перевагу?
– Звичайно, що українській. Особливо люблю домашню кухню, тому сумую не тільки за батьками, а і за маминим борщем (сміється).
 
Як охарактеризуєш свій характер?
– Мабуть, визначити, який в мене характер легше людям, які мене оточують. Я скромний і спокійний, але цілеспрямований, завжди намагаюся добитися того, що задумав. І ще люблю стабільність. Але недоліків в мене теж чимало.
 
Скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти… В тебе багато друзів?
– Так, друзів в мене багато, майже в кожному місті України. Для мене дуже важливо бути хорошим другом для когось, і відчувати, що в будь-який момент я отримаю підтримку від них.

До речі, про підтримку, хто вболіває за тебе на матчах?
– Вдома трансляції ігор завжди дивляться батьки, друзі. А на трибунах дуже допомагає підтримка фан-сектору, для них завжди хочеться дарувати тільки переможні поєдинки.
Про що мрієш?
– Мрій багато! Хочу в складі "Урагану" завоювати чемпіонські медалі, Кубок УЄФА, хотілося б захищати й кольори національної збірної. Звичайно, чимало особистих – дім, сім'я та щасливі рідні.
 
Твій життєвий девіз?
– "Вперед і тільки вперед!". Так я мотивую себе, адже не можна стояти на місці, треба завжди розвиватися, вдосконалювати свої вміння та підкорювати нові висоти.
 
Секрет успіху від Михайла Зварича?
– Вірити у свою мрію, багато працювати, старатися та ніколи не здаватися.
 
Розмовляла
Тетяна КОЛИБАБ'ЮК, фан-клуб "Ура-Фан"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.