КиевКубок України 2016/2017. Епіцентр К3 (Київ) - Рятувальник (Ромни). Прев'юОдесса«Галеон»: перезарядка орудийКубок УкраиныЮрий Кива: о ЮВИКО и не только. Часть первая: шаг за шагом только вверх.КиевТрансферная бомба летнего межсезонья в Киеве!Экстра-лигаІван Скіцко: «Очікуємо на швидкий футзал у виконанні молодих команд»ХарьковИгрок в фокусе - Павел Батагов Кубок УкраиныКубок Украины. Первый предварительный этап. Результаты (обновлено)Остальной мирОбзор еврокубковых матчей Лидсельмаша (обновляется)ВетераныРезо ДЕВДАРИАНИ: грузинский одессит с футзалом в сердцеАматорыКоманда 79-й ОДШБр виграла Чемпіонат України серед підрозділів ВДВ ЗСУОстальной мирКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Брезьє Марибор": Післямова тренерів.Остальной мирКубок УЕФА. Ох, уж этот Тотошкович: Энергия уступила чемпиону СловенииХарьковЛучшие голы 5-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковПревью 4-го тура осеннего турнира на кубок СК ВИРТА 2016УкраинаВідеозвіт першого дня Кубка УЄФА у Львові. Найяскравіші моменти!СумыТанцуют все? Обзор собрания АРМФС (программа "Спорт Ревю" от 5 октября 2016)Кубок УкраиныКубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'юЭкстра-лигаКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Післямова тренерівЭкстра-лигаСергій Коваль: «У грі з Аргентиною ми терпіли, як справжні українці»ДнепрСуперкубок Днепра по футзалу. Онлайн трансляция на FFDO TV

Кубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'ю

Кубок України – турнір, де можливо все. У позаминулому сезоні це продемонструвала столична «Манзана» та й у минулому теж, коли у статусі володаря Кубка вилетіла в першому ж раунді. Все це спонукає аматорські клуби шукати щастя на всеукраїнському рівні. Щороку хтось з представників столичного регіону дебютує у Кубкових змаганнях. Цього року таким новачком виступає «RED».



Минулого сезону «червоні» вдало виступили у чемпіонаті міста вигравши, якщо це пояснити простими словами, найелітніший дивізіон Першої ліги. Цього року команда за спортивним принципом йде вгору і спробує свої сили у Вищій лізі Києва, а також Кубку країни. Цілком зрозуміло, що вихід на всеукраїнський рівень вимагав кадрової революції, що і сталося. Одразу зазначимо, що усі минулорічні лідери (Глуцький, Костяний і КО) залишилися на своїх місцях.
Керівництву команди вдалося залучити до складу перевірених кубковими (і не тільки) баталіями бійців. Практично повністю змінилася воротарська бригада, яку мають підсилити екс-капітан «Манзани» Юрій Балашев і Олександр Поліщук, котрий любить допомагати своїй команді ще й в атаці. З минулорічного складу своє місце серед партнерів по рамці воріт зберіг лише Володимир Товт.

Команду поповнив цілий натовп кваліфікованих гравців: екс-гравець «ХІТа» Олег Зборовський, Іван Рябовол, який в молодості встиг навіть у футбольній Першій лізі за ФК «Львів» побігати, Костянтин Макєєв (чемпіон цьогорічної Євроліги з пляжного футболу у складі збірної України), а також ціла «бригада» з тріумфальної «Манзани», крім Балашева, якого ми згадали вище: Денис Крошан, Євген Смоловик, Антон Бутко. Як бачимо, кадрове посилення вийшло більш ніж серйозним і в цьому розрізі виникає лише одне питання: чи встигне зігратися команда з такою кількістю новачків?

«Червоні» планомірно готувалися до сезону і будемо сподіватися, що встигли вирішити цю проблему. Якщо це так, то команді буде цілком під силу виконати поставлене завдання-мінімум і досягнути 1/8 фіналу Кубка. Інша справа, що зробити це буде непросто, оскільки жереб для дебютанта не був аж надто доброзичливим і обрав у суперники першоліговий «СумДУ». 

У стані сумчан літо пройшло більш спокійно, без особливих кадрових потрясінь. Склад команди вдалося зберегти і його навіть поповнили свіжі «вступники» Ярослав Беліба і Данило Параконний. Втім, навряд чи Сергій Пєсоцький одразу буде робити на них ставку. Минулого тижня «студенти» взяли участь в передсезонному турнірі «Кубок ректора СумДУ», за підсумками якого вибороли перше місце і підходять до кубкової гри у хорошому гуморі. Тим паче, що сумчани дуже хочуть перервати свою невдалу кубкову серію, адже щороку вилітають у першому ж раунді. У минулому році на їхньому шляху став ще один київський колектив – «ХІТ», який, у підсумку, вдруге поспіль дійшов до фіналу.
Нагадаємо, що матч почнеться в неділю (16 жовтня) о 13.30. «Місце зустрічі змінити не можна», а тому гра буде проходити у СК КПІ. «RED» чекає на підтримку київських уболівальників і докладає усіх зусиль, щоб матч пройшов на найвищому рівні. Саме тому у перерві гри пройде лотерея з цінними подарунками для уболівальників. Не залишаться без видовища і ті, хто з якоїсь причини не зможе відвідати матч, адже запланована онлайн-трансляція на сайті Федерації футзалу Києва, а також телетрансляція на каналі «Спорт 1».

Джерело - futsalkiev.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.