Экстра-лигаВіталій Радевич: «Останній рік в «Енергії» був важким і я зрозумів, що треба спробувати щось нове»Экстра-лига «Енергія», «Кардинал-Рівне» та «ІнБев» провели товариські матчі у рамках підготовки до плей-офЮношеский футзал«ДЮСШ №4 - Кардинал-2 - Рівнестандарт» – чемпіон Екстра-ліги U-17Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна 3:2. Післямова: Олександр Косенко, Сергій ЖурбаАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 9Футзал в миреНазван состав сборной Армении на отборочный матч ЕВРО-2022 против ГрузииСборная УкраиныТарас Кузь: «Нам не вдалося зіграти у другому таймі так, як ми планували»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!Экстра-лигаМихайло Соколовський: «Сашко Бондар, Денис Овсянніков, Андрюха Мельник – їм по 40 років, а вони ще грають. Такий рівень ліги»Сборная УкраиныСергій Журба: «Ми намагатимемося швидше рухати м’яч, контролювати гру й демонструвати швидкісний футзал»Чемпионат ЕвропыВідбір до Євро-2022. Україна на виїзді поступається ХорватіїСборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыОтбор к Евро-2022. Казахстан – Беларусь 5:2. Послесловие: Кака, Лео, Игита, СавинцевКиевМаксим Войток: ​«Футзал и пляжный футбол дополняют друг друга»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 22-го тураФутзал в миреМарокко дважды сыграет с АргентинойЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: ​«Шесть команд чемпионата Киева могли бы играть на нормальном уровне в Экстра-лиге»ИспанияКубок Испании-2021: все участники определеныЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до Хорватії

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу (стартові матчі). Фаворити зробили крок у півфінал

Три команди Favbet Екстра-ліги перемогли своїх суперників-аматорів у стартових матчах чвертьфіналу Кубку України з футзалу


Фото: Роман Хоботов, ФФзК
 
20 лютого

 
АФФК “Суми” – “Хмельницькі Делікатеси” – 5:1
“Суми”:
Сітнер – Зеленський, Зеленкевич, Фетько, Кефа, Сметаненко, Ігумнов, Катеринін, Гурєєв, Острога, Ессаргіні – Пєтухов, Балухта.
“Хмельницькі Делікатеси”: Самчук (Тимощук) – Сакович, Рябоконь, Гресь, Морочківський, Мартинюк, Луцюк, Наконечний, Воловик, Малишевський, Яровий, Рибчинський, Муляр.
Голи: Кефа, 13, 14, Зеленський, 16, Зеленкевич, 35 – Гресь, 30, Мартинюк, 40 (у власні ворота)
Попередження: Сметаненко, 25, Ігумнов, 31 – Воловик, 22
Вилучення: Воловик, 38
На 39-й хвилині Кефа не реалізував дабл-пенальті (мимо воріт)

“Суми” у першому матчі 1/4 фіналу Кубку України вдома переграли “Хмельниці Делікатеси” – 5:1.

У першому таймі Василь Кефа протягом однієї хвилини оформив дубль, чим забезпечив господарям комфортну перевагу. Уже на 16 хвилині Зеленський перехопив м’яч на чужій половині майданчику, вийшов один на один із Тимощуком і без проблем переграв голкіпера.

Друга половина матчу розпочалася із боротьби, де обидві команди мали шанси на успіх. Спочатку футзальна фортуна посміхнулася гостям. Гресь по лівому флангу пройшов до воріт і злету пробив у дальній кут.

Далі забивали лише сумчани. Спочатку Зеленкевич виправив свою помилку, добивши після удару у стійку м’яч за лінію воріт, а останній м’яч забив у власні ворота Дмитро Мартинюк, намагаючись перехопити простріл вздовж воріт.

Могли підопічні Пєсоцького завершувати гру із більшою перевагою, але Кефа не реалізував дабл-пенальті, пробивши мимо воріт.

Матч-відповідь відбудеться наступного тижня у Хмельницькому.

Джерело - foodcentresumy.com.ua


14.00. «Моноліт-Viva Cup» (Харків) – «Budmonster» (Київ) 3:2
Голи: 
Д. Бондар, 30. Овсянніков, 33, Лутай, 34 Конопчук, 3, Кібиш, 40
Попередження: Зміївський, 29 Потапов, 23, Анікєєв, 37
На 37-й хвилині Терентьєв (Моноліт-Viva Cup) не реалізував дабл-пенальті (вище)
Арбітри: О. Єлшанський (Суми), І. Дудінов (Дніпро), С. Ващук (Харків)




14.15. «INTER» (Донецьк) – «ХІТ» (Київ) 2:6
Голи: 
Сандецький, 6, Заворотний, 33  Колесников, 9, Чернявський, 13, Заворотний, 25 (а/г), Боргун, 29, Сірий, 30, Школьников, 31
Попередження: Степаненко, 25, Заворотний, 29 Чернявський, 30
На 18-й хвилині Літвінов (INTER) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
Арбітри: О. Максименко, Л. Ізбаш (обидва – Миколаїв), Ю. Кондратьєв (Житомир)

Підопічні Олега Лук’яненко до першого матчу 1/4 фіналу Кубку України підійшли практично в повній бойовій готовності, але не  могли розраховувати на Євгенія Жука, Андрія Борсука і Олександра Сухова. З іншої сторони у команди «INTER» взагалі не було кадрових втрат, тому підопічні Віталія Нестерука підійшли до гри в оптимальному складі і прагнули здобути позитивний результат на рідній арені.

Матч розпочався з потужних атак команди «ХІТ». Підопічні Олега Лук’яненка зробили ставку на швидкий результативний удар, і якби не Володимир Удовиченко, то «кабельники» легко оформили б 3-4 голи. Натомість, голкіпер «INTERа» фантастично відіграв на останньому рубежі, а вже ближче до середини першої половини зустрічі підопічні Нестерука змогли відповісти гострою контратакою, щоправда Літвінову трохи не пощастило в завершальній стадії. А вже на 7-й хвилині Денис Сандецький завдяки індивідуальній майстерності зумів оформити перший гол в матчі – 1:0. Підопічні Віталія Нестерука забили дуже важливий м’яч і продовжували грати другим номером, чекаючи шансу на контратаки. В свою чергу у «ХІТа» в активі були вкрай небезпечні розіграші кутових, стандарти і класні комбінації. Правда, відігрались підопічні Лук’яненка завдяки неточній передачі Сандецького на власній половині поля і гарматному пострілу від Колесникова – 1:1. «Кабельники» ні на мить не зупинялись, тому вже на 13-й хвилині матчу Ігор Чернявський зумів вивести свою команду вперед – 1:2. В цій ситуації гравці «INTERа» додали в атакуючому плані і наприкінці тайму заробили право на десятиметровий удар. До позначки підійшов Максим Літвінов, а у ворота «ХІТа» став Владислав Лисенко і легендарний голкіпер України зумів відбити «десятку»! Як виявилось, гол Чернявського залишився останнім в першій половині матчу.

Після відпочинку підопічні Віталія Нестерука пішли в атаку великими силами, щоправда не змогли швидко відігратись. Також на гравцях «INTERa» не було зафіксовано декілька порушень правил і це також додавало негативних емоцій донецькій команді. З іншого боку «Кабельники» змогли за половину другого тайму шокувати своїх опонентів. На 25-й хвилині розіграш стандарту завершився прикрим автоголом Заворотного, а в середині другого тайму Орест Боргун і Євген Сірий оформили по-справжньому фантастичні голи після розіграшу кутових – 1:5. За такого розвитку подій «Кабельники» почували себе більш ніж комфортно, а гол Школьного на 31-й хвилині зняв всі питання відносно переможця зустрічі в першому матчі чвертьфіналу Кубку України – 1:6. Проте, підопічні Віталія Нестерука не здавались і бились до останнього. Більше того, Ярослав Заворотний встиг відзначитись голом та скоротити відставання у рахунку – 2:6. Зазначимо, що у команди «ХІТ» було чимало моментів, щоб оформити ще декілька результативних пострілів, але Сергію Журбі не щастило в завершальній стадії. Окремої уваги заслуговує гра Володимира Удовиченка, оскільки воротар «Intera» грав просто блискуче і рятував свою команду як міг, не дивлячись на поразку з рахунком 2:6.

У підсумку можна сказати, що «ХІТ» здобув впевнену і важливу перемогу в умовному виїзному матчі. Підопічні Олега Лук’яненка зіграли на класі та в гарному гуморі підходять до матчу-відповіді. Відносно команди «INTER», то підопічні Віталія Нестерука перевірили свої сили у матчі з провідним колективом Екстра-Ліги, а також викладуться на 200%, щоб проявити себе у матчі-відповіді.

Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

«ХІТ» у першому чвертьфінальному матчі Кубку України 2020/2021 доволі впевнено переграв донецьку команду «INTER» 6:2, яка виступає у чемпіонаті Києва. Варто відзначити, що кияни/донеччани дуже добре себе показали, сміливо почали гру і навіть відкрили рахунок. Денис Сандецький вдало зіграв на перехопленні, прорвався до воріт Олександра Сіріцького і переграв нашого голкіпера.

Проте, хлопці Олега Лук’яненка дуже швидко відповіли – Олександр Колесников перехопив невдалий пас Сандецького, і гарматним пострілом під поперечину зрівняв результат.

А на 13-ій хвилині Ігор Чернявський переграв одразу двох суперників на лівому фланзі, і красивим ударом вивів «ХІТ» вперед – 2:1.

Наприкінці першої половини «INTER» міг зрівняти рахунок завдяки дабл-пенальті, проте екс-гравець «ХІТа» Максим Литвинов не зміг переграти з десяти метрів нашу легенду Владислава Лисенко. Влад був у заявці на цей поєдинок, спеціально вийшов на дабл-пенальті і свою справу зробив.

У другій половині «ХІТ» продовжив домінування – на 25-ій хвилині Євген Сірий завдяки рикошету забив третій м’яч нашої команди (у протоколі занесли як автогол Заворотього), за чотири хвилини ще один красивий гол у цій гри записав у свій актив Орест Боргун, який відзначився після подачі з кутового.

За хвилину гол-близнюк-красень провів Сірий і рахунок став 5:1, а ще за хвилину Олександр Школьний довершив розгром, вдало зігравши на добиванні.

До честі господарів, вони не здавалися і знайшли момент до другого взяття воріт – Ярослав Заворотний опинився сам на сам із Сіріцьким і з другої спроби заштовхав м’ячик у ворота.  

У підсумку – 6:2, «ХІТ» здобуває «+4» у першому кубковому поєдинку, а гра-відповідь пройде за тиждень у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ» на Повітрофлотському проспекті. Та ще із вболівальниками!

Відео-огляд матчу «INTER» 2-6 «ХІТ»:

Джерело - Прес-служба ФК «ХІТ» 




Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.